sen nasıl insansın anne

Off çok kotu yaa..biraz eksik anlatmışsin..annen niye alkol alıyor, hrmde korkutuk olana kadar..bir derdi mi var..sorunları mi var..baban sağ mı..Allah kolaylık versin..halıya da bile bile yapmamıştır yani sarhoşken olmuş bence..o önemli değil de niye insan sarhoş kızının kapısına dayanır..

Iyi niyetiniz ortada..
Ama bu boyle nereye kadar devam edecek ?
Yarin bir gun cocugunuz buyuyecek..
Bu eve gelislerinden tartismalardan vs ister istemez etkilenir cocuk..
Bence bi sure iletisimi kesin..
Belki anlar , ben ne yaptim der..
Cok uzuldum Rabbim yardimciniz olsun..

Çok üzüldüm şu an. Gerçekten çok büyük bir imtihan. Eşinize karşı nasıl sizi böyle rezil eder ? Anne demeye yazık

Allah kolaylık versin.. Annenin anne gibi olmaması çok zor bir şey.. Bende de farklı bir versiyonu var. Size tavsiyem annenizle net bir şekilde konuşun, alkollüyken eve almayacağınızı belirtin.

Halıya işemesini geçtim torununu düşünmeyip inkar etmesi daha da sinir bozucu.

İnkarcılık huyu benim annemde de var nasıl bir kriz sebebi olduğunu iyi biliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Çok üzüldüm sizin adınıza.
Bır yakınımda bu sekılde babasıyla ve kardeslerıyle ugrasıyor.
Etrafa duydugu mahcubıyet, kendı uzuntusu , ne gorusse oluyor ne gorusmese oluyor. Gunun bellı bır zamanı yok , her an ortaya cıkıp kızın hayatına mıh gıbı yerlesıyorlar. Ne aıle hayatı kalıyor ne cocukları . Ona ragmen cok guclu , bazen bana gelıyor aglayarak ya da aglıyor arıyor. Ben olsam hasta olurum dıyorum yınede ıyı toparlıyor
Sankı ben sızde onu gordum bıseyde dıyemıyorum ne dıyeyım

Burada hep söylerim,anneye of denmez diye..
Bu sefer sözümü geri alıyorum bu kadar içmesinin sebebi nedir acaba.
Yaşattıkları elbette hoş şeyler değil,bir anne olarak dahada dikkat etmesi gerekirken dozajı yğkseltmiş..
Bir müddet görüşme bence,belki anlar diyeceğim ama bu seferde iyice kinlenmesin..

Bilerek yaptığını düşünüyorum,kafa normal değil anladığım kadarıyla ,egoist bir insan kendİnçe size karşı hıncını almış,küçükken 10 yaşında kuzenim evimize s.çmştı o geldi aklıma
Bebeğini falan düşünmüyor bencil bir insan boşvermiş,altına yapsa donu ıslak olurdu birde,birdahaki kapıya o şekil gelirse polis çağırın ,nezarette bir gece sabahlasın bakalım birdaha geliyormu,masada kalırsın ne demek ya ,hem sana hem bebeğine beddua etmiş kadını evine sokma

Alma eve bir daha.
Zaten sen alsan eşin almaz böyle giderse.

Küllüm zarar yani.

Gorusmemek kolay yol da bu kadin neden içiyor? Derdi ne, alkolik mi,psikolojik sorunları neler? Bence evlat olarak bu konulara egilmen gerek. Psikolojik ve sonrasında alkol tedavisi olması için on ayak olman gerek diye düşünüyorum.

daha önce birkaç konunu okuduğumu hatırlıyorum. eşin iyi bile dayanıyor hiç ağız dalaşına girme haklı adam.

evet annen iyi değil sanırım tedavi de olmaya niyetli değil. sen bağlarını koparmasan da evine almamalısın diye düşünüyorum. o anne ama artık sen de bir annesin. iki gün sonra çocuğunun aklı ermeye başladığında ne yapacaksın?

Kızlar diyorsunuz niye içiyor bilmiyorum
kendisi beni bi elinde votkayka büyütmüştür
artık siz düşünün niye ne zamandır içiyor
eskiden o kadar etkilenmezdi içkiden sadece
son bir kaç yıldır bünyesi çöktü
sapıttı iyice
gençliğinden gelen bir alışkanlık

ayıkken yaptıklarından utanıyor mu peki?
üzülüp özür diliyor mu?
araya mesafe koymalısın ama
çocuğun büyüdükçe şahit olacak bütün bunlara.
kardeşlerin var mı?
tedavi olmadı mı hiç?

Acaba babanla arası nasıldı annenin,belkide seninde bilmediğin sorunları olmuş olabilir.
Kendini bu şekilde teselli ediyorda olabilir.

Evlendikten sonra öncelik eşiniz ve çocuğunuz olmak zorunda. Eğer anneniz tedavi olmaya ve düzelmeye meyilliyse belki adım atılır beraber ama değilse malesef ki uzak durmakta fayda var. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…