- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
İnanın kız orada bile park diye ağlıyordu hemen hastanenin yanında parkı gördü o yüzden sordum yoksa zaten 5 gündür parka çıkmıyoruz ağlayınca sorma gereksinimi hissettim. Çok sağol canım inşaAllah en kısa sürede atlatırız.Doktor sacmalamis evet fakat siz daha çok sacmalamissiniz (bu tabir için özür dilerim başka kelime bulamadım) doktora parka götüreyim mı diye sormanıza ne hacet goturmeyin olsun bitsin.Gecmis olsun .
Doktor bağışıklık olarak doğru demiş gibi duruyor ama meali şu gibi: Onlara da bulaşsın biz de eczaneler de para kazansınDoktor yüzüme bakarak gülüp "aman boşver git, parkta ki çocuklarda hasta olsun."dedi
Bulaşıcılığı ne boyutta riskli bi hastalık mı bilmeden yorum yapıyorum.
Dr bence haklı bağışıklık sistemi hastalıkla karşılaştıkça güçlenir diyen bi drla büyüttüm çocuklarımı. Çocuklarımı ne zaman götürsem dr oh annesi hastalığımızıda almış nasıl da güçlenecek benim tontişim der gerekli müdaheleyi yapar yapmamız gerekenleri anlatır gönderirdi bizi)))
Ayrıca su çiçeği geçirmişti oğlum dr da aynı şeyi söyledi . Çocukluk hastalıkları çocukluk dönemlerinde çıkarılmalı daha sonra risk oluşuyo demişti.
Canım kızım soğuk havale geçirdi yani atessiz epilepsi sara nöbetlerine benziyordu nöbetleri hastanede yattık şu an süresiz ilaç kullanıyoruz Allaha şükürler olsun tekrar nöbet geçirmedi. Halen kontrollerimiz var bu ayın 14 ünde anestezi doktoruyla görüşeceğiz uyutularak mr çekilmesini istedi doktor henüz kesin tanı konulmadı.Konuyla alakasız olcak ama kızın nasıl
Havale gibi bi durumu vardı düzeldi İnşallah
geçmiş olsun . bir söz var ya espiri yaptı kertenkele vur totoyu yerden yere diye doktorun ki de o hesap olmuş
saçmalamış doktorGaliba öyle ama bizim ki ciddiydi hatta sordum ciddi misiniz diye gülmeyi bırakıp gerçekten ciddiyim dedi yani burada ki hanımlar ikiye ayrılabilir ama belki ben dinleyip parka götürsem bir çocuk kızımdan hastalığı kapsa belki çok ağır geçirecek yani belki haklılık payı vardır ama bence yanlış her çocuğun bünyesi aynı değil maalesef
Bilimde sence bence yoktur. Bilim kadını değilseniz çok karıştırmayın bence...Galiba öyle ama bizim ki ciddiydi hatta sordum ciddi misiniz diye gülmeyi bırakıp gerçekten ciddiyim dedi yani burada ki hanımlar ikiye ayrılabilir ama belki ben dinleyip parka götürsem bir çocuk kızımdan hastalığı kapsa belki çok ağır geçirecek yani belki haklılık payı vardır ama bence yanlış her çocuğun bünyesi aynı değil maalesef
Bildiğimizi sanmayın cahillik değil ki. Hiç şöyle düşündünüz mü aynı hastalığı iki ayrı çocuk geçirse biri hafif biri ağır geçirse ne olacak peki yani belki çocuk ölebilir nereden bilebilir ki kimsenin çocuğunun sebebi olmak istemeyiz benceBunları yazmaya üşendim. Elinize sağlık..
Doktorda bi tuhaflık yada yanlışlık yok herşeyi bildiğimizi sanmamız büyük cahillik ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?