- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Sinirden deliriyorum
geçen gece annem kapıya dayandı alkolden ayakta zor duruyor...eşimle şaşkın bir şekilde birbirimize bakıyoruz o halde nasıl yolu buldu...hayır yani 1 saatlik uzaklıkta oturuyoruz birbirimizden....
eşim annemi o şekilde görünce sinirlendi kaç kere anneme alkollü gelme bize dedi
neyse annem koltukta sızdı kısa süre sonra tabi önce eşimle sağlam bir ağız dalaşına girdikten sonra...sana saygımdan kovmuyorum yoksa kadın demem gecenin bu vakti koyardım kapıya deyip yattı eşim
sabaha karşı anem yatak odasına girip duruyor neymiş torununu görecekmiş...hiç kapı tıklamak da yok...kaç kere...eşim iyice delirdi...
Neyse İlerleyen saatlerde eşim işe gitti...annemle başbaşa kaldık...tabi kendini savunuyor. ..bendw herşeye rağmen annem ya her seferinde musamma gösterdim...normalde anbe demeye bin şahit.En son beddua etmişti doğumda masada kal diye ...bilirsiniz...
salona gittim yerde bir ıslaklık vardı
koca bir bardak suyu devirdim sabah ondan ıslak dedi...peki dedim...
o gittikten sonra baktım idrar kokusu geliyor hafif hafif...aradım yok diyo ıslak kaldığından öyle kokuyor dedi...doğrudur dedim ama içinden de diyorum ki ya kaç kere suyu devirdim hiç öyke bir koku yoktu.....bugun ise emin oldum baya baya işedi ama nasıl inkar ediyor nasıl...ölümüne inkar resmen...
yahu evde 9 aylık bebeğim var ey insaf kadın!!!!! Çocuk sürekli yerde....halıya yorgan serdim yorgan halı battı Dedim yaptıysan söyle bebeğe yazık.....acımadı ya bebeğime
Yığınla zararı oldu yığınla rezillikleri
annemdir dedim....ama çocupu nasıl düşünmez ya....birde diyır ki benşm çişime kadar o kocan saçını kessin dökülüyor çocuğun üstünde kıl var ....
halıya işemek nedir ya !!????
hatunlar sinirimden nasıl yazdım algılayamıyorum...anlamsız olduysa affedin
Ayıkken devamlı bir savunma şeklindeayıkken yaptıklarından utanıyor mu peki?
üzülüp özür diliyor mu?
araya mesafe koymalısın ama
çocuğun büyüdükçe şahit olacak bütün bunlara.
kardeşlerin var mı?
tedavi olmadı mı hiç?
Zaten artık bu son diyorumBir daha eve almayacağınızı söyleyin. Alkolü veya aklı başında o eve girmesin. İstiyorsanız onun evinde veya dışarıda görüşün. Buraya konu açıp "kayınpederim geldi bunları yaptı" yazsanız da aynı şeyleri yazardım. Kendinize acımıyorsanız eşinize ve çocuğunuza acıyın. Tedavi olmayı kabul ederse yardım edin. Kabul etmezse olabildiğince az, bayramda seyranda görüşün. Eve gelirse almayın, olay çıkartırsa kapıyı açmayın, polis çağırın. Davranışlarının sonuçlarını görsün, yetişkin gibi davranmayı öğrensin.
TEdavi deyince demediği hakaret kalmıyorYa şimdi anne deyince ben yine orda bir duruyorum kadının psikoljisi bozuk kendini rezil etmiş isedide muhtemelen ama çok utandığı için inkar etmiştir halici ya verirdiniz keske yüzüne vurmasaydiniz kapıyı tıklamadan girmedi çok kötü kaynanamda onu yapıyor basta sinirlendim sonra sinirden güldüm hayır uygunsuz vaziyettedir basildik resmen benim koca kalp kırmayın diye bi şey demiyor ama ondan önce milyon kere kalbini kırıyor annesinin ben anlamadım neyse .... sizede allah sabir versin tatlı dille psikologa gitmesini söyleyin bence
açıkcası uzak durmaktan başka çaren yok.TEdavi deyince demediği hakaret kalmıyor
Sonra konuşmanın sonunda bi bakmışsın psikolojisi bozuk olan sen oluveriyorsun...nasıl oluyorsa...
bi çene var yok öyle bişey...
