- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi amor amorr
-
Keşke o an deseydin. Ben senin ananin kaprisini cekmeye gelmedim. Baban evinden daha mutsuz olacaksam niye evlendim diye. Ve burnundan fitil fitil getirirdim o cümleyi. En ufak kusurunda lafim ananin evindeki o prenslik gunlerin bitti ayagini denk al olurdu.
Ben çok gördüm o tepkileri kendini aklamak için önce mantıksal bir çerçeve, sonra sana çamur atma falan..arkası yarın.kolaylıklarEve geldim Özür diledi ama hic samimi gelmedi bana kesinlikle trip atma surat dahi asma ben ckeemm kaldiramam dedi ben de ilk defa konusmaya calismadim genelde o suclu konusmaya calisan hep ben olurdum
Yemin ederkm ayni sey saray prenses hep duydugum seylerHa konu sahibesi eşim olacak kişi aynen bana da sen prenses olarak mı doğdun diye kaç kez söylemiştir. Şaka gibi değil mi? Sen sarayda mı doğdun demisligi de vardır
onu ben yapıyorum valla.Keşke o an deseydin. Ben senin ananin kaprisini cekmeye gelmedim. Baban evinden daha mutsuz olacaksam niye evlendim diye. Ve burnundan fitil fitil getirirdim o cümleyi. En ufak kusurunda lafim ananin evindeki o prenslik gunlerin bitti ayagini denk al olurdu.
Mrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince
Haklisin cnm genelde ben hakli oldugum halde hep konuşmaya calisirim beni yanindan kovar ya da konuşmak istemiyorum seni dinlemek istemiyorum falan der hic umursamaz ben de saatlerce aglarim hep kendime zarar veririm aile yasantimi da gordu buraya geldi benim icin hep kimse sana bagirmadi mi hayatında kimse sana kizmadi mi sen prenses misin der of of bazen o kdr icerliyorum ki içimde volkanlar kopuyor da derdimi kimse bilmiyorE tamam prenses değilsin herhalde bunun sen de farkındasındır da, arada azıcık kocana şımarmak ya da kaprislenmek de hakkın, öyle olmasa gider sokaktan bir adam çevirir evleniriz, kimse kimseyle yüz göz olmadan yaşar gideriz.
Kabul kadın dediğin biraz kaprisli, bazılarımız abartıyoruz da onu da biliyorum, bu huyları biraz törpülemek gerektiğini düşünürüm ama bu defa abartmış diyorum beyefendi. Ters bir anına gelse, iş sıkıntıları falan olsa sen trip kapris yapsan ya da sırnaşsan da kaldıramasa hadi hoş görürsün, bir dedi iki dedi, tamam da kocan resmen yolunu bulmuş, ohh. Gık dedirtmeden karısına temiz temiz yaşıyor. Yarın öbür gün gerçekten kızılacak büyük hataları olsa onlara bile laf ettirmez, yolunu yapmış...
Kendini açıklamaya çalışma, tahriklere gelme. Kaprislisin dese de konuşma, cevap verme, küs, dikkate alma çok.Bir de konuşunca kadın genelde patlıyor bu defa da çekilmez dırdırcı biri haline geliyor hiç kendine yakıştırmayacağı hallere giriyor. O sana böyle davrandığı zaman bakma yüzüne, çok surat da asma ama kaale de alma, aman ben bunu diyorum sen anlamıyorsun falan hiiiç yorma tatlı canını bir süre. O arada ne kapris yapıyorsun prenses misin sen derse en fazla ne kaprisi canım konuşmak istemiyor dersin, ya da seninle kavga etmek istemiyorum konuşmak istemiyorum dersin, ya da her an iyi olmak zorunda mıyım tadım yok dersin çevirirsin başını. O biraz kafa yorsun. Normalde iletişim kur derim ama iletişime kapalı sanırım kocan. Misillemeyi de sevmem ama arada küsmek iyidir. Bir süre dolanma peşinde lütfen... Belki ne oldu diye meraklanıp karşına alır da seni konuşursa bir süre sonra o zaman sinirlenmeden tane tane anlatırsın.
Bir de hamile kalma çalışmalarını lütfen lütfen lütfen ertele.. Bu ilişkiyi oturtmadan, kocandan memnun olmadan yapma çocuk. bu sorunlar burada kalmazsa yazık olur o çocuğa da sana da, lütfen yapma
Küs kuzum yüzüne bakma bir süre gerekirseHaklisin cnm genelde ben hakli oldugum halde hep konuşmaya calisirim beni yanindan kovar ya da konuşmak istemiyorum seni dinlemek istemiyorum falan der hic umursamaz ben de saatlerce aglarim hep kendime zarar veririm aile yasantimi da gordu buraya geldi benim icin hep kimse sana bagirmadi mi hayatında kimse sana kizmadi mi sen prenses misin der of of bazen o kdr icerliyorum ki içimde volkanlar kopuyor da derdimi kimse bilmiyor
Haklisin cnm genelde ben hakli oldugum halde hep konuşmaya calisirim beni yanindan kovar ya da konuşmak istemiyorum seni dinlemek istemiyorum falan der hic umursamaz ben de saatlerce aglarim hep kendime zarar veririm aile yasantimi da gordu buraya geldi benim icin hep kimse sana bagirmadi mi hayatında kimse sana kizmadi mi sen prenses misin der of of bazen o kdr icerliyorum ki içimde volkanlar kopuyor da derdimi kimse bilmiyor
Annesj daha sekiz yasindayken ölmüş kapali bir toplum ailesi evt sanirim daha onceki sevgilisi bunu bir guzel benzetmisKüs kuzum yüzüne bakma bir süre gerekirseay resmen çok sinirlendim.
Sakın sakın da hamile kalmaya çalışma, anlıyorum bebek istiyorsun da çok kötü olur sonrası..
Çok ağlama, hiç dikkate almaz, ne de olsa hep ağlıyor diyorlar. Her ağlamanda içinden can koptuğunu anlamaz...
Kendine özel meşgaleler bul, dal o işlere... Hiç dikkate alma... Başedemiyorsan duygusal açıdan bir terpiste ya da psikiyatriste git, o sana yol gösterir güç verir... Resmen bunalıma sokmuş adam seni sen ne diye anlatıp hırpalıyorsun ki kendini, resmen psikolojik şiddet.. İş yerinde falan bunun onda birini ona yapsalar ne hale gelirdi beyefendi acaba...
Ha bir de iki sorum var, her şeyi okuyamadım daha konunda kusura bakma.
1- Baskıcı bir baba gıkı çıkmayan bir annenin mi çocuğu? Kültür ve yetiştirme farkı mı var? Çünkü o zaman değişeceğini sanmıyorum ne yazık ki...
2- Senden önce canından bezdiren bir nişan ya da evlilik dönemi geçirmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?