- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Yok sadece iç gudusuyle olarak söylüyorum bunu yoksa ne haddimeBilimde sence bence yoktur. Bilim kadını değilseniz çok karıştırmayın bence...
Suçiçeğinden ölen yok günümüzde mesela. Heralde öldürecek birşey olmadığına emin olarak söylemiştir bunu doktorunuz.... Yok okadar güvenmiyorsanız çocuğunuzu nasıl götürdünüz ona?Bildiğimizi sanmayın cahillik değil ki. Hiç şöyle düşündünüz mü aynı hastalığı iki ayrı çocuk geçirse biri hafif biri ağır geçirse ne olacak peki yani belki çocuk ölebilir nereden bilebilir ki kimsenin çocuğunun sebebi olmak istemeyiz bence
Devlet hastanesinde bize verilen kapı numarasında ki doktor du yani ben seçmedim ki onu.Suçiçeğinden ölen yok günümüzde mesela. Heralde öldürecek birşey olmadığına emin olarak söylemiştir bunu doktorunuz.... Yok okadar güvenmiyorsanız çocuğunuzu nasıl götürdünüz ona?
Anne olarak böyle düşünüyorsunuz. Ama bilimde duygular değil gerçekler ve kar zarar hesabı vardır. Ve çocukların bazı hastalıkları en kısa zamanda geçirmesi kardır. Birçok mikropla küçükken karşılaşması kardır. Bazen kalkmayı öğrenmek için düşmesi bile kardır. Ama bir anne olarak endişe etmenizi anlıyorum. Siz absürt bir durum olmadığı sürece doktorunuza güvenin derim.Yok sadece iç gudusuyle olarak söylüyorum bunu yoksa ne haddime
O kadarla geçmiş olsun İnşallahCanım kızım soğuk havale geçirdi yani atessiz epilepsi sara nöbetlerine benziyordu nöbetleri hastanede yattık şu an süresiz ilaç kullanıyoruz Allaha şükürler olsun tekrar nöbet geçirmedi. Halen kontrollerimiz var bu ayın 14 ünde anestezi doktoruyla görüşeceğiz uyutularak mr çekilmesini istedi doktor henüz kesin tanı konulmadı.
Amin inşaAllah canımO kadarla geçmiş olsun İnşallah
Evet haklısın canım yani anne olarak düşündüm kendimi diğer annelerin yerine koydum o yüzden çok garibime gitti sonuçta dediğim gibi bazı anneler hasta bir çocukla kendi çocuğu yan yana gelsin istemez diye düşündüm.Anne olarak böyle düşünüyorsunuz. Ama bilimde duygular değil gerçekler ve kar zarar hesabı vardır. Ve çocukların bazı hastalıkları en kısa zamanda geçirmesi kardır. Birçok mikropla küçükken karşılaşması kardır. Bazen kalkmayı öğrenmek için düşmesi bile kardır. Ama bir anne olarak endişe etmenizi anlıyorum. Siz absürt bir durum olmadığı sürece doktorunuza güvenin derim.
Evet galiba dediğiniz gibi doktor tanı koymadı gerçi ama 10 15 gün sürer dedi sadeceEski konuna yazmıştım kızın döküntü dökmeye başlayabilir diye hatta el ayak ağız hastalığı demiştim :) kızım da geçirdi ve döküntüler geçinceye kadar çocuklu kimseyle görüşmedik, insan içine çıkmadık. Kimsenin çocuğunu hasta etmek istemem, dikkat etmeyen cahildir.
İnanın bilmiyorum ne olduğunu sadece boğazına baktı kızarmış yara olmuş dedi o kadar.El ayak ağız hastalığı mi ?
İşte tamm ben belki sormam gerekmezdi ama onun öyle demesi sadece bana mı saçma geldiPardon ama bulaşıcı olduğunu söylemiş buna ragmen sorarsaniz dr ne cevap versin
Adam değil kadındı sordum tamm ama cidden çocuk durmuyor du park park diye ağlayınca gayri ihtiyari sormuş bulundumBulasici oldugunu soyledikten sonra parka gotureyim mi diye soruyorsunuz. Adam size başka ne desin ki?
:) Soru saçma olunca cevabi da saçma olmuş doğal olarak ....İşte tamm ben belki sormam gerekmezdi ama onun öyle demesi sadece bana mı saçma geldi
Adam değil kadındı sordum tamm ama cidden çocuk durmuyor du park park diye ağlayınca gayri ihtiyari sormuş bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?