Zaten artık bu son diyorum
Yani cidden çk rezillik çektim herkese karşı onun yüzünden
ama herşey oğluma kadar...çişli halıda dolandı oğlum 2 gün
neden? Niçin?
TEdavi deyince demediği hakaret kalmıyor
Sonra konuşmanın sonunda bi bakmışsın psikolojisi bozuk olan sen oluveriyorsun...nasıl oluyorsa...
bi çene var yok öyle bişey...
Eşim de diyorpolis çağrırım bi da bu şekil gelirseTavrınızı koruyun. %100 haklısınız. Eve almayın. Alkol tedavisi ve psikolojik tedavisini olsun, ondan sonra bakarsınız. Baştan da söyleyin, evime gelme, almayacağım, rezalet çıkarırsan polis çağıracağım diye. Sonra söylenirse, "ben sana demiştim, polis çağırılacak denilen yere bile gidiyorsun, tedavi olma vaktin geldi" dersiniz.
iAlkolik baba çok duyduk gorduk te, alkolik anne nasıl olur anlamıyorum.. olmamalı çünkü çocuğu buyuten anne.. arkadaşım gerçekten bir sure gorusmezsen, belki annen biraz yola gelir..en azından alkollü bir şekilde gelmez evine bi daha.. annenin tedaviyi kabul edeceğini de sanmıyorum
Sinirden deliriyorum
geçen gece annem kapıya dayandı alkolden ayakta zor duruyor...eşimle şaşkın bir şekilde birbirimize bakıyoruz o halde nasıl yolu buldu...hayır yani 1 saatlik uzaklıkta oturuyoruz birbirimizden....
eşim annemi o şekilde görünce sinirlendi kaç kere anneme alkollü gelme bize dedi
neyse annem koltukta sızdı kısa süre sonra tabi önce eşimle sağlam bir ağız dalaşına girdikten sonra...sana saygımdan kovmuyorum yoksa kadın demem gecenin bu vakti koyardım kapıya deyip yattı eşim
sabaha karşı anem yatak odasına girip duruyor neymiş torununu görecekmiş...hiç kapı tıklamak da yok...kaç kere...eşim iyice delirdi...
Neyse İlerleyen saatlerde eşim işe gitti...annemle başbaşa kaldık...tabi kendini savunuyor. ..bendw herşeye rağmen annem ya her seferinde musamma gösterdim...normalde anbe demeye bin şahit.En son beddua etmişti doğumda masada kal diye ...bilirsiniz...
salona gittim yerde bir ıslaklık vardı
koca bir bardak suyu devirdim sabah ondan ıslak dedi...peki dedim...
o gittikten sonra baktım idrar kokusu geliyor hafif hafif...aradım yok diyo ıslak kaldığından öyle kokuyor dedi...doğrudur dedim ama içinden de diyorum ki ya kaç kere suyu devirdim hiç öyke bir koku yoktu.....bugun ise emin oldum baya baya işedi ama nasıl inkar ediyor nasıl...ölümüne inkar resmen...
yahu evde 9 aylık bebeğim var ey insaf kadın!!!!! Çocuk sürekli yerde....halıya yorgan serdim yorgan halı battı Dedim yaptıysan söyle bebeğe yazık.....acımadı ya bebeğime
Yığınla zararı oldu yığınla rezillikleri
annemdir dedim....ama çocupu nasıl düşünmez ya....birde diyır ki benşm çişime kadar o kocan saçını kessin dökülüyor çocuğun üstünde kıl var ....
halıya işemek nedir ya !!????
hatunlar sinirimden nasıl yazdım algılayamıyorum...anlamsız olduysa affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?