- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Kadınlar Kulübü tarihinde böyle eğlenceli topik görülmediYönetimden biri ilgleneblr mi?sayfaya girste sorun yaşıyrum sürekli şifre istiyo.
Neyse kızlar ben evli değilm ama evlere şenlik bi komsumuz vardı geçen sene.kendsi ekmek kırıklerını bahceye sallar yufka açar bahceye atar çay çöpünü bahceye atar.bi de o bahcede sebze yetiştrir yer.en son çarpılmamstı şimdi ne alemde bilemicemsonra 2 tane şüçük bebeği var bezlerini çook afedersnz dolu bi şeklde kapısının önüne koyar insan bari posete koyar.apartmana köpek girer onları eşeler açar ayy nasl iğrenc bi maznara ya.onu günlerce atmaz.apartmann önünde konteynır var halbuki.ve biz onların üstndeydk mecbur iner çıkarlen görüyoruz.sonra koca koca sandkları çöp kutusu herzaman kapının önündedr güc bela geceriz.1kere apartman yıkadğnı gördüm asla temzlemez.tamam 2 çocuğu var ama eşi hep evde insan o çöpleri 2 eli kanda olsa kapının önüne koymaz.tasındı da kurtulduk pis kadından
Allah önce abine, sonra sana ve annene sabır versin. İnşallah çocuklar büyüyünce size çekerler.Annemin evi üç katlı birinde annem diğer iki dairede abimler oturuyor. Sorunlu yengem evimizin bahçesinde tavuklar var her tür pisliği tavukların önüne atıyor. Bir denk geldiğimde çok kötü patladım tavuklara çay posası veriyorüstelik camdan döküyor annem kaç kere uyardı yine aynı yine aynı değişmezler...
Ya niye yıkıyorsun at çöpe, söyle bu böyle olmaz benim midem bulanıyor de, kırılırlar ama napcaksın sana saygı duymuyorlarsa.kaynatamın sümkürdüğü mutfak elbezileri yıkamak miğdemi param parça etti .birşey desem küserler.kaynanamda hiç birşey demez kocasına
Yine mi kandırıldık
Açıkcası incelediğimde onu gördüm...
Nick dikkat çekici öncelikle...
Karadenizde "gaybana" diye bir kelime var "kahrolası" gibi bir anlamı vardı sanırım...
Ama bu nick özel seçilmiş ve bensu nickli kişi ile aynı zamanda üye olunmuş mesaj sayıları bile birbirine yakın ve biri online iken diğeri çevirimdışı oluyor...
Ayrıca ilk baktığımda konuyu açan kişinin isminin altında bir ifade yokken sonra "2.üyelik" yazmaya başladı ve iki üye de banlandı.
Bizi keklemek için de açsalar bu topiği herkes içini dökmüş oldu sayelerinde. Anlattıkları şeyler de yalanmış güzel tarafı bu.
Aşağıya dikkat ettiyseniz ban yiyen kullanıcılardan biri şimdi de nickinin sonuna bir ek koyup taze bir üyelik açmış ve kaldığı yerden devam etmeye niyetli yoksa ben mi bugün çok abartıyorum...
kızlar benim kayınvalidem çok titizdir temizlik konusunda bi sıkıntım yok ama yemek yaparken görünce o yemekleri yemek istemiyorum sulu yemek yapıyosa mutlaka 5 kere tadına bakar hep aynı kaşıkla ve kaşığın içinde kalan yarı tükmüklü yemeği geri tencereye döker yufkayı sarar uçlarını yapıştırmak için tükmük kullanır içli köfte yapar elini yalaya yalaya şekil verir sofrada oğluma kendisi de dahil yemek vermeyen kalmaz kendi kaşıklarıyla ve hatta kendi ağızlarındakinden verirlr kusacam artık acısını eşimden çıkarıyorum tiksiniyorum hepsinden
Konu sahibi niye banlanmış?
Gene mi sahte konu açıldı yoksa?
Geçen gün bir topikte iki hesap açıp kendi kendisi ile kavga ediyordu bir kişi ona dönmesin bu da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?