Sen ne yaptın doktor :(

Büyük ihtimalle Agiz el ayak hastalığı çünkü su anda salgin varmis benim büyük oğlum oldu daha dokuntuleri kurumadan küçük oglumada geçti zor ve can sıkıcı bi hastalik agiz ve boğaz yarasi çok kötü oglum 3 gündür dogru dürüst yemek yiyemiyor geçmiş olsun çok bulasici bu arada hic bir cocukla gorusturmeyin doktor kinayr yapmis gibi geldi bana yoksa bizim doktorumuz cocuklardan uzak tutun dedi

Biz bir dugune gitmistik, cocugun biri el ayak ağız hastalığı geçiriyormus, annesi almis gelmis, kizim da, diger cocuklar da o cocukla baya bi oynamıştı, cocugun bulasici hastalığı oldugunu ogrenince delirmistim ben tabi, o geldi simdi aklima...
Doktor büyük ihtimalle ironi yapmis, zaten el ayak agizsa gecirilmesi gereken standart cocuk hastaliklarindan biri degil ve maalesef cok agir seyredebiliyor, su cicegini mumla aratir...
Gecmis olsun, hafif ve cabuk atlatsin insallah.

Her cocuğun mikro ba da ihtiyacı var . Cocuklar bağışıklık kazansın diye demiştir olabilir . Mikropsuz büyüyen çocuk bağişiklik kazanmıyor ve en ufak bir mikropta hasta oluyorlar.

geçenlerde bende hastalandım doktora gittim tedavi sürecinde bol bol sigara iç olur mu dedi banda boş boş baktım anlamadım çünkü sonra gülerek sigara senin tedavini hiçe sayar sakın içme dedi. Onun gibi bişey yapmış bence doktor. demekki tıp dilinde bir espiri bu :)))

Canısı tabiki cocugunun hasta olmasını istemiyorsun, uzuluyorsun ama cocuk bu, bu yaşlarda kazanacak bağışıklığını. Gitsin parka mikroplarla bakterilerle tanışsın. İleriki yaşlarda dua eder sana..hem belki oynamak park cocuguna hasta dahi olsa daha iyi gelecek, mızmızlanmayacak, ağlamayacak yorulup deliksiz uyku uyuyacak. tek taraflı neden dusunuyorsunuz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…