Sen Ne yaptın be kanka

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Evli arkadaşım eşinden hiçbir türlü eşlik göremiyordu ne eve para bırakıyordu ne ilgi ne insanlık. Yaşadığı apartmanın temizliğini yapacak duruma geldi çocuğuna evine para getirmek için. Üstelik eşi de aldatıyordu başka kadınlarla. Arkadaşım ayrılmak istedi ailesi izin vermiyordu. Şimdi arkadaşımın da görüştüğü adam olduğunu öğrendim. 10 yıllık arkadaşım tabi çok kızdım tepki gösterdim. Arkadaşım la arkadaşlığımi bitirmek istiyorum sizce doğru mu?

Güvenim sarsıldı ama. Ne yaşarsa yaşasin o hatayı yapmayacaktı

Tamam hata yapmış ama yargılamayin derim ayrılmasını söyleyin doğruyu yapmasini sağlayın ..dua edin vs .. yani birakmazdim ben olsam ..iş bul ayrıl vs vs gibi kadın sığınma evine gitsin hiç kimse elinden tutmuyorsa

Evet doğru.bitir

Eşi ne yaşamış peki aldatmış bunu düşündünüz mü . Eve parayı bırakmamış, ailesine bakmamış, sevgi ilgi göstermemiş arkadaşınızın bu saydıklarınız arasında hatası ne ki eşi onu aldatmış. Bu olayları yaşayan arkadaşınız ne psikolojide bunları yaptı ne kadar yalnız kaldı bunları düşünün. Mutlu bir ailesi olsa yalnız olmasa başka erkekle konuşmak istermiydi hiç sordunuz mu. Yaşadıklarından dolayı mı yapmış yoksa zevk için mi bunun cevabı her şeyi değiştirir. Bence bu saatten sonra arkadaşlığınızı bitirin şahsen iyi bir arkadaş olsaydınız bu durumda arkadaşınızı bırakma konusunun bile aklınıza geleceğini düşünmüyorum. Demekki bir arkadaş olarak sizden de destek görmemiş siz de arkadaşınızın yalnızlık hissini giderememişsiniz ki başkalarında aramış çareyi. Mantıklı olarak şuan eşinden ayrılması gerek ve sizle arkadaşlığı bitirmesi gerek. Sizi kötü gördüğümden vs bu yorumu yapmıyorum ama kendi düşüncem bunlar

Ben olsam bitirirdim.İnsallah arkadaşınız da yaptigi hatayi farkeder görüştüğü adamdan da kocasindan da ayrilir guzel bir is bulup cocuklarini büyütür. Polyanna gibi hissettim kendimi ama olur mu olur bu umut.

Hayat öyle tuhaf bir yer ki...

İnsanları yargılamayı uzun süre önce bıraktım. Bazen direksiyon başında uyuyakalır katil olursunuz, bazen çok sakin bir insan olmanıza rağmen bir anlık öfkeyle katil olursunuz ve bazen de özünde çok namuslu bir insan olmanıza rağmen mevcut koşullar psikolojinizi bozar çok yanlış ilişkiler yaşarsınız. Hep diyorum ya insan beşer şaşar

Ama niyeti önemli. Bir insanın niyeti iyi iken başına gelen talihsizlikler ona bu hataları yaptırıyorsa destek olurum..

Herşeyi dört dörtlük insanlar onların ne yaşadığını bilemez. Belki kendisi o duruma düşse o kadının yapacağından beterini yapar. Yaşamadan kimse bilemez

Biz dört arkadaşız. Aramızdan birinin eşiyle sorunlarından dolayı aldatmaya meyillenmişti. Öğrenince devam ederse arkadaşlığımızı keseceğimizi söyledik ve yanlıştan döndü.Dönmeyebilirdi de tabii ama o zaman da arkadaşlığımı keserdim kendi adıma. Ahlaksızlığa hiç gelemiyorum. Kadın aldatılıyor diye aynısını yapması, eşyası çalındı diye hırsızlık yapması gibi. İkisi de hoş görülemez.

Ya kadin napmis ki? Adam bunu normal kılmış belki duysa iplemeyecek bile. Umursasa bile gayet de kendi baslatmis. Sana noluyor. Bi tekme de sen mi vurcan? Oh herkes her seyi yapsin biz asil düzgün kalalim. Vala oyle bi dunya gerçekten yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…