Benimki en buyuk zaafimin bu olduğunu bildigi icin sinir etmek icin yapiyor,Ayni seyi benim esimde yapiyor malesef ana babaya anlatirim deme huyu. Aramisligi yok ama bunu demesi bile cok sacma. Anam babam bana karismayı 18 yadimdayken birakti diyorum anlamiyor adam. Arti benim ailem esimle zaten benim hatrim icin gorusuyor öyle bisey yaparsa konu ne olursa olsun kaybeden esim olur. Sanirim bunu benle bas edemeyince yapiyor. Onlari dinlerim diye dusunup bunu soyluyor. Her tartismada degil sadece 2 defa yapti ama ben kendimi asagilanmis hissediyorum bu lafla.
Vay bu Nasıl bir anne kızı babasının yaşındaki Ada'ma kayın pederine küfür ettim diyor annesi bir nevi rahatlıyormuş eşiniz insan sarrafıymış sizden hiç bir şey olmazAbimin nişanı vardi ankarada. Aracı olan kisi kaynanam. O yuzden oda gelecekti nisana. Karli bir haftasonu cumadan gidilecekti. Esimin bacağında bir problem var. (bacağına is yerinde agir bi alet düşmüş sizliyor krem sürüyoruz) kar oldugu icin kimse arabasini uzun yola vermek istemedi, kiralayamadik. Babamin kendi arabasi 7 kisilik. Bizim aile ve esimin ailesi sigmamiz mumkun degil. Bizim arabada kar lasligi yok diye esim onu istemiyor. Annemler (benim esimin adı ali olsun) ali ve abin otobusle gitsin yer kalmadi dedi. Esimde benim bacağım ağrır ben otobusle gidemem sik sik mola verip dinlendirmem lazm bacagimi ozel arabada mola verirdik ama otobus kafasina gore mola vermez ben gelmeyim aşkım siz gidin dedi. Haklısın dedim. Gitti anne babasina boyle boyle ben hastayim kimse niye gelmedi demez ben evde olayim siz gidin dedi. (Esim bize kirilmadi otobus muhabbeti icin, hava sartlari sonucta )
Kaynanam ve kayinpederimde bu konuyu gurur meselesi yapıp, vay efendim oglumuz nasil gelmez o gitmezse bizde gitmeyiz diye gelmediler. Annemler kırıldı biraz ama cok buyutmediler. Hayır islerinde olur boyle seyler deyip gectiler.
Yanlz nisan olali 3 hafta oluyor kaynanamlar hala daha arayipta hayirli olsun nisani taktiniz demediler. Esim hadi annemlere gidelim dedi, annenler hayırlı olsun diye aramadigi surece gitmicem onlara dedim ve kapıyı cok kuvvetli çarpıp odadan ciktim. Adam delirdi, annemi arayip kizin kim oluyorda benim aileme saygisizlk yapiyor gitmicekmis, ben adami dize getirmesini bilirim. Herkesin bi sabri var bir daha boyle bisey olursa gerisine karismam gibi seyler söyledi. ( 2 yıllık evliyim kavgalarimiz sayilidir gayet uyumlu bir ciftiz ama kavga oldummuda beni annemi babami arayip sorunu anlatmakla tehdit ederdi. Telefonu elinden alır aratmazdim. Ama bu sefer tepkisiz kaldim ve aradi )
Simdi kendimi odaya japattim, koridorda turladi etti dayanamadi girdi odaya. Diyorki ille konus benimle özür dile benden barisalim. Yemek yedinmi acmisin falan diyor. (Vicdan yaptı) Ben anneme rezil olmusum, sen annemin gözünde bitirmissin kendini, deli gibi agliyorum, gelmis ille barisalim diyor yaa. Sucun hemen barisilcak turden degildi, Allah askina git konusmak istemiyorum diyorum. Suclu sensin bu konuda, hem ben ayagina geldim yemin olsun bir daha sen gelip özür dilemedigin sürece ne yanina gelirim, ne yatagina girerim, nede yüzüne bakarim dedi.. Bende cikarken kapiyida kapat dedim ve yastigini firlattim suratina. Yanıma geldi vuracak gibi kaldirdi elini ama vurmadi, ates püskürüyor. Senden ne kocaya fayda olur ne bi bok olur dedi gitti.
Not: su hayattaki en büyük zaafim tartismalarimizi birinin bilmesidir. Karakteristik olarak aşırı ketumumdur. O yüzden buraya yazdim asla kimseye anlatmam. Heleki ailem. Beni can evimden vurdu. Annemi arayip anne hata benim ali ye kızma anne babasina kufur ettim diye yalan söyledim. Cunku Annem rahatsiz bir sürü derdi var birde benle ugrasmasin kadincagizin yüreğine iner hasta kadının. Aradigimda ağlıyordu zaten annem, sucun bende olduguna inaninca bana kizdi, ona kizginligi gecti. (Yada ben öyle anlamak istiyorum )
Suclu esim mi ben mi ?
Anlaması gereken sensin.. Şu an çok sinirlisin ama saçma sapan bişeyi çok büyütmüşsün. Senin mesele yapmana değmezdi. Anneni aramamış tepki verecekse annen versin senin hiç karışmaman lazımdı.Anlamıyor ki. Ne diller doktum bu konuda
Abimin nişanı vardi ankarada. Aracı olan kisi kaynanam. O yuzden oda gelecekti nisana. Karli bir haftasonu cumadan gidilecekti. Esimin bacağında bir problem var. (bacağına is yerinde agir bi alet düşmüş sizliyor krem sürüyoruz) kar oldugu icin kimse arabasini uzun yola vermek istemedi, kiralayamadik. Babamin kendi arabasi 7 kisilik. Bizim aile ve esimin ailesi sigmamiz mumkun degil. Bizim arabada kar lasligi yok diye esim onu istemiyor. Annemler (benim esimin adı ali olsun) ali ve abin otobusle gitsin yer kalmadi dedi. Esimde benim bacağım ağrır ben otobusle gidemem sik sik mola verip dinlendirmem lazm bacagimi ozel arabada mola verirdik ama otobus kafasina gore mola vermez ben gelmeyim aşkım siz gidin dedi. Haklısın dedim. Gitti anne babasina boyle boyle ben hastayim kimse niye gelmedi demez ben evde olayim siz gidin dedi. (Esim bize kirilmadi otobus muhabbeti icin, hava sartlari sonucta )
Kaynanam ve kayinpederimde bu konuyu gurur meselesi yapıp, vay efendim oglumuz nasil gelmez o gitmezse bizde gitmeyiz diye gelmediler. Annemler kırıldı biraz ama cok buyutmediler. Hayır islerinde olur boyle seyler deyip gectiler.
Yanlz nisan olali 3 hafta oluyor kaynanamlar hala daha arayipta hayirli olsun nisani taktiniz demediler. Esim hadi annemlere gidelim dedi, annenler hayırlı olsun diye aramadigi surece gitmicem onlara dedim ve kapıyı cok kuvvetli çarpıp odadan ciktim. Adam delirdi, annemi arayip kizin kim oluyorda benim aileme saygisizlk yapiyor gitmicekmis, ben adami dize getirmesini bilirim. Herkesin bi sabri var bir daha boyle bisey olursa gerisine karismam gibi seyler söyledi. ( 2 yıllık evliyim kavgalarimiz sayilidir gayet uyumlu bir ciftiz ama kavga oldummuda beni annemi babami arayip sorunu anlatmakla tehdit ederdi. Telefonu elinden alır aratmazdim. Ama bu sefer tepkisiz kaldim ve aradi )
Simdi kendimi odaya japattim, koridorda turladi etti dayanamadi girdi odaya. Diyorki ille konus benimle özür dile benden barisalim. Yemek yedinmi acmisin falan diyor. (Vicdan yaptı) Ben anneme rezil olmusum, sen annemin gözünde bitirmissin kendini, deli gibi agliyorum, gelmis ille barisalim diyor yaa. Sucun hemen barisilcak turden degildi, Allah askina git konusmak istemiyorum diyorum. Suclu sensin bu konuda, hem ben ayagina geldim yemin olsun bir daha sen gelip özür dilemedigin sürece ne yanina gelirim, ne yatagina girerim, nede yüzüne bakarim dedi.. Bende cikarken kapiyida kapat dedim ve yastigini firlattim suratina. Yanıma geldi vuracak gibi kaldirdi elini ama vurmadi, ates püskürüyor. Senden ne kocaya fayda olur ne bi bok olur dedi gitti.
Not: su hayattaki en büyük zaafim tartismalarimizi birinin bilmesidir. Karakteristik olarak aşırı ketumumdur. O yüzden buraya yazdim asla kimseye anlatmam. Heleki ailem. Beni can evimden vurdu. Annemi arayip anne hata benim ali ye kızma anne babasina kufur ettim diye yalan söyledim. Cunku Annem rahatsiz bir sürü derdi var birde benle ugrasmasin kadincagizin yüreğine iner hasta kadının. Aradigimda ağlıyordu zaten annem, sucun bende olduguna inaninca bana kizdi, ona kizginligi gecti. (Yada ben öyle anlamak istiyorum )
Suclu esim mi ben mi ?
Benimki en buyuk zaafimin bu olduğunu bildigi icin sinir etmek icin yapiyor,
Hic bir sey olmaz derken, yavaş gel !Vay bu Nasıl bir anne kızı babasının yaşındaki Ada'ma kayın pederine küfür ettim diyor annesi bir nevi rahatlıyormuş eşiniz insan sarrafıymış sizden hiç bir şey olmaz
Haklisin ne bileyim iste diyorumya annemin yaşlı ve hasta. Inanki kaldıramazdıeşlerin birbirlerini kendi annelerine babalarına veya kayınvalideye/kayınpedere şikayet etmelerini çok yanlış buluyorum.öncesinde ikiniz de karşılıklı birbirinizi sinirlendirmişsiniz ama eşinizin son yaptığı aşırı olmuş.sizin de annenize karşı kendinizi suçlu göstermeniz saçma olmuş.
Inanki haklisin. Kayinvalideme karsi gecmisten gelen bi dolmuslugum var onun etkileride olabilir. Ufkumu acan cevaplar icin allah bin kere razı olsun.Anlaması gereken sensin.. Şu an çok sinirlisin ama saçma sapan bişeyi çok büyütmüşsün. Senin mesele yapmana değmezdi. Anneni aramamış tepki verecekse annen versin senin hiç karışmaman lazımdı.
Onlar sadece eşinin değil senin de anne baban bunu sindirmeye çalış.
En baştan kaynanana cephe alman saçma.. Bir sorunları varsa annenle konuşsunlar hayırlı olsun demiş dememiş nişana gelmiş gelmemiş sen niye bu kadar ilgileniyorsun ki bunlarla?
Sizin bir kere üslubunuz bozuk yazınızda belirtmişsiniz anneniz hastaymış sizin kayın pederinize küfür etmeniz bu hasta kadıncağızı daha kötü etmiyor eşinizin size kızması mı yıkıyor eleştiriye açık değilseniz neden konu açıyorsunuz bazen insanları tanımak için aynı evi paylaşmak gerekmiyor yazdıklarınız ne olduğunuzu bize o kadar güzel sundunuz kiHic bir sey olmaz derken, yavaş gel !
Ben goz yaşları icinde ne yazdığımı bile bilmezken sen tutup bunami takildin ??? Annemin bana ne cevap verdigini nerden biliyorsun ?zaten yeterince uzattim diye yazmamistim. Dur yazayim iyi hatirlattin. bana ben seni boylemi yetistirdim diye bi ton laf edip, yahu bende diyorum benim damadim saygili adamdi neden bu kadar sinirlendi meger suc benim kizdaymis, gibi seyler söyledi. Rahatladidan kastim esimin tavrinin nedenini anlamasi.
Sen elestiri yapmadin yazdiklarini iyi oku. Sen karakterime hakaret ettin.Sizin bir kere üslubunuz bozuk yazınızda belirtmişsiniz anneniz hastaymış sizin kayın pederinize küfür etmeniz bu hasta kadıncağızı daha kötü etmiyor eşinizin size kızması mı yıkıyor eleştiriye açık değilseniz neden konu açıyorsunuz bazen insanları tanımak için aynı evi paylaşmak gerekmiyor yazdıklarınız ne olduğunuzu bize o kadar güzel sundunuz ki
kızı ona "babasına küfür ettim" diyince kaldırabiliyorsa eşinizin "gitmeyecekmiş" demesini de kaldırabilirdi.bi de konuyu tekrardan okudum; kaynananızın sizi veya annenizi arayıp tebrik etmesine gerek yok.nişanlanan kişi abiniz, kaynananızın aracı olduğunu söylüyorsunuz, demek ki kaynananız abinizi ve nişanlısını tanıyor.onları arayıp tebrik eder edecekse.etmemiş, bu durumda darılması gereken kişi abiniz ve nişanlısı ki onların bu durumu umursadıklarını pek sanmıyorum.tebrik etseydi iyi olurdu ama etse ne olur etmese ne olur, çok da lazım değil.o konuyu biraz abartmışsınız.ama eşiniz de fazla tepki vermiş, vuracakmış gibi yapmalar, arayıp şikayet etmeler falan...Haklisin ne bileyim iste diyorumya annemin yaşlı ve hasta. Inanki kaldıramazdı
:) tebessüm ettirdiniz bana, teşekkürlerSenden de caciga hiyar olmaz deseydin.
Kaldirabiliyor demedim kikızı ona "babasına küfür ettim" diyince kaldırabiliyorsa eşinizin "gitmeyecekmiş" demesini de kaldırabilirdi.bi de konuyu tekrardan okudum; kaynananızın sizi veya annenizi arayıp tebrik etmesine gerek yok.nişanlanan kişi abiniz, kaynananızın aracı olduğunu söylüyorsunuz, demek ki kaynananız abinizi ve nişanlısını tanıyor.onları arayıp tebrik eder edecekse.etmemiş, bu durumda darılması gereken kişi abiniz ve nişanlısı ki onların bu durumu umursadıklarını pek sanmıyorum.tebrik etseydi iyi olurdu ama etse ne olur etmese ne olur, çok da lazım değil.o konuyu biraz abartmışsınız.ama eşiniz de fazla tepki vermiş, vuracakmış gibi yapmalar, arayıp şikayet etmeler falan...
Hic sorma, allah dusmanimin başına vermesin.Bu erkeklerin kafası nasil çalışıyor ya? Ne düşünüyorlar? Şikayet edecekler, ailemiz de onları hakli bulacak? Bu kadar mı değersiz görüyorlar kadinlari? Cok sinirlendim gece gece
Aminn canim Aminn. Kendilerini bir sey sanmalarindan biktim artik cidden ki evli degilim bir sey degilim. Burada 10 konu okuyorsam abartisiz 8 i erkek bencilligi ile ilgili. Net...Hic sorma, allah dusmanimin başına vermesin.
yanlış olan hiç bir şeyin açıklaması olmaz yani savunma kalkanına girmişsiniz sizin hakkınızda ki düşünceleri mi boşa çıkartmadınızSen elestiri yapmadin yazdiklarini iyi oku. Sen karakterime hakaret ettin.
Acilen yukaridaki yazilanlara bi bakmalisin zira hangi elestiriyi kaldiramamisda laf etmisim bilmek istiyorum !
Ah su konulardan bi haber olup sirf polemik olsun diye yazan tipik mutsuz kadinlar...
Bana kizdi, ona kizginligi gecti demisim konumda rahatladi kelimesi gecmiyor, yazmak icin yazdigin buradan belli zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?