sen prenses değilsin diyen kocam

Babam bana annem der, kraliçem der, hala da ara sıra söyler.
Eşim ise bitanem, hayatım, tatlım, ismimin sonuna -im ekler...
Biz de 7. Ayımıza giricez, kocanızın tavırları cok anlamsız, sevgisiz ve özensiz...
Siz onun ailesisiniz, Nasıl böyle düşüncesiz konuşuruz, anlamadım

Kesinlikleeee yapilacak en dogru seyleri soylemissiniz kesinliklle susulmamasi gereken bi cümle

kusura bkma ama kocan ağır ergen kullandğı lafı ergenler kullanıyor. ve böyle bir adamdan çocuk düşünüyorsn brde

Konuyla alakalı değil ama hemen her evli bayanın eşiyle ilgili açtığı konuda "severek evlendik" ibaresi yer alıyor yahu sanki başkaları nefret ettiğiyle evleniyormuşta severek evlenmek belirtilmesi gereken birşeymiş gibi. Bana bu durum çok garip geldiği için söylemek istedim.

Eve geldim Özür diledi ama hic samimi gelmedi bana kesinlikle trip atma surat dahi asma ben ckeemm kaldiramam dedi ben de ilk defa konusmaya calismadim genelde o suclu konusmaya calisan hep ben olurdum

Ona ipleri vermisim gibi geldi daha guclu durcam kizlar ben ona karsi savunmasiz oldugumj ona hissettitmisim cirit atiyo ins duzelip kendime gelcem gencim guzelim çalışıyorum hayat bu sekilde devam etmez ya haksizligini kabul eder ya da ben de minnetsiz takilirim

Eve geldim Özür diledi ama hic samimi gelmedi bana kesinlikle trip atma surat dahi asma ben ckeemm kaldiramam dedi ben de ilk defa konusmaya calismadim genelde o suclu konusmaya calisan hep ben olurdum
Ben çok gördüm o tepkileri kendini aklamak için önce mantıksal bir çerçeve, sonra sana çamur atma falan..arkası yarın.kolaylıklar

onu ben yapıyorum valla.
sinir edince "burası ananın evi değil, bekarlık günlerin bitti" diyorum. ☺

çozum basit
en ufak sorunda ona "sen prens deilsin " diyeceksin
o zmaan içiniz baya soguyacakdir :)

Burada sizlerle konusabilmek cok güzel bir duygu yoksa kendimi yer bitirirm ins duzelcek bu benim elimde her sey tartismak degil ben de onun bana yaptigini ona yapcam

E tamam prenses değilsin herhalde bunun sen de farkındasındır da, arada azıcık kocana şımarmak ya da kaprislenmek de hakkın, öyle olmasa gider sokaktan bir adam çevirir evleniriz, kimse kimseyle yüz göz olmadan yaşar gideriz.
Kabul kadın dediğin biraz kaprisli, bazılarımız abartıyoruz da onu da biliyorum, bu huyları biraz törpülemek gerektiğini düşünürüm ama bu defa abartmış diyorum beyefendi. Ters bir anına gelse, iş sıkıntıları falan olsa sen trip kapris yapsan ya da sırnaşsan da kaldıramasa hadi hoş görürsün, bir dedi iki dedi, tamam da kocan resmen yolunu bulmuş, ohh. Gık dedirtmeden karısına temiz temiz yaşıyor. Yarın öbür gün gerçekten kızılacak büyük hataları olsa onlara bile laf ettirmez, yolunu yapmış...
Kendini açıklamaya çalışma, tahriklere gelme. Kaprislisin dese de konuşma, cevap verme, küs, dikkate alma çok. Bir de konuşunca kadın genelde patlıyor bu defa da çekilmez dırdırcı biri haline geliyor hiç kendine yakıştırmayacağı hallere giriyor. O sana böyle davrandığı zaman bakma yüzüne, çok surat da asma ama kaale de alma, aman ben bunu diyorum sen anlamıyorsun falan hiiiç yorma tatlı canını bir süre. O arada ne kapris yapıyorsun prenses misin sen derse en fazla ne kaprisi canım konuşmak istemiyor dersin, ya da seninle kavga etmek istemiyorum konuşmak istemiyorum dersin, ya da her an iyi olmak zorunda mıyım tadım yok dersin çevirirsin başını. O biraz kafa yorsun. Normalde iletişim kur derim ama iletişime kapalı sanırım kocan. Misillemeyi de sevmem ama arada küsmek iyidir. Bir süre dolanma peşinde lütfen... Belki ne oldu diye meraklanıp karşına alır da seni konuşursa bir süre sonra o zaman sinirlenmeden tane tane anlatırsın.
Bir de hamile kalma çalışmalarını lütfen lütfen lütfen ertele.. Bu ilişkiyi oturtmadan, kocandan memnun olmadan yapma çocuk. bu sorunlar burada kalmazsa yazık olur o çocuğa da sana da, lütfen yapma

