sen nasıl insansın anne

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
Sinirden deliriyorum
geçen gece annem kapıya dayandı alkolden ayakta zor duruyor...eşimle şaşkın bir şekilde birbirimize bakıyoruz o halde nasıl yolu buldu...hayır yani 1 saatlik uzaklıkta oturuyoruz birbirimizden....
eşim annemi o şekilde görünce sinirlendi kaç kere anneme alkollü gelme bize dedi
neyse annem koltukta sızdı kısa süre sonra tabi önce eşimle sağlam bir ağız dalaşına girdikten sonra...sana saygımdan kovmuyorum yoksa kadın demem gecenin bu vakti koyardım kapıya deyip yattı eşim

sabaha karşı anem yatak odasına girip duruyor neymiş torununu görecekmiş...hiç kapı tıklamak da yok...kaç kere...eşim iyice delirdi...
Neyse İlerleyen saatlerde eşim işe gitti...annemle başbaşa kaldık...tabi kendini savunuyor. ..bendw herşeye rağmen annem ya her seferinde musamma gösterdim...normalde anbe demeye bin şahit.En son beddua etmişti doğumda masada kal diye ...bilirsiniz...

salona gittim yerde bir ıslaklık vardı
koca bir bardak suyu devirdim sabah ondan ıslak dedi...peki dedim...
o gittikten sonra baktım idrar kokusu geliyor hafif hafif...aradım yok diyo ıslak kaldığından öyle kokuyor dedi...doğrudur dedim ama içinden de diyorum ki ya kaç kere suyu devirdim hiç öyke bir koku yoktu.....bugun ise emin oldum baya baya işedi ama nasıl inkar ediyor nasıl...ölümüne inkar resmen...
yahu evde 9 aylık bebeğim var ey insaf kadın!!!!! Çocuk sürekli yerde....halıya yorgan serdim yorgan halı battı Dedim yaptıysan söyle bebeğe yazık.....acımadı ya bebeğime

Yığınla zararı oldu yığınla rezillikleri
annemdir dedim....ama çocupu nasıl düşünmez ya....birde diyır ki benşm çişime kadar o kocan saçını kessin dökülüyor çocuğun üstünde kıl var ....

halıya işemek nedir ya !!????

hatunlar sinirimden nasıl yazdım algılayamıyorum...anlamsız olduysa affedin

annenin psikolojik sorunları var belli ki.
alkolü tüketme sıklığı nedir?
alkolik mi kısaca yani.?
alkollüyken işemiştir belki hatırlamıyordur.
inkar eder tabi.
cidden tahammül edilmez biriymiş annen ya

Ben şok Allah sana ve eşine sabır versin canım. Neden bu kadar çok içiyor ? Alkolik mi ? Sarhoş gelirse eve almayacağını söyle ve alma. Yatak odasına o şekilde girmesi falan çok ayıp. . . Anladığı dilden konuş yoksa eşinle aran bozulabilir . Kimse istemez böyle bir kaynana. . .

Okurken tıkandım resmen ne diyeceğimi bilemedim..
Kendi evi yokmu annenin.

Doğumda masada kal diye beddua eden kadını, tekrar eve alacak kadar yüce gönüllüymüşsünüz.Annenin akıl sağlığında sorun olabilir mi? Şayet varsa bir kliniğe yatırın.

Son düzenleme:
Canım annenin herhangi bir nörolojik rahatsızlığı var mı ??? İlk aklıma bu geldi çünkü akıl sağlığı yerinde biri böyle yapmaz

Bilerek yaptı
altona kaçırsaydı koltuk ve altı ıslanırdı

baya baya halıya yaptı
ve dedim anne utanma insanlık hali olabilir biraz garip bir koku var...işediysen kustuysan söyle utanma...bebeğe yazık dedim
yok sen benim kızımsın ne utancam dedi

Ne tür insanlar var.... Yazık günah ya insan öz evladının bu kadar düşmanı olamaz..
Allah yardımcıniz olsun bence gorusmeyin. Eşiniz kovsun öyle bir anne herşeyi hak ediyor!!!

Anneniz olabilir ama sizde bir annesiniz o yüzden evladınızı düşünmeniz gerek. Tabiki mikrop kapar bebegnz eşinizde haklı bişey söyleyemiyorum ama arada kalmazsınız inşalah düştüğünüz durum kötü.

Acilen biseyler yapmaniz gerekir bence. Allah korusun esinizle araniz bozulacak yoksa. Bi de onun annesinin boyle bisey yaptigini dusunun. Dayanilacak bisey degil.

gorusmeyin yapacak baska birsey yok zaten dogumda masada kal diyen bir anne olamaz insan dusmanına diyemez bunu..kesin ve net bir sekildi kesin gorusmeyi

Ana hakkı falan da bir yere kadar artık ama yaa, siz üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız, kendi hayatı b.k gb diye sizinkini de umumi tuvalete çevirmeye ne hakkı var?

Hastaysa kliniğe yatırın değilse aklını başına alsın "ana" olduğunun bilincine vardığında kapınıza gelsin.

Fazlasıyla alttan almışsınız, bir daha eve almayın, sarhoş kafayla çocuğa birşey falan yapar mazallah! Kocanız yerden göğe haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…