Sen ne kocaya fayda olur ne bir b..k olur

Bana eşin alınmış, gururu kırılmış gibi geldi. Muhtemelen şöyle düşündü; ben onun ailesinin isteğini yaptim o benimkini yapmadi. Siz suçlu değilsiniz bence. Kendinizi ezdirmemeniz gayet iyi olmuş. Ama yastik firlatma falan olmasaymis iyiymis. Onun da seni de daha sakin olmasi gerekiyor

Biraz sert bir tutum olmuşsa da eşiniz olayı yokuşa sürmüş ve alınmayın ama huyu da epey pis miş.Yani bizim bildiğimiz evlenince problemler eşler arasında gizli kalır , çözüm aranır.Eğer taraflardan biri gidip dertlenmek niyetiyle dahi olsa ailelere bişeyler anlatacak olursa aileler emin olun bunu unutmaz vay kızıma neler yapmış,vay oğluma neler etmiş tribine girer ve asla unutulmaz.Olaylar büyümeden bence soğukkanlılıkla eşinizi karşınıza alın.'Evet,kabul aşırı bir tepkiydi belki ama bak madem bir hayra vesile oldunuz ailece - sağolun varolun - ama bir telefon açıp da hayırlı olsun demek çok da zor olmasa gerekti ben burada yanlış mıyım allasen ama bi düşün bi kerede kendini benim yerime koy diye tatlı tatlı konuşun.Sonra da her problemde anneme babama telefon açıp senin kızın şunu yaptı bunu yaptı tribine girecek olursak karı koca olarak bir ağırlığımız kalmayacak bu nasıl bir düşüncesizce hareket bunu da bir düşünsene fln diye girseniz mevzuya??

Aileniz eşinizi beri tutsa abinle ikisi otobüsle gitsinler der mi? Millet bi taraflarından kıl aldırmıyor. Anneniz öğrenmiş, neden hata bende diyorsunuz tekrar kadına, hata sizde mi efendim? Çok ayıp annenizi arayıp anlatması, vermeyin taviz. Her kavgada aileler aranacaksa ohoo.

Bende kavgalarımı özelimi anlatmam anlatamam en doğrusu diye düşünürüm. Eşim de yapıyordu bi ara iyi zamanlarımizda anlattım kendi sorunumuzu kendimiz çözeriz araya birileri girerse düğüm olur çözemeyiz dedim atlattık şükür.

Konuya gelirsek eşin kv gitmicem demene kızmış tamam normal ama bayaa abartmış büyütmüş. Galiba kv eşini biraz doldurmuş gibi

valla anneyi arama vakasına kadar olan kısımda bence hata sizin.
sonuçta kv kp aramasa aramasın yani, neden o kadar büyütüp küslüğe getirdiniz ki olayı.
onların ailesinin yaptığı hatayı siz de yapmışsınız.

ancak eşinizin sizinle konuyu netleştirmeden sizin ailenizi araması hiç hoş olmamaış. ben sizin kadar ketum değilim, aileler bilebilir bence bazı meseleleri hatta yol yordam da gösterebilirler diye düşünüyorum. ama eşler bir noktaya kadar kendileri çabalamalılar. böyle 2 dakikalık mevzuda aileler elbette aranmamalı.

sonrasında söyledikleri yaptıkları eşinizin çok çelişiyor zaten,o kısmı çok yorumlamayalım, kafası baya karışmış diyelim geçelim diyorum.

ne yapabilirsiniz dersek, valla önce ilk yaptığınızın yanlış olduğunu kabul etmekle başlayın. sonra da onun yaptığının yanlış olduğunu kabul ettirin.

Aranizda iletisim eksikligi mi var.kapiyi carpip nisan icin hayirli olsun diyeceksin diyene kadar guzellikle soyleseydiniz arardi.
Tabi esinizin yaptigi buyuk hata

Valla sen de pek suçsuz değilsin şimdi ... Kaynanan anneni aramış aramamış sen kendi ilişkini neden buna göre şekillendiriyorsun ki? kaynananın annenle yakın ilişkileri mi olması gerekiyor senin görüşmen için? Hem madem alıp veremediğin kaynananla eşine neden gereksiz trip atıyorsun, kapı çarpmalar vs.. Senin tepkilerin çok yanlış olmuş

Aslında eşin iyi bir fikir söylemiş. .
Zaten rahatsız adam ne işi var karda kışta yolda. .
Konu nerelere gelmiş ..
Nişanda olmuş bitmiş. .
Aramazsa aramasın kaynanız (bu dert mi)
Gereksiz konular için birbirinizi üzmeyin. .
Eşinin her fırsatta aileni araması çocuk mu Allah aşkına. .

Böyle küçük meselelerden kavga edilince aileleri işe karıştıran erkeklerden nefret ediyorum, böyle sorunlar karı koca arasında kalmalı bence. Bunu eşinize anlatın her kavgada anne baba arnıp şikayet edilmez, eşler barışır anlaşır unutur ama yaşlı insanlar boşuboşuna üzüldükleriyle kalırlar bir de üstüne karşı tarafa kinlenirler

Ama yaptıkları ayibi unutamiyorumki. Sorun sadece hayirli olsun dememeli degilki. Yaptiklari terbiyesizlik yuzunden gidesim zaten gelmiyordu.

Anlamıyor ki. Ne diller doktum bu konuda

Ayni seyi benim esimde yapiyor malesef ana babaya anlatirim deme huyu. Aramisligi yok ama bunu demesi bile cok sacma. Anam babam bana karismayı 18 yadimdayken birakti diyorum anlamiyor adam. Arti benim ailem esimle zaten benim hatrim icin gorusuyor öyle bisey yaparsa konu ne olursa olsun kaybeden esim olur. Sanirim bunu benle bas edemeyince yapiyor. Onlari dinlerim diye dusunup bunu soyluyor. Her tartismada degil sadece 2 defa yapti ama ben kendimi asagilanmis hissediyorum bu lafla.

İkinizde haksızsınız.Madem kvye tavrın,Onlara söyleyecektin kırıldığını.Eşinde sanki çocuk yaramazlık yapınca akşam babana söyleyeceğim diyen anne gibi davranmış,anneni arayarak.Ben burada en çok senin ailene üzüldüm.Ufak bir mesele yüzünden Onların tadı kaçmış.

Her şey çok saçma gelişmiş. Ankara'ya otobüs bileti fiyatına Anadolu'nun heryerinden uçak var. Hadi yok. Kiralık kış lastiği var. Oğlum gelmese ben de gitmek istemem. Gurur yaptığımdan değil. Ama sanki kv arabası var diye gidecekmiş gibi. Eşiniz mi kullanacaktı arabayı. Ben bu muhabbete zaten sinir olurum. Mesela düğün olacak konu komşu bekler düğün sahibi bir araç ayarlasa da salona gitsek diye. Herkes bir şekilde başının çaresine baksa. Düğün evinde zaten telaş olur. Yani alt komşu bile darılabilir, götüren yok diye. Konuya döneyim: KV aramamakta ayıp etmiş. Kocanın da gidesi yokmuş sanki. Sen bacağın ağrısaydı, kaynanan ok gelmesin hastalık bu dermiydi. Ay elalem ne der derdi. Kocan da herhalde sürükleyerek götürürdü seni. Ben olsam affetmem. Bir de söylediği çok ayıp. Sanki senin birinci görevin onu memnun etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…