Haklisin cnm genelde ben hakli oldugum halde hep konuşmaya calisirim beni yanindan kovar ya da konuşmak istemiyorum seni dinlemek istemiyorum falan der hic umursamaz ben de saatlerce aglarim hep kendime zarar veririm aile yasantimi da gordu buraya geldi benim icin hep kimse sana bagirmadi mi hayatında kimse sana kizmadi mi sen prenses misin der of of bazen o kdr icerliyorum ki içimde volkanlar kopuyor da derdimi kimse bilmiyor

Küs kuzum yüzüne bakma bir süre gerekirse ay resmen çok sinirlendim.
Sakın sakın da hamile kalmaya çalışma, anlıyorum bebek istiyorsun da çok kötü olur sonrası..
Çok ağlama, hiç dikkate almaz, ne de olsa hep ağlıyor diyorlar. Her ağlamanda içinden can koptuğunu anlamaz...
Kendine özel meşgaleler bul, dal o işlere... Hiç dikkate alma... Başedemiyorsan duygusal açıdan bir terpiste ya da psikiyatriste git, o sana yol gösterir güç verir... Resmen bunalıma sokmuş adam seni sen ne diye anlatıp hırpalıyorsun ki kendini, resmen psikolojik şiddet.. İş yerinde falan bunun onda birini ona yapsalar ne hale gelirdi beyefendi acaba...
Ha bir de iki sorum var, her şeyi okuyamadım daha konunda kusura bakma.
1- Baskıcı bir baba gıkı çıkmayan bir annenin mi çocuğu? Kültür ve yetiştirme farkı mı var? Çünkü o zaman değişeceğini sanmıyorum ne yazık ki...
2- Senden önce canından bezdiren bir nişan ya da evlilik dönemi geçirmiş mi?

hani bazı çalışanlar işyerinde patronunun gözünü boyar ilk zamanlar iş yapıyorum, çalışkanım diye..bu da iyi bir insan olduğuna dair genel bir izlenim edindirmiş, yaptığı bütün hataları da kılıfına uydurup normalleştirmeye çalışıyor sanki

Annesj daha sekiz yasindayken ölmüş kapali bir toplum ailesi evt sanirim daha onceki sevgilisi bunu bir guzel benzetmis

Tam evlenilecek erkek demişsiniz ama evli bir adamın yapmaması gereken biton şey yapıyor kocanız.neyse bence siZin biraz sinirleriniz yıpranmış gibi geldi bana.çiftler arasında olur böyle şeyler.zamanla düzelir.eşinizi karşınıza alıp konuşun, anlayacaktır..

Ben prenses değilimde sen hangi ülkenin prensisin peki dedin mi az hazır cevap olun bide çocuk işini düşün derim hem böyle bir koca hem 8 ayda tedavi sürecine girilmiş çok erken
Hemen kocama sordum ben premsesmiyim dedin cıks kadınsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…