Sen oğlumu bizden götürdün kızın da senden gitsin gör

Ciğer yanması ne yahu
Adam evlenmiş barklanmış şehir şehir gezmiş çokta iyi yapmış
Yanı başında olanın hiç kıymeti olmuyor zaten
Bazı kaynanalar içinde tutsun oğullarını doğurmasınlar bence
Böyle sağlıksız kafalar mesafesiz ilişkiler

:)) Valla arkadaslar genel olarak konusuyorum.(Konu sahibinin konusunda ki kv konusmasi hos olmamis o ayri) Oğluna asiri duskun olmamali anneler bu kadar diyoruz gelin olunca.Ama ben oglusuma da bakinca (7 yasinda) insallah yavrum hep yakinimda olur , cok ozlerim diyorum. Kac yasina gelirse gelsin ne degisecek icimizde anne olarak.Rahatsizlik vermedigi sürece onlarinda cocuklarina olan sevgisini anlamak lazim biraz diye düşünuyorum empati yapinca

Kaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir eşimin ataması buraya geldi çünkü asker olduğu için ikimizin de ailesinin olduğu yer olmuyordu. Yani bende ailemi bırakıp eşimı seçmiş oldum buraya gelerek. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.
oglunun turşusunu kursaydı bari yada tuzlasaydıda kokmasaydı da kimseye vermeseydi kendisi kaynana yanında mı tutmuş kocasını diyecegi tek şey var oglum saglıklı olsun ailesiyle mutlu olsun uzaktada olsa iyi olsun diyecek bunlar evlat sevgisini abartıyor zaten bu evlat sevgisi degil kıskanma allah sana sabır versin canım sen eşinle mutlu ol rabbim kimin duasını kabul edecegini bilir

oglunun turşusunu kursaydı bari yada tuzlasaydıda kokmasaydı da kimseye vermeseydi kendisi kaynana yanında mı tutmuş kocasını diyecegi tek şey var oglum saglıklı olsun ailesiyle mutlu olsun uzaktada olsa iyi olsun diyecek bunlar evlat sevgisini abartıyor zaten bu evlat sevgisi degil kıskanma allah sana sabır versin canım sen eşinle mutlu ol rabbim kimin duasını kabul edecegini bilir
Bunu diyen kaynana 25 sene kendi kaynanasıyla mı oturmuş?
Yoksa oda ayrı eve çıkıp kaynanasının ciğerini mi yakmış
Ayrıca ciğer yanması evlat kaybı için kullanılan bir terimdir
Savunulacak hiç bir tarafı yok
Ruh hastası bir kadın bence

Bunu diyen kaynana 25 sene kendi kaynanasıyla mı oturmuş?
Yoksa oda ayrı eve çıkıp kaynanasının ciğerini yakmış
Ayrıca ciğer yanması evlat kaybı için kullanılan bir terimdir
Savunulacak hiç bir tarafı yok
Ruh hastası bir kadın bence
aynen tam oturdu valla aynı benim kaynana gibi benim kaynanamın ehlileşmiş hali bu ileride dahada fenalaşıyorlar

Eşim benim yaşadığım şehire geldi diye Kv ve diğerleri. Eşimi 6 ay aramadı
6 sene oldu evliyiz
Hala da kırgınız sen bizi değil Victor’y seçtin derler 😐
Senınkiler de o hesap

Ben ona öyle bir gelin oldum ki ne bacisindan görmüştür o değeri ne kızınden. Koltuk altına kadar agdasini bile yaptım. Kendi akrabaları arasında bunu hep övdüm yılın altı ayı yanında oldum ücretsiz doğum iznim de . YaPmaz olaydım öyle pişmanım ki
Bende çok pişmanım ama iş işten geçti

Kaynanam aynen böyle dedi. Memurum eşim benimle evlenirken bulunduğum şehire geldi esnaf olduğu için bende sözleşmeli olduğum için benim tayin durumum yoktu çünkü. Kaynanam hep diyordu oğlumu sen götürdün sen götürdün. Sonra da akrabalar içinde ooo ben falanca şehirı gördüm falanca şehirı gördüm gezdim diye hava atıyordu. Dediğı şehirler de benim çalıştığım şehirler evlendikten sonra. Neyse eşim de atandı bende ailem in bulunduğu şehirden tayinimi es durumu yapıp çok başka şehire yerleştık ne onun ailesinin ne benim Ailemin olduğu şehir eşimin ataması buraya geldi çünkü asker olduğu için ikimizin de ailesinin olduğu yer olmuyordu. Yani bende ailemi bırakıp eşimı seçmiş oldum buraya gelerek. Dün eşim kv le konuşurken kızım subay olsun dedi bende yok subay olursa ordan oraya tayın olur dedim. Kaynana da lafa girdi 3g den niye sen bizim oğlumuzu götürdün senin kızım da gitsin de ciğerin yansın dedi. Çok bozuldu niye anne senin ciğerin yandi benim de mi yansın bunu mu istiyor sun dedim gevrek gevrek Hee tabi dedi.
Senin kızın derken onun torunu olmuyomuymuş. Kızın ğitse kendi oğluda üzülcek evladına. Hadsizlik kin beslemiş sana karşı aşırı boyutta hemde. Oğlu sanki yeni doğmŞ ana kuceğındaymışta sende zorla almışın ğibi kaç yeşınde yetişkin inbanlarsınız. Erkek anneleri bunu idrak edemiyor. Oğlanları evlenince hele bide uzağa gidince geline karşı kin besliyorlar elimden aldı diye.

Eşine anlat bu durumu ve bundan sonra yakınlık gösterme kv ne

Oğluyla sadece evlendiniz di mi kv başka bi şeyle mi karıştırdı acaba:KK54: niye oğlunu akbaba kapan Fatma girik moduna girmiş:işsiz:

Sende takıldın bu sözüne. Sen götürmeden çocuğu büyümüş evlenmiş yuva kurmuş. Bunu anlamıyorsa anlatma bişey he he de geç.

Back
X