- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Güvenim sarsıldı ama. Ne yaşarsa yaşasin o hatayı yapmayacaktıTercih meselesi tabi ama ben arkadaşınızı dinlemeniz gerektiği tarafındayım. Neden yaptığını sorun tabi neden yaptığı açık açık ortada ama bilemedim. Ben olsam fevri davranmaz hemen kestirip atmazdım
Tamam hata yapmış ama yargılamayin derim ayrılmasını söyleyin doğruyu yapmasini sağlayın ..dua edin vs .. yani birakmazdim ben olsam ..iş bul ayrıl vs vs gibi kadın sığınma evine gitsin hiç kimse elinden tutmuyorsaGüvenim sarsıldı ama. Ne yaşarsa yaşasin o hatayı yapmayacaktı
Evet doğru.bitirEvli arkadaşım eşinden hiçbir türlü eşlik göremiyordu ne eve para bırakıyordu ne ilgi ne insanlık. Yaşadığı apartmanın temizliğini yapacak duruma geldi çocuğuna evine para getirmek için. Üstelik eşi de aldatıyordu başka kadınlarla. Arkadaşım ayrılmak istedi ailesi izin vermiyordu. Şimdi arkadaşımın da görüştüğü adam olduğunu öğrendim. 10 yıllık arkadaşım tabi çok kızdım tepki gösterdim. Arkadaşım la arkadaşlığımi bitirmek istiyorum sizce doğru mu?
Gerçek kesit NeO nasıl başlık ya gerçek kesit gibi
Eşi ne yaşamış peki aldatmış bunu düşündünüz mü . Eve parayı bırakmamış, ailesine bakmamış, sevgi ilgi göstermemiş arkadaşınızın bu saydıklarınız arasında hatası ne ki eşi onu aldatmış. Bu olayları yaşayan arkadaşınız ne psikolojide bunları yaptı ne kadar yalnız kaldı bunları düşünün. Mutlu bir ailesi olsa yalnız olmasa başka erkekle konuşmak istermiydi hiç sordunuz mu. Yaşadıklarından dolayı mı yapmış yoksa zevk için mi bunun cevabı her şeyi değiştirir. Bence bu saatten sonra arkadaşlığınızı bitirin şahsen iyi bir arkadaş olsaydınız bu durumda arkadaşınızı bırakma konusunun bile aklınıza geleceğini düşünmüyorum. Demekki bir arkadaş olarak sizden de destek görmemiş siz de arkadaşınızın yalnızlık hissini giderememişsiniz ki başkalarında aramış çareyi. Mantıklı olarak şuan eşinden ayrılması gerek ve sizle arkadaşlığı bitirmesi gerek. Sizi kötü gördüğümden vs bu yorumu yapmıyorum ama kendi düşüncem bunlarGüvenim sarsıldı ama. Ne yaşarsa yaşasin o hatayı yapmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?