- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Umutsuz olur mu hiç sakın öyle düşünme.Belki tüpe aşılamaya bile gerek kalmaz.
Benim bi tanıdığım her şeyi ayarladılar.Tüp tedavisine başlayacaklar.1 aşılaması tutmamıştı.
Adet olup tüp bebek merkezine gideceklerdi.Ama adet olmadı.Çok zor bir ihtimal olmasına rağmen kendiliğinden hamile kaldı.Şimdi kızı 6 aylık.Ümitsiz olma sakın.
emin ol ben o şanslı kişilerden değilimdir.
ben böyle diyince bu defa ay cok olumsuzsun böyle dersen olmaz filan
bu güne kadar hep olumluydum olmadı ..
hatta hep sagılıklı beslendim hiç bi kötü aışkanlıgım yok
bundan sonra herseyin tam tersini yapıcam beee belki olur:))))))
canım devlette yaptır. 2-3 milyardan başlıyormuş. bende karşılayamam bunu. devlette yaptırırız bizde napalım
2 -3 milyar mı abooovvvv :18: bizim sittin sene bebemiz olmaz o zaman ..
ama şu aşılama konusunda kararlıyım ancak ona bile zorlıcak yanii .. ev ödüyoruz cünkü ..
bu kadar yoklukta halen neden istiyorum onu da bilmiyorum..
olucak ondan sonra yettiremicez hiç bişeyi batıcaz belki bilmiyoruz ki ne var kaderimizde..
tüp bebek yapıp sonra bakamıyrouz bize yardım edin diye tv ye cıkıyolar yaaa
işte onlardan olmaktan da korkuyorum acıkcası
ayy cok karışık yaa
bu laf atanlara da zamaninda kesin baskalari laf atmistir, onlarda aynisini bize yapip acisini bizden cikartiyorlar olmasin?
aslinda bizim gibi olanlar o kadar cok ki, ama cogu sonradan cocugu oldugunda bu yasadiklarini hic anlatmiyorlar...
buna cok sahit oldum, yasadiklarini baskalarindan duydum hep...
:) ben bi düşük yaptım naaaaaa cevremde herkes düşük yapmış da haberim yokmuşşş
evet rabbim bağışlasın inşallah dünyalar tatlısı ikiz bebeklerim var :)
rabbim sizlere de çifter çifter versin inşallah muhteşem bişey
birde avantaj iki tane birden çıkartıyorsun aradan birde iki kere doğum yapmaktan kurtuluyosun
bizde eşimle tartıştığımız zaman kendime içten içe kızıyorum
''birde böyle herife çocuk doğuracam diye uğraşıyorsun sevimli'' diye
hersey ın hayırısı ınslll dengesızler cokkk her gordugunde varmıbırsey??diye soranlara kısmet rabbım e kalmıs dıyorum ama gıcıkda oluyorum yaaaaaaaaa5 yıllık evliyim.Olmayınca olmuyor malesef.
Ama gel de bunu insanlara anlat.Eşimin sülale pek bi doğurgan, bende tık yok.Onların olmuş ya sanıyorlar hemen benim de olacak.
Allah var kayınvalidem asla bir şey demez ahtta üzülüyorum, ağlıyorum diye çok kızar bana.Verecek olan Allah, sen neden insanların dediklerini takıyorsun diye.
İşgüzar görümcem burada araştırma hastanesi var kendi pek bi hastalık hastasıdır, senin için gittim sordum oraya aşılama yapıyorlarmış orda ama tüp yapmıyorlarmış.
Benim kafam basmıyor çünkü nerde aşılama yapılır nerede yapılmaz ben bilmem.Benim doktorum var zaten dedim tersledim.
Bir de bi tandıı var o da pek patavatsızdır, günümüz vardı daha girer girmez tembel gelin hadi doğursana bi tane ne bekliyosun dedi.
Dedim biz daha kocamla doyamadık birbirimize, hala sevgili gibiyiz şekerim ne bebeği dedim kapadı çenesini.
Ama içim paramparçaydı.Sersem onun var ya kendi yaptı sanki.
Eşimin liseden arkadaşıyla karşılaştık hem de drun kapısının önünde.Dedi ki çocuklar da olmasa görüşemeyeceğiz.Eşimin suratı değişti tabii.Adam bekliyosunuz değil mi dedi eşim de yok uğraşıyoruz dedi ama farkettim mahvoldu adam.
Sonra aynı adamın çocuğu olmuş yine karşılaştık.Vedalaşırken eşimi durdurdu kulağına bir şeyler fısıldıyor gülerek.Sordum eşime, hadi elini çabuk tut yapın bi tane demiş.
Saf insan adam sana uğraşıyoruz dedi daha ne üsteliyorsun senin demenle mi elimizi çabuk tutacağız biz.
20 gün önce aşılama oldum malesef negatifi gördüm.Etrafımıza da söylemek durumunda kalmıştık aşılama olacağını, sonra tek tek herkese olmadığını açıkladık.O daha çok acıttı içimi.Şimdi diğer aşılamada annelerimiz hariç kimseye söylemeyi düşünmüyoruz.
Benim yatmam gerekiyordu yardımları olur diye söylemiştik ama kimseden tek bir fayda görmedim o yüzden kimsenin ne yaşadığımı bilmeye hakkı da yok.
Olacak olduktan sonra ister stres yap ister yapma ne farkeder.Rabbim ol desin.Umudumuz Allah bekliyoruz işte.
aynen bnm eltımınde arka arkaya 2 oglu vr bende dıyorum eltımbnm yerıