Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

Nicklere baksanıza!!!!
Kaybana iki kişi birden anlaşılan, çünkü sayın moderatör arkadaşlarımız konu sahibinin nickinin altına 2. üyelik yazmışlar.
Açılan 2 üyelik mesajları da sadece bu topiğe ait...
Uyanık olalım hanımlar!!!

Son düzenleme:
Kadınlar Kulübü tarihinde böyle eğlenceli topik görülmedi Ben de kopuyorum gülmekten, biri anlatıyor diğeri tepki veriyor coştukça coşuyoruz
Bu tür şeyler kesinlikle görgüyle alakalı, pencereden çöp dökmek, kapıcı yoksa çöpü toplayan çöpünü konteynıra atmamak kesinlikle görgüsüzlük. Öğretmek lazım bunlara bak yaptığın çok ayıp, biri birgün çok kötü tersler seni böyle yapma demek gerek.

Allah önce abine, sonra sana ve annene sabır versin. İnşallah çocuklar büyüyünce size çekerler.

kaynatamın sümkürdüğü mutfak elbezileri yıkamak miğdemi param parça etti .birşey desem küserler.kaynanamda hiç birşey demez kocasına
Ya niye yıkıyorsun at çöpe, söyle bu böyle olmaz benim midem bulanıyor de, kırılırlar ama napcaksın sana saygı duymuyorlarsa.

ay topiği okuyunca geçen yaz kayınvalidemlere gittiğimde çöpe gönderdiğim 3 elbezi geldi aklıma

eve gider gitmez mutfal elbizlerini kirli görünce çamaşır suyu omamatikle kaynattım öyle çok koymuşumki iğrendiğimden bezler paramparça oldu hemen yenisini aldım koydum
banyoyu tuvaleti çamaşır suyuyla yıkarım her gittiğimde kaynanamda alıştı bu duruma kendi evimdede aynısını yaptığımdan olsa gerek alınmıyo allahtan

slm kizlarr ayy cok tuhaf oldu icim yazilanlari okuyuncaa boogggk diyesim geldi
benim kayinvalidem dillere destan yaptigida yenilir pisirdigide cok sukur
60 yasinda ama herseyi nur gibidir her bulasiklarinda camasirsuyu kullanir
yaptigi yemegi coookk temiz ve lezzetli yapar cok sukur
kendi annemin yemekleri gibi yerim
temizdirde benim temizligimide cok over cok kisiden duydum
allah size kolaylik versin

Yine mi kandırıldık

Açıkcası incelediğimde onu gördüm...
Nick dikkat çekici öncelikle...
Karadenizde "gaybana" diye bir kelime var "kahrolası" gibi bir anlamı vardı sanırım...
Ama bu nick özel seçilmiş ve bensu nickli kişi ile aynı zamanda üye olunmuş mesaj sayıları bile birbirine yakın ve biri online iken diğeri çevirimdışı oluyor...
Ayrıca ilk baktığımda konuyu açan kişinin isminin altında bir ifade yokken sonra "2.üyelik" yazmaya başladı ve iki üye de banlandı.

Son düzenleme:
o kadar güzel bir yemek yapmıştım ki çokta açtım bu topiğe baktım ölüm orucu tutasım geldi

kizlar simdi kalan gecmis sayfayi okudumda
konu sahibi biraz durumunu asmis atip tutuyor gibime geldii herseye bi hikayesi var

Bizi keklemek için de açsalar bu topiği herkes içini dökmüş oldu sayelerinde. Anlattıkları şeyler de yalanmış güzel tarafı bu.

midem bulandı ya
hepsini okumaya kalbim dayanmaz

Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 6 ziyaretçi)
maonyaaa,
mikos,
kad_er,
samoa,
hayal43,
sahgull,
sare246xxx,
bensuca,
pyeso,
kumruuuuu,
blue9905,
sally,
AminMellaLle,
labellevie,
johnmaynard,
&ebru&,
aviator,
peruş,
antalia,
lifewater,
suzanaaa,
melekdasci,
fatunuz,
nickimouse,
isimneder

ne çok pasaklı kaynana varmış.

Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 6 ziyaretçi)
maonyaaa,
mikos,
kad_er,
samoa,
hayal43,
sahgull,
sare246xxx,
bensuca,
pyeso,
kumruuuuu,
blue9905,
sally,
AminMellaLle,
labellevie,
johnmaynard,
&ebru&,
aviator,
peruş,
antalia,
lifewater,
suzanaaa,
melekdasci,
fatunuz,
nickimouse,
isimneder

ne çok pasaklı kaynana varmış.

Aşağıya dikkat ettiyseniz ban yiyen kullanıcılardan biri şimdi de nickinin sonuna bir ek koyup taze bir üyelik açmış ve kaldığı yerden devam etmeye niyetli yoksa ben mi bugün çok abartıyorum...

Son düzenleme:
Aşağıya dikkat ettiyseniz ban yiyen kullanıcılardan biri şimdi de nickinin sonuna bir ek koyup taze bir üyelik açmış ve kaldığı yerden devam etmeye niyetli yoksa ben mi bugün çok abartıyorum...

hakkaten yangina körük kavgaya sirik bravo valla cok dikkatlisin...

yaaaa çıldırıciiiiiim (((((

valla benim anlattığım herşey doğru. çok önceden de başka bir topikte de bahsetmiştim bu konuda.. isteyen msjlarımı tek tek okuyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…