Sen ne yaptın doktor :(

Suçiçeğinden ölen yok günümüzde mesela. Heralde öldürecek birşey olmadığına emin olarak söylemiştir bunu doktorunuz.... Yok okadar güvenmiyorsanız çocuğunuzu nasıl götürdünüz ona?

Devlet hastanesinde bize verilen kapı numarasında ki doktor du yani ben seçmedim ki onu.

Şu çiçeği değilmiş canım bu hastalık ben sordum burda bir hanım 6. Hastalık dan bahsetti dedim bu 6. Hastalık mı yok yok bu farklı birşey dei ne olduğunu söylemedi sorduğum halde.

Yok sadece iç gudusuyle olarak söylüyorum bunu yoksa ne haddime
Anne olarak böyle düşünüyorsunuz. Ama bilimde duygular değil gerçekler ve kar zarar hesabı vardır. Ve çocukların bazı hastalıkları en kısa zamanda geçirmesi kardır. Birçok mikropla küçükken karşılaşması kardır. Bazen kalkmayı öğrenmek için düşmesi bile kardır. Ama bir anne olarak endişe etmenizi anlıyorum. Siz absürt bir durum olmadığı sürece doktorunuza güvenin derim.

O kadarla geçmiş olsun İnşallah

Evet haklısın canım yani anne olarak düşündüm kendimi diğer annelerin yerine koydum o yüzden çok garibime gitti sonuçta dediğim gibi bazı anneler hasta bir çocukla kendi çocuğu yan yana gelsin istemez diye düşündüm.

Eski konuna yazmıştım kızın döküntü dökmeye başlayabilir diye hatta el ayak ağız hastalığı demiştim :) kızım da geçirdi ve döküntüler geçinceye kadar çocuklu kimseyle görüşmedik, insan içine çıkmadık. Kimsenin çocuğunu hasta etmek istemem, dikkat etmeyen cahildir.

Evet galiba dediğiniz gibi doktor tanı koymadı gerçi ama 10 15 gün sürer dedi sadece

Bulasici oldugunu soyledikten sonra parka gotureyim mi diye soruyorsunuz. Adam size başka ne desin ki?

Bulasici oldugunu soyledikten sonra parka gotureyim mi diye soruyorsunuz. Adam size başka ne desin ki?
Adam değil kadındı sordum tamm ama cidden çocuk durmuyor du park park diye ağlayınca gayri ihtiyari sormuş bulundum

İşte tamm ben belki sormam gerekmezdi ama onun öyle demesi sadece bana mı saçma geldi
:) Soru saçma olunca cevabi da saçma olmuş doğal olarak ....
Takilmayin boş bulunup sordunuz anladığım kadarıyla dr da takılmış belli ki , sorunuza sizin sorunuz gibi latifeyle karşılık vermis

doktor espri yapmaya çalışmış ama cidden saçma bir konuşma yani . Adam size çocuktaki hastalık bulaşıcı demiş yani siz neden hala parka götüreyim mi diyorsunuz götürmemeniz gerektiğini bile bile adam sizle dalga geçmiş resmen

Kendi evladının ismini unutmuş annem doktor sorunca hastalıktan can sıkıntısından bi an unuttum ismini diye anlatmıştı bir anısını. Düşünmüş düşünmüş yok gelmemiş aklına kardeşimin ismi.
Yani bazılarınızın sanırsınız insan değil hiç boş bulunup boş soru sormamış gibi yorumları. Hiç olacak şey mi!

Doktor belki gergin havayı dağıtmak için demiştir. Tabi o anki o havayı siz daha iyi bilirsiniz tavrından hareketinden. Ama ciddi olacağını hiç düşünmüyorum açıkcası.

Geçmiş olsun

Doktor dAlga geçmiş ilk önce
Siz üstüne gidincede dalga geçtiği sezilmesin diye bağışıklık artsın falan diyerek kıvırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…