sen nasıl insansın anne

Anneden kopmak öyle kolay değil bence...
Tabi ki çok kötü bir durum içen ve kendini kaybeden bir anneye sahip olmak...
Alkol almadığı bir zaman konuşsanız böyle devam ederse kendisi ile görüşmeyeceğinizi söyleseniz...
Tedavi olmayı hiç düşünmedi mi ?

Boyle insanlara (annende olsa ) musama gostermiceksin ne deme insanlik hali daha once defalarca anlayis gostermissin annenin kotasi dolmus gercek bi anne olsa seni elin ogluna mahcup etmez arti bu ilk degil diyosun ne demektir icip gelmek kesinlik almam yeminle
Bos yere esinede firsat verme o kapinin kendine bi daha acilmayacagini bilsin annen ona gore ayagini denk alsin seni rezil etmeye hakki yok

Bir daha eve almayacağınızı söyleyin. Alkolü veya aklı başında o eve girmesin. İstiyorsanız onun evinde veya dışarıda görüşün. Buraya konu açıp "kayınpederim geldi bunları yaptı" yazsanız da aynı şeyleri yazardım. Kendinize acımıyorsanız eşinize ve çocuğunuza acıyın. Tedavi olmayı kabul ederse yardım edin. Kabul etmezse olabildiğince az, bayramda seyranda görüşün. Eve gelirse almayın, olay çıkartırsa kapıyı açmayın, polis çağırın. Davranışlarının sonuçlarını görsün, yetişkin gibi davranmayı öğrensin.

Ayıkken devamlı bir savunma şeklinde
Olabilir ne var tarzında ama daha çok muhattab olmaz
fazla içmişim der geçer....umursamaz olur

Zaten artık bu son diyorum
Yani cidden çk rezillik çektim herkese karşı onun yüzünden
ama herşey oğluma kadar...çişli halıda dolandı oğlum 2 gün
neden? Niçin?

Ya şimdi anne deyince ben yine orda bir duruyorum kadının psikoljisi bozuk kendini rezil etmiş isedide muhtemelen ama çok utandığı için inkar etmiştir halici ya verirdiniz keske yüzüne vurmasaydiniz kapıyı tıklamadan girmedi çok kötü kaynanamda onu yapıyor basta sinirlendim sonra sinirden güldüm hayır uygunsuz vaziyettedir basildik resmen benim koca kalp kırmayın diye bi şey demiyor ama ondan önce milyon kere kalbini kırıyor annesinin ben anlamadım neyse .... sizede allah sabir versin tatlı dille psikologa gitmesini söyleyin bence

TEdavi deyince demediği hakaret kalmıyor
Sonra konuşmanın sonunda bi bakmışsın psikolojisi bozuk olan sen oluveriyorsun...nasıl oluyorsa...
bi çene var yok öyle bişey...

Sonra konuşmanın sonunda bi bakmışsın psikolojisi bozuk olan sen oluveriyorsun...nasıl oluyorsa...
açıkcası uzak durmaktan başka çaren yok.
eşin de bir yere kadar sabreder.
yoksa bundan sonraki hayatınızı da mahvetmeye devam edecek
ki anne bile olsa buna hakkı yoktur.
evine alma kesinlikle bu şekilde sarhoş geldiğinde.

Zaten artık bu son diyorum
Yani cidden çk rezillik çektim herkese karşı onun yüzünden
ama herşey oğluma kadar...çişli halıda dolandı oğlum 2 gün
neden? Niçin?

Tavrınızı koruyun. %100 haklısınız. Eve almayın. Alkol tedavisi ve psikolojik tedavisini olsun, ondan sonra bakarsınız. Baştan da söyleyin, evime gelme, almayacağım, rezalet çıkarırsan polis çağıracağım diye. Sonra söylenirse, "ben sana demiştim, polis çağırılacak denilen yere bile gidiyorsun, tedavi olma vaktin geldi" dersiniz.

Alkolik baba çok duyduk gorduk te, alkolik anne nasıl olur anlamıyorum.. olmamalı çünkü çocuğu buyuten anne.. arkadaşım gerçekten bir sure gorusmezsen, belki annen biraz yola gelir..en azından alkollü bir şekilde gelmez evine bi daha.. annenin tedaviyi kabul edeceğini de sanmıyorum

Bebeğinizin iyiliği için fazla görüşmeyin özellikle bebeğinizle aynı ortamla bulundurmayın bence.
Alkolik mi anneniniz ? Tedavi olabilir öyle sorunu varsa

Yuvanızı yıkmasına izin vermeyin, eşiniz anlaşılan bıkmış.Bir kilinige yatırın, kabul etmezse adresinizi degiştirin.Bunlar bir anneye yapılmaz ama annede anneligini bilecek.

"Bana birşey ispat etmek zorunda değilsin. Bir daha kapıma gelirsen, içeri almayınca rezalet çıkarırsan polis çağıracağım. Bunu bilmen yeterli. İster tedavi ol, ister olma" deyin.

Eşim de diyorpolis çağrırım bi da bu şekil gelirse
Ama işte kıyamıyorum kadına
hem acıyorum hem öfekeleniyorum
napim zorla mı kapatim kadını hastaneye istemiyor
var mı öyle bir hakkım onu da bilmiyorum

Yığınla zararı oldu yığınla rezillikleri
annemdir dedim....ama çocupu nasıl düşünmez ya....birde diyır ki benşm çişime kadar o kocan saçını kessin dökülüyor çocuğun üstünde kıl var ....

halıya işemek nedir ya !!????

hatunlar sinirimden nasıl yazdım algılayamıyorum...anlamsız olduysa affedin[/QUOTE]
Herkes kadın bir şekilde evlat sahibi olur, ama ne yazıkkı her kadın anne olamıyor.
Eşinizle aranızı bozmaya değmez yazık adamada.
Kovun anneyi, getirisi yok götürüsü var..

C
i
Cin gibi kafası çalışıyor
isterse içmeden de duruyor 1 ay falan...yani isterse içmiyor
tamamen keyfi aslında

ne diyosunuz ne musammasi benim annem birak biz uyurken gelmeyi uyanikken odada yokken bile yatak odasina girmez anneniz olabilir ama mahremiyetinize saygi gostermeyorsa bir sorun var demektir hersey bir yere kadar

İstediğiniz kadar anneniz(!) olsun, nedir bu kadar alttan alma?
Evinize ve size huzur vermiyor olması daha mı iyi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…