öle bakıyom ekrana,üzülme dicem ama kendimden biliyorum,faydası yok
hayırlısı olsun demekten başka bişe yok
hakkatten doluya tutulmuş oldun
gonulden tebrık ederım..ınşaallah guzel haberlerın devamını da alırsınız..sevgıler
ya hamile olmama üzülmedim o kadar. alıştım artık da. komşulara reklam olduğuma üzüldüm. kadın gebe kal artık gibi bişiler dedi hatta. tam duymadım. daha doğrusu dinlemek istemedim. resmen kaçtım gebe lafını duyguğum an
ben sanki umudumu kaybettim. bu ay bi sürü kür falan denedim. umudum vardı. tedavi süreci gözümü korkutuyor. sanki hiç olmuyacak gibi hissediyorum. yoruldum sanki
ben sanki umudumu kaybettim. bu ay bi sürü kür falan denedim. umudum vardı. tedavi süreci gözümü korkutuyor. sanki hiç olmuyacak gibi hissediyorum. yoruldum sanki
birde arkadaşlar kendimizde yukardakilere değilde aşağidakilere bakalım bir seferlikte olsa
mesela bir arkadaşımın bebeği hasta burnundan besleniyor kendisi nefes alamıyor makinelere bağlı heryerinden kablolar hortumlar çıkıyor Rabbim şifa versin inşallah
bir akrabanında iki oğlu var ama kendisi hasta kanser maalesef rahim kanseriymiş onu temizledik derken başka bir yerine sıçramış Rabbim şifa versin inşallah
halimize ne kadar şükretsek azdır
ilk evlendiğimde ha bir yıl erken olmuş ha bir geç olmuş dedim ve korundum. her ayda öle diyorum. ha bir ay geç olmuş ha bir ay erken farketmez. ama belirsizlik kötü. ssanki hiç olmucak gibi hissediorum. daha doğrusu gerçekten tedavi gözümü korkutuyor.en basiti aşılama olsam yatcam bi kaç gün. çalışıyorum nasıl olcak. eylüle kadar olmazsa bu normal birime geçme olayını konuşayım ben gerçekten müdürle.
tedavi için de geç kaldım sanki . kızıyorum kendime. 16 ay oldu hala başlayamadım tedaviye. yolu yarılamıştım belki şimdiye. sorunum ne onu bile bilmiorum. birde be ilaçlarımı bile düzenli almıyorum nasıl tedaviyi kaldıracağım.
ilk evlendiğimde ha bir yıl erken olmuş ha bir geç olmuş dedim ve korundum. her ayda öle diyorum. ha bir ay geç olmuş ha bir ay erken farketmez. ama belirsizlik kötü. ssanki hiç olmucak gibi hissediorum. daha doğrusu gerçekten tedavi gözümü korkutuyor.en basiti aşılama olsam yatcam bi kaç gün. çalışıyorum nasıl olcak. eylüle kadar olmazsa bu normal birime geçme olayını konuşayım ben gerçekten müdürle.
tedavi için de geç kaldım sanki . kızıyorum kendime. 16 ay oldu hala başlayamadım tedaviye. yolu yarılamıştım belki şimdiye. sorunum ne onu bile bilmiorum. birde be ilaçlarımı bile düzenli almıyorum nasıl tedaviyi kaldıracağım.
iş meselesini başka durumlarımda var onlar belli olunca konuşurum. hala okuyorum ben :) ilk üni. değil ama. chosy sen kaç yıllık evlisin. ya bi yandan gündeme bakıncada korkuyorum. savaş mavaş çıkar. hiç mi yapmasam :)
walla gündem konusunda haklısın:)ben bu ay 2.yılım,evliliğimde geç oldu benim:)
sen kaç yıllık evlisin
2 benimde.2 + 2 :) eşin kaç yaşında. keşke eşimle yaşıt falan olsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?