Sen ne kocaya fayda olur ne bir b..k olur

Küçükkken kardeşler birbirlerini yaramazlık yaptıklarında böyle tehdit ederlerdi seni anneme söylerim diye. Eşiniz bu zaafınızı görmüş. İyi bi zamanınızda güzelce konuşun umarım anlar

yanlış olan hiç bir şeyin açıklaması olmaz yani savunma kalkanına girmişsiniz sizin hakkınızda ki düşünceleri mi boşa çıkartmadınız
Ha bu bilmis polemikci kadınlar o boş cümlelerininin sonuna sigara smilesini koymayi asla unutmazlar...

Evet yanlış olan bi seyin açıklaması olamaz, tipik saldirgan, depresif karakterinizin bi açıklaması olmadığı gibi.. Gereksiz hakaretiniz ilgili mercilere iletildi. Daha fazla yazmayın, zira bir kendini bilmez icin ban yemek istemiyorum. Ya da yazin birazdan hakaretten banlanacaksiniz.

Küçükkken kardeşler birbirlerini yaramazlık yaptıklarında böyle tehdit ederlerdi seni anneme söylerim diye. Eşiniz bu zaafınızı görmüş. İyi bi zamanınızda güzelce konuşun umarım anlar
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin, evet zaafimdan faydalanıyor.

Eşinin yaptığı ayıp birşey biraz sende suç var birazda esi nde. Kaynanan ara masa aramasın annenlerde onları aramaz herşey karşılıklı kafana takip ta evliliği zorlastirma. Esin de tuhaf e
vin içerisinde ne olursa olsun aileye yansitilmamali.

Suç tabii ki eşinizde. Bir kadına gücü yetiyor bunun gibilerin.
Hem kavga oldu diye insan karısını anneye babaya şikayet eder mi ?
Olgunlaşması lazım ya sabır
Hemde ne ya sabır cekiyorum
Gözü döndü adamın. Tamam ben de hataliyim ama aileyi karıştırmak niye

(Anneme kadar hakaret eden hadsiz hariç) tüm yorum ve eleştiriler icin teşekkür ediyorum arkadaşlar. Farkli bir cok bakış açısı edinmiş oldum. Icimi döktüm ferahladim. Cok cok saolun.

Iyi ki varsın BDV.

Esinin seni ailene soylemekle tehdit etmesi bence burdaki en buyuk ayip.
Senin de fevri hareketlerin olmus tabi ama burdaki en buyuk suc esinin..

Valla ikiniz de birbirinizden betersiniz. Birinizde öfke kotrolsüzlüğü ve ego, diğerinizde kafaya estikçe en zayıf noktadan vurma huyu oldukça bu evlilik zor yürür. Ortada sorun bile yokken kocaman bir sorun yaratıp bir de ailelere sıçratan bir çift olarak, biraz zor.

Dort duvar arasindaki kucuk bi tartismayi annene yetistirmesi kotu. Ayrica arabasina kar lastigi taktirip ailesini alip gidebilirdi nisana. Kv kp kusmekte haklilar. Sen verdigin tepkise haksizsin adamlari kusturmussunuz bi de hayirli olsun bekliyosun

Birimizde alttan almamisiz doğru. Hatanın bendede oldugunu duymak iyi geliyor. Öz eleştiri yapmami sagladiginiz icin teşekkür ederim.

Özür dile eşinden böyle şeyler için değmez kalp kırmaya barışın güzelce ama daha sonra sakin bir dille anlat ona aileleri işin içine sokmamasi gerektigini

Tabiki eşinizde eşin ailesinin yaptığı saygısızlığı çözexeğine neler yapmış hey allahım yaa vaşta kendi eşimi ve sonrasında bütün erkekleri anlayamıyorum neden ailelerinin kusurlarını görmezden geliyorlar..
Annene hata bende demekle çok iyi etmişsin inş herşey düzelir sıkma canını..

Burda kavgaya sebebiyet veren sensin.
Sen suclusun.
Ne istiyodun, kocan annesini arayip " su yaptiginiz ayip, hemen kvmi arayin hayirli olsun diyin bakem, cabuk!" Mu deseydi?
Ne senin kocan annesine babasina ders verme hakkina sahip, nede sen boyle bi talepte bulunma hakkina sahipsin.
Cok sacmalamissin.
Kocanin elinde olmayan bisey icin kavga cikmis.
Kavga dedigin anlasilmazliklar olur, konusulur soruna bi cozum aranir.
Sence bu olayin cozumu neydide kavga baslatma geregi duydun??
Gercekten memnun olurmuydun kocan anasi babasini azarlasaydi?
Oysaki yazdigina gore annengilde pek buyutmemis olayi, sen kendince kavgaya bahane aramissin.

Eger boyle devam edersen, kavga baslatmaya heveslenirsen, tamda kocanin elinde olmayn seylerden. O zmn gercektende senden kocaya fayda olmaz.

Su noktada haklisin ama; kocan asla anneni aramamaliydi. O ne oyle sikayet eder gibi.

Eşinin yaptığı yanlışlarda var fakat kavgayı sen başlatmışsın,aramasınlar çok mu önemli
Benim kv beni üç aydır aramıyor bende onu küs değiliz, gidip geliyoruz aramıyor kadın hemde bir saçmalık yüzünden
Ben bunu mesele yapıp eşimle tartışmıyorum ne gerek var evinde ki huzuru bozmaya

Not: su hayattaki en büyük zaafim tartismalarimizi birinin bilmesidir. Karakteristik olarak aşırı ketumumdur. O yüzden buraya yazdim asla kimseye anlatmam. Heleki ailem. Beni can evimden vurdu. Annemi arayip anne hata benim ali ye kızma anne babasina hakaret ettim sinirlendi diye yalan söyledim. Cunku Annem rahatsiz bir sürü derdi var birde benle ugrasmasin kadincagizin yüreğine iner hasta kadının. Aradigimda ağlıyordu zaten annem, sucun bende olduguna inaninca bana kizdi

Su son pragrafi sanki ben yaz yazmışım gibi. Bu kadar mı noktasına virgül une kadar aynı düşünce olur. Soktayim.

Esin sonuna kadar haksız arkadaşım. Kv ve kp lerde terbiyesiz.ne demek yani oğlum gelmiyorsa bizde gelmeyiz demeler. Sana verdikleri değer bu kadar mı?
Aslında söylenecek çok söz var ama soylemeyeyim!!! Sen az çok tahmin ediyorsundur.

Esindeki ergen tavırları anlamadım yeni mi evlisiniz evliliğiniz mi oturmadi olgun mantıklı birinin yapacağı hareket değil bunlar

Bu arada diğer kk üye arkadaslara asla katılmıyorum. Senin anneni arayip seni şikayet eden bir adam ailesinede "çok ayıp oldu,zaten nisana gidemedik arayın da hayırlı olsun diyin diyebilirdi" belki aramayı akıl edememislerdir-içlerinde bir kötülük yoktur-ama eşin fevkalade hatirlattirabilirdi.

Sen yinede eşinle barış,içindeki kalp kirgina rağmen barış.

Annesinin hatası yüzünden siz niye adamın yüzüne kapıyı çarpıyosunuz ki?Madem kendini haklı görüyorsunuz,lafınızı söylediniz durup kendinizi savunacaktınız.

Sonrasında eşinizin davranışları da bi tuhaf.Ama siz fitillemişsiniz.

Baslatan sensin yok aramamis hayirli olsun dememis bu ne ya kocanda cocuk gibi aileni aramasi cok salakca seni bilmem ama ikinizde bu kadar aileleri karistirirsaniz evliliginiz tikanir

KV esin belliki bu otobüs muhabbetine icerlemişler.. Niye icerlemişler orasını anlamadım aşırı alınganlık var burda..
Eşinin yaptığı çok büyük saygısızlık ve ayip,.. Kol kırılır, yen içinde kalır.. Bide sizi her seferinde tehdit ediyormuş ailene anlatırim diye, bir cocukla mi evlendiniz Allah aşkına..
En büyük sorun burda ayrıca annen hastaymis, ne demek aramak üzmek merhametsizlik bu..eşinin çok büyük derse ihtiyacı var..nasıl yaparsın bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…