Hic bir sey olmaz derken, yavaş gel !
Ben goz yaşları icinde ne yazdığımı bile bilmezken sen tutup bunami takildin ??? Annemin bana ne cevap verdigini nerden biliyorsun ?zaten yeterince uzattim diye yazmamistim. Dur yazayim iyi hatirlattin. bana ben seni boylemi yetistirdim diye bi ton laf edip, yahu bende diyorum benim damadim saygili adamdi neden bu kadar sinirlendi meger suc benim kizdaymis, gibi seyler söyledi. Rahatladidan kastim esimin tavrinin nedenini anlamasi.
Bu erkeklerin kafası nasil çalışıyor ya? Ne düşünüyorlar? Şikayet edecekler, ailemiz de onları hakli bulacak? Bu kadar mı değersiz görüyorlar kadinlari? Cok sinirlendim gece gece
ona en zayıf noktanı bu kadar belli etmeyecektin ha bire seni ordan vurmaya çalışıyo başarıyoda bu gidişe bi dur demelisinAbimin nişanı vardi ankarada. Aracı olan kisi kaynanam. O yuzden oda gelecekti nisana. Karli bir haftasonu cumadan gidilecekti. Esimin bacağında bir problem var. (bacağına is yerinde agir bi alet düşmüş sizliyor krem sürüyoruz) kar oldugu icin kimse arabasini uzun yola vermek istemedi, kiralayamadik. Babamin kendi arabasi 7 kisilik. Bizim aile ve esimin ailesi sigmamiz mumkun degil. Bizim arabada kar lasligi yok diye esim onu istemiyor. Annemler (benim esimin adı ali olsun) ali ve abin otobusle gitsin yer kalmadi dedi. Esimde benim bacağım ağrır ben otobusle gidemem sik sik mola verip dinlendirmem lazm bacagimi ozel arabada mola verirdik ama otobus kafasina gore mola vermez ben gelmeyim aşkım siz gidin dedi. Haklısın dedim. Gitti anne babasina boyle boyle ben hastayim kimse niye gelmedi demez ben evde olayim siz gidin dedi. (Esim bize kirilmadi otobus muhabbeti icin, hava sartlari sonucta )
Kaynanam ve kayinpederimde bu konuyu gurur meselesi yapıp, vay efendim oglumuz nasil gelmez o gitmezse bizde gitmeyiz diye gelmediler. Annemler kırıldı biraz ama cok buyutmediler. Hayır islerinde olur boyle seyler deyip gectiler.
Yanlz nisan olali 3 hafta oluyor kaynanamlar hala daha arayipta hayirli olsun nisani taktiniz demediler. Esim hadi annemlere gidelim dedi, annenler hayırlı olsun diye aramadigi surece gitmicem onlara dedim ve kapıyı cok kuvvetli çarpıp odadan ciktim. Adam delirdi, annemi arayip kizin kim oluyorda benim aileme saygisizlk yapiyor gitmicekmis, ben adami dize getirmesini bilirim. Herkesin bi sabri var bir daha boyle bisey olursa gerisine karismam gibi seyler söyledi. ( 2 yıllık evliyim kavgalarimiz sayilidir gayet uyumlu bir ciftiz ama kavga oldummuda beni annemi babami arayip sorunu anlatmakla tehdit ederdi. Telefonu elinden alır aratmazdim. Ama bu sefer tepkisiz kaldim ve aradi )
Simdi kendimi odaya japattim, koridorda turladi etti dayanamadi girdi odaya. Diyorki ille konus benimle özür dile benden barisalim. Yemek yedinmi acmisin falan diyor. (Vicdan yaptı) Ben anneme rezil olmusum, sen annemin gözünde bitirmissin kendini, deli gibi agliyorum, gelmis ille barisalim diyor yaa. Sucun hemen barisilcak turden degildi, Allah askina git konusmak istemiyorum diyorum. Suclu sensin bu konuda, hem ben ayagina geldim yemin olsun bir daha sen gelip özür dilemedigin sürece ne yanina gelirim, ne yatagina girerim, nede yüzüne bakarim dedi.. Bende cikarken kapiyida kapat dedim ve yastigini firlattim suratina. Yanıma geldi vuracak gibi kaldirdi elini ama vurmadi, ates püskürüyor. Senden ne kocaya fayda olur ne bi bok olur dedi gitti.
Not: su hayattaki en büyük zaafim tartismalarimizi birinin bilmesidir. Karakteristik olarak aşırı ketumumdur. O yüzden buraya yazdim asla kimseye anlatmam. Heleki ailem. Beni can evimden vurdu. Annemi arayip anne hata benim ali ye kızma anne babasina hakaret ettim sinirlendi diye yalan söyledim. Cunku Annem rahatsiz bir sürü derdi var birde benle ugrasmasin kadincagizin yüreğine iner hasta kadının. Aradigimda ağlıyordu zaten annem, sucun bende olduguna inaninca bana kizdi
Suclu esim mi ben mi ?
Abimin nişanı vardi ankarada. Aracı olan kisi kaynanam. O yuzden oda gelecekti nisana. Karli bir haftasonu cumadan gidilecekti. Esimin bacağında bir problem var. (bacağına is yerinde agir bi alet düşmüş sizliyor krem sürüyoruz) kar oldugu icin kimse arabasini uzun yola vermek istemedi, kiralayamadik. Babamin kendi arabasi 7 kisilik. Bizim aile ve esimin ailesi sigmamiz mumkun degil. Bizim arabada kar lasligi yok diye esim onu istemiyor. Annemler (benim esimin adı ali olsun) ali ve abin otobusle gitsin yer kalmadi dedi. Esimde benim bacağım ağrır ben otobusle gidemem sik sik mola verip dinlendirmem lazm bacagimi ozel arabada mola verirdik ama otobus kafasina gore mola vermez ben gelmeyim aşkım siz gidin dedi. Haklısın dedim. Gitti anne babasina boyle boyle ben hastayim kimse niye gelmedi demez ben evde olayim siz gidin dedi. (Esim bize kirilmadi otobus muhabbeti icin, hava sartlari sonucta )
Kaynanam ve kayinpederimde bu konuyu gurur meselesi yapıp, vay efendim oglumuz nasil gelmez o gitmezse bizde gitmeyiz diye gelmediler. Annemler kırıldı biraz ama cok buyutmediler. Hayır islerinde olur boyle seyler deyip gectiler.
Yanlz nisan olali 3 hafta oluyor kaynanamlar hala daha arayipta hayirli olsun nisani taktiniz demediler. Esim hadi annemlere gidelim dedi, annenler hayırlı olsun diye aramadigi surece gitmicem onlara dedim ve kapıyı cok kuvvetli çarpıp odadan ciktim. Adam delirdi, annemi arayip kizin kim oluyorda benim aileme saygisizlk yapiyor gitmicekmis, ben adami dize getirmesini bilirim. Herkesin bi sabri var bir daha boyle bisey olursa gerisine karismam gibi seyler söyledi. ( 2 yıllık evliyim kavgalarimiz sayilidir gayet uyumlu bir ciftiz ama kavga oldummuda beni annemi babami arayip sorunu anlatmakla tehdit ederdi. Telefonu elinden alır aratmazdim. Ama bu sefer tepkisiz kaldim ve aradi )
Simdi kendimi odaya japattim, koridorda turladi etti dayanamadi girdi odaya. Diyorki ille konus benimle özür dile benden barisalim. Yemek yedinmi acmisin falan diyor. (Vicdan yaptı) Ben anneme rezil olmusum, sen annemin gözünde bitirmissin kendini, deli gibi agliyorum, gelmis ille barisalim diyor yaa. Sucun hemen barisilcak turden degildi, Allah askina git konusmak istemiyorum diyorum. Suclu sensin bu konuda, hem ben ayagina geldim yemin olsun bir daha sen gelip özür dilemedigin sürece ne yanina gelirim, ne yatagina girerim, nede yüzüne bakarim dedi.. Bende cikarken kapiyida kapat dedim ve yastigini firlattim suratina. Yanıma geldi vuracak gibi kaldirdi elini ama vurmadi, ates püskürüyor. Senden ne kocaya fayda olur ne bi bok olur dedi gitti.
Not: su hayattaki en büyük zaafim tartismalarimizi birinin bilmesidir. Karakteristik olarak aşırı ketumumdur. O yüzden buraya yazdim asla kimseye anlatmam. Heleki ailem. Beni can evimden vurdu. Annemi arayip anne hata benim ali ye kızma anne babasina hakaret ettim sinirlendi diye yalan söyledim. Cunku Annem rahatsiz bir sürü derdi var birde benle ugrasmasin kadincagizin yüreğine iner hasta kadının. Aradigimda ağlıyordu zaten annem, sucun bende olduguna inaninca bana kizdi
Suclu esim mi ben mi ?
Konu aynen dediğin gibi fozgeb. Ama ben genel bir düşünce tarzından bahsettim. Erkeklerin çoğu bence böyle düşünüyor. Kendi aileleri öyle bir şımartıyor ki herkes onları haklı bulmak zorunda. Erkek olmak =Haklı olmak onların o küçük beyninde.Şikayet edecekler haklı bulacaklar değil ben derdi. Annesini arayıp bağırıp tehdit etmiş. Sırf saygısızlık yapmak için aramış gibi. Yazık kadında damadim böyle şey yapmaz falan demiş kızı küfür ettim değince.
Evet. Kısasa kısas yap. Görsün bakalım neyin ne olduğunu! Anaokulu çocuğu gibi ya. "Anneeeeeeeee; kızın böyle böyle dediiiiiiiiiii. Ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. Oynamıyom. Banane banane" Bunu hatırlattı bana kusura bakmaHic te hatali degilsin kimse kisura bakmasin. Sonuna kadar haklisin hem gelmemisler hem de arayipta kusura bakmayin dunurum gelemedik hayirli olsun mu demisler. Ne ayip resmen terbiyesizlik. Hele esinin yaptigi tam karaktersizlik her anayi kendi anasi gibi saniyor galiba sizi doldurusa getirmis dusuncesiyle sizi annenize sikayet etmesi bu yuzden hem sizi hem de suzsuz annenizi uzmus tam bir cocuk. Siz niye alttan aliyorsunuz. Sizde bir olay oldumu kosun kv kp anlatin acin teleconu oglunuz soyle yapti boyle yapti diye. Gorelim bakalim nasil oluyormus. Niye uzulen taraf hep kiz tarafi oluyor. Daha once sakince konusmus ailenle tehtita edip defalarca elinden almissiniz telefonu yeterince konusulmus. Civiyi civi soker aynisini sizde ona yapin bakin nasilda anlayacak hatasini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?