Sen ne kocaya fayda olur ne bir b..k olur

türkiye gibi kar yağışı bol olan bir ülkede araba sahiplerin neden kış lastiği olmaz ben de buna şaşıryorum. olsaydı böyle bir sorun olmaz herkes nişana gitmiş olurdu

Bana göre hata sizin
AİLESİNE gitseydiniz hiçbirşey olmayacaktı
Hayırlı olsun dememişse dememiş siz niye eşiniz ile aranızı açıyorsunuz ki bu yüzden ?
Adam ailesini terbiyeye getirecek hali yok ya kocaman insanlar beyinleri var yani
Sizde onlara ederi kadar değer verirsiniz olur biter

Hic te hatali degilsin kimse kisura bakmasin. Sonuna kadar haklisin hem gelmemisler hem de arayipta kusura bakmayin dunurum gelemedik hayirli olsun mu demisler. Ne ayip resmen terbiyesizlik. Hele esinin yaptigi tam karaktersizlik her anayi kendi anasi gibi saniyor galiba sizi doldurusa getirmis dusuncesiyle sizi annenize sikayet etmesi bu yuzden hem sizi hem de suzsuz annenizi uzmus tam bir cocuk. Siz niye alttan aliyorsunuz. Sizde bir olay oldumu kosun kv kp anlatin acin teleconu oglunuz soyle yapti boyle yapti diye. Gorelim bakalim nasil oluyormus. Niye uzulen taraf hep kiz tarafi oluyor. Daha once sakince konusmus ailenle tehtita edip defalarca elinden almissiniz telefonu yeterince konusulmus. Civiyi civi soker aynisini sizde ona yapin bakin nasilda anlayacak hatasini.

Bence otur kocanla konuş. Önce anneni arayıp özür dilesin. Kadınla çok kötü konuşmuş ve onu tehdit etmiş. Sonra senden özür dilesin. Ardından sende ondan özür dileyeceksin. Kv ye bu hafta değil haftaya gidersiniz.

Ailece bir ömür yüz yüze bakacaksınız. Bu fevrilik neden .

Senin eşinin terbiyesizligini üstlenmen doğru değil. Annen sana kızmış vs ama annenle konuş kocan olacak adama fazla yüz vermesin. Bu yaptığı çok saygısızca.

İlk başlangıç olarak senin sadece kapıyı çarpman yanlış olmuş.Onun dışındakiler tamamen eşinde suç.Hemen aileni arayıp üzmesi de kötü olmuş.Ayrıca suçunu kabul etmeyen bir tip benden özür dileyeceksin diye baskı yapıp tehdit etmiş bide

Bu erkeklerin kafası nasil çalışıyor ya? Ne düşünüyorlar? Şikayet edecekler, ailemiz de onları hakli bulacak? Bu kadar mı değersiz görüyorlar kadinlari? Cok sinirlendim gece gece

Şikayet edecekler haklı bulacaklar değil ben derdi. Annesini arayıp bağırıp tehdit etmiş. Sırf saygısızlık yapmak için aramış gibi. Yazık kadında damadim böyle şey yapmaz falan demiş kızı küfür ettim değince.

Ben kavgaya degil, her tartismanizda esinin telefona sarilmasina takildim. Acigini ariyor gibi. Hata yapmani bekliyor da bir hata yapsan aninda seni silecek gibi. Oysa esler birbirinin acigini kapatmali, birbirini tamamlamali.
Kavga konusuna gelince, kayinvalidenlere gitmek istemedigini soykemissin zaten. Orda gerekeni soyleyip sessiz kalmaliydin. Kapiyi carpman olmamis. Sanirim kavgayi o fitillemis. Yapilacak sey ayri ayri odalarda durup aglamak yerine sakince karsisina gecip her kavgada bu telefon etme muhabbetinin hosuna gitmedigini esine anlatmak. Sakince neden kirildigini anlatmalisin. Erkekler boyle susarak anlamaz. Az ve oz konus. Cok konusunca da kafalari karisiyor maalesef.. belli bir kelime sayisindan sonrasini dinlemiyorlar. Dinleseler de kafalari almiyor:)

ona en zayıf noktanı bu kadar belli etmeyecektin ha bire seni ordan vurmaya çalışıyo başarıyoda bu gidişe bi dur demelisin

İşte bu yüzden derdin kimleyse onunla halledeceksin arkadaşım kocayla yağlı ballı ol, kaynanaya git niye gitmicen, git anne hayırdır bir sorun mu var arayıp etmiyosun bak nişan yaptık, bekledim vallahi başka kimimiz var biz ana evladız diye gir gerisi konuştukça gelirdi. Hem aileni aklardın niye abinle eşinin otobüsle gitmesini istediklerini açıklardın hem söyleyeceğinisöylerdin.

Yine ortalığı b.klayan bir valide hanım daha ötesi yok yani.

Esindeki hata her kavganzda seni ailena anlatmakla tehdit etmesi. Biz esimle kucuk evlendik ben esim olgun degil diyordum ama oyle degilmis meger. Cunku esim birak benm aileme anlatmayi asla kismeye birsey soylemez sir cuvali gibidir. Ailelerimize de baskalarina da ayni sekilde. Insanlar bizim derdimze bizim gbi uzulmez kimseye de sirrini verme der bana kziar. Ayrica kavgalarmizida asla kimseye anlatmayiz. Ve ne kadar küs olursak olalimm ne kadar kavga edersek edelim. Hep beraber yatariz. Ben oturma odasina cok gitmislgm oldu bana kizsa bile zorla yataga gotururdu. Asla yatak ayirmayalim der.. bence baya agir olmus konusmasi ve de yanlis

Konu aynen dediğin gibi fozgeb. Ama ben genel bir düşünce tarzından bahsettim. Erkeklerin çoğu bence böyle düşünüyor. Kendi aileleri öyle bir şımartıyor ki herkes onları haklı bulmak zorunda. Erkek olmak =Haklı olmak onların o küçük beyninde.

Evet. Kısasa kısas yap. Görsün bakalım neyin ne olduğunu! Anaokulu çocuğu gibi ya. "Anneeeeeeeee; kızın böyle böyle dediiiiiiiiiii. Ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. Oynamıyom. Banane banane" Bunu hatırlattı bana kusura bakma

Sorun esasen beklentiye girmenizde

Kv kp aramazsa aramasın

Gidilecek yol ne kadardı

7 kişilik araç minibüs mü

Kv kp oğlunu düşünüyorsa onlar otobüs ile gitsin

Onlar aramazsa onların ayıbı bunu neden misilleme konusu yaptınız ki

Annenizi araması ve sonrasında ise eşiniz hatalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…