- 19 Nisan 2014
- 4.595
- 13.611
- 498
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Evli arkadaşım eşinden hiçbir türlü eşlik göremiyordu ne eve para bırakıyordu ne ilgi ne insanlık. Yaşadığı apartmanın temizliğini yapacak duruma geldi çocuğuna evine para getirmek için. Üstelik eşi de aldatıyordu başka kadınlarla. Arkadaşım ayrılmak istedi ailesi izin vermiyordu. Şimdi arkadaşımın da görüştüğü adam olduğunu öğrendim. 10 yıllık arkadaşım tabi çok kızdım tepki gösterdim. Arkadaşım la arkadaşlığımi bitirmek istiyorum sizce doğru mu?
Size göre hata olan şey ona göre olmayabilir?Güvenim sarsıldı ama. Ne yaşarsa yaşasin o hatayı yapmayacaktı
Harfi harfine katılıyorum.Aldatmanın bahanesi olmaz asla ama yani ilk defa normal karşıladım açıkcası. Ben olsam arkadaşlığımı bitirmezdim çünkü ortada evlilik denen bi durum yok alan memnun veren memnun. Burada takılacağım mevzu görüştüğü adamın evli olup olmaması eğer o adam evliyse o zaman ilişkimi keserim
Başka kadınla değil başka kadınlarla birde. Keşke boşanabileymiş ailesinden de destek görememiş... Kadın ilgiye alakaya aç sevgiye muhtaç ve biraz iradesiz.. Onu bu şekilde bırakırsan gerçek arkadaş sayılmazsın. Dışardan mantıklı olanı arkadaşına anlat yaptığının yanlış olduğunu da görmesini sağlayabilirsin.. Devam ederse bağını kesebilirsin arkadaşlık bunu geRektirir.Evli arkadaşım eşinden hiçbir türlü eşlik göremiyordu ne eve para bırakıyordu ne ilgi ne insanlık. Yaşadığı apartmanın temizliğini yapacak duruma geldi çocuğuna evine para getirmek için. Üstelik eşi de aldatıyordu başka kadınlarla. Arkadaşım ayrılmak istedi ailesi izin vermiyordu. Şimdi arkadaşımın da görüştüğü adam olduğunu öğrendim. 10 yıllık arkadaşım tabi çok kızdım tepki gösterdim. Arkadaşım la arkadaşlığımi bitirmek istiyorum sizce doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?