Sen oğlumu bizden götürdün kızın da senden gitsin gör

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Kaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir eşimin ataması buraya geldi çünkü asker olduğu için ikimizin de ailesinin olduğu yer olmuyordu. Yani bende ailemi bırakıp eşimı seçmiş oldum buraya gelerek. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.

Son düzenleme:
Kaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.
Sizin ciğeriniz yanarken kende oğlunun ki sağlam mı kalacakmış :işsiz:

Bazı insanlar hadsizliği gevşekleştirerek yumuşattığını sanıyor konuşmayın inanın sizde huzur bulursunuz.
Ben ona öyle bir gelin oldum ki ne bacisindan görmüştür o değeri ne kızınden. Koltuk altına kadar agdasini bile yaptım. Kendi akrabaları arasında bunu hep övdüm yılın altı ayı yanında oldum ücretsiz doğum iznim de . YaPmaz olaydım öyle pişmanım ki

Gitmeye gönlü olmayanı, sürükleyerek de götüremezsin, demek ki oğlun da gitmek istiyormuş deseydiniz ya. Kendi beyni yok mu bu adamın? Sizin çektiğiniz yere sorgusuz sualsiz gitmiyor neticede. Ve sizi çocuğunuzdan vurmaya çalışması da çok boş lakırdı yav, takılacak bir tarafı yok. Zaten normal olan insanların anne babalarına yapışık yaşamamaları, kendi hayatlarını kurmaları, hayat ve şartlar onları nereye götürüyorsa da oraya gitmeleridir, değil mi? Yani size beddua eder gibi söylediği şey, aslında o kadar da kötü bir şey değil farkında olmasa da. Çocuğum huzurlu, mutlu olsun da, nerede olursa olsun diyebilirsiniz bence.

Kaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.

Cahilliğine verin. Vicdanı olan kimse bu şekilde beddua etmez. Oğlum yuva kurdu tek mutlu olsunlar da ne yapalım uzakta olsunlar sonuçta ekmek derdinde diyeceğine böyle demesi hiç hoş olmamış.

Aman böyle anneler oğulları memur kız buldu diye de zil takıp oynarlar yeri gelince. Çok ciddiye alınacak bi kadın değil zaten de uzakmışsınız😒

Bu kafa yapısı değişmez ama ben olsaydım oğlunuzu götürüp böbreğini çalmadık heralde, yuva kurduk derdim.
Bu konunun böyle uzaması, hala kabullenememiş olması çok sıkıntılı, biraz ters yapabilirsiniz uslubunca, bence.
Eşiniz bi şey demedi mi

Pek sevgili biricik minnos oglunun cigedi yanmayacak mi o zamqn

Ne cins insan ya bedduaya bak. Sanki oglunu öldürdün
Boşver bunu çöp

Ben ona öyle bir gelin oldum ki ne bacisindan görmüştür o değeri ne kızınden. Koltuk altına kadar agdasini bile yaptım. Kendi akrabaları arasında bunu hep övdüm yılın altı ayı yanında oldum ücretsiz doğum iznim de . YaPmaz olaydım öyle pişmanım ki

Kayınvalideye ağda mı :kusmuk:

Cidden 6 ay ne diye durdunuz ki yanında :olamaz:

MESAFE diyor ve susuyorum.

Back
X