Sen ne kocaya fayda olur ne bir b..k olur

Benimki en buyuk zaafimin bu olduğunu bildigi icin sinir etmek icin yapiyor,

Vay bu Nasıl bir anne kızı babasının yaşındaki Ada'ma kayın pederine küfür ettim diyor annesi bir nevi rahatlıyormuş eşiniz insan sarrafıymış sizden hiç bir şey olmaz

eşlerin birbirlerini kendi annelerine babalarına veya kayınvalideye/kayınpedere şikayet etmelerini çok yanlış buluyorum.öncesinde ikiniz de karşılıklı birbirinizi sinirlendirmişsiniz ama eşinizin son yaptığı aşırı olmuş.sizin de annenize karşı kendinizi suçlu göstermeniz saçma olmuş.

Anlamıyor ki. Ne diller doktum bu konuda
Anlaması gereken sensin.. Şu an çok sinirlisin ama saçma sapan bişeyi çok büyütmüşsün. Senin mesele yapmana değmezdi. Anneni aramamış tepki verecekse annen versin senin hiç karışmaman lazımdı.
Onlar sadece eşinin değil senin de anne baban bunu sindirmeye çalış.

En baştan kaynanana cephe alman saçma.. Bir sorunları varsa annenle konuşsunlar hayırlı olsun demiş dememiş nişana gelmiş gelmemiş sen niye bu kadar ilgileniyorsun ki bunlarla?

Senden de caciga hiyar olmaz deseydin.

Vay bu Nasıl bir anne kızı babasının yaşındaki Ada'ma kayın pederine küfür ettim diyor annesi bir nevi rahatlıyormuş eşiniz insan sarrafıymış sizden hiç bir şey olmaz
Hic bir sey olmaz derken, yavaş gel !

Ben goz yaşları icinde ne yazdığımı bile bilmezken sen tutup bunami takildin ??? Annemin bana ne cevap verdigini nerden biliyorsun ?zaten yeterince uzattim diye yazmamistim. Dur yazayim iyi hatirlattin. bana ben seni boylemi yetistirdim diye bi ton laf edip, yahu bende diyorum benim damadim saygili adamdi neden bu kadar sinirlendi meger suc benim kizdaymis, gibi seyler söyledi. Rahatladidan kastim esimin tavrinin nedenini anlamasi.

Haklisin ne bileyim iste diyorumya annemin yaşlı ve hasta. Inanki kaldıramazdı

Inanki haklisin. Kayinvalideme karsi gecmisten gelen bi dolmuslugum var onun etkileride olabilir. Ufkumu acan cevaplar icin allah bin kere razı olsun.

Sizin bir kere üslubunuz bozuk yazınızda belirtmişsiniz anneniz hastaymış sizin kayın pederinize küfür etmeniz bu hasta kadıncağızı daha kötü etmiyor eşinizin size kızması mı yıkıyor eleştiriye açık değilseniz neden konu açıyorsunuz bazen insanları tanımak için aynı evi paylaşmak gerekmiyor yazdıklarınız ne olduğunuzu bize o kadar güzel sundunuz ki

Sen elestiri yapmadin yazdiklarini iyi oku. Sen karakterime hakaret ettin.

Acilen yukaridaki yazilanlara bi bakmalisin zira hangi elestiriyi kaldiramamisda laf etmisim bilmek istiyorum !

Ah su konulardan bi haber olup sirf polemik olsun diye yazan tipik mutsuz kadinlar...

Bana kizdi, ona kizginligi gecti demisim konumda rahatladi kelimesi gecmiyor, yazmak icin yazdigin buradan belli zaten.

Haklisin ne bileyim iste diyorumya annemin yaşlı ve hasta. Inanki kaldıramazdı
kızı ona "babasına küfür ettim" diyince kaldırabiliyorsa eşinizin "gitmeyecekmiş" demesini de kaldırabilirdi.bi de konuyu tekrardan okudum; kaynananızın sizi veya annenizi arayıp tebrik etmesine gerek yok.nişanlanan kişi abiniz, kaynananızın aracı olduğunu söylüyorsunuz, demek ki kaynananız abinizi ve nişanlısını tanıyor.onları arayıp tebrik eder edecekse.etmemiş, bu durumda darılması gereken kişi abiniz ve nişanlısı ki onların bu durumu umursadıklarını pek sanmıyorum.tebrik etseydi iyi olurdu ama etse ne olur etmese ne olur, çok da lazım değil.o konuyu biraz abartmışsınız.ama eşiniz de fazla tepki vermiş, vuracakmış gibi yapmalar, arayıp şikayet etmeler falan...

Kaldirabiliyor demedim ki bana cok kızdı, az onceki yorumdada soyledim.

annemleri aramalari gerekmiyor mantığı da dogru aslinda bu acidan hic dusunmemistim.

Bu erkeklerin kafası nasil çalışıyor ya? Ne düşünüyorlar? Şikayet edecekler, ailemiz de onları hakli bulacak? Bu kadar mı değersiz görüyorlar kadinlari? Cok sinirlendim gece gece

Bu erkeklerin kafası nasil çalışıyor ya? Ne düşünüyorlar? Şikayet edecekler, ailemiz de onları hakli bulacak? Bu kadar mı değersiz görüyorlar kadinlari? Cok sinirlendim gece gece
Hic sorma, allah dusmanimin başına vermesin.

Hic sorma, allah dusmanimin başına vermesin.
Aminn canim Aminn. Kendilerini bir sey sanmalarindan biktim artik cidden ki evli degilim bir sey degilim. Burada 10 konu okuyorsam abartisiz 8 i erkek bencilligi ile ilgili. Net...

yanlış olan hiç bir şeyin açıklaması olmaz yani savunma kalkanına girmişsiniz sizin hakkınızda ki düşünceleri mi boşa çıkartmadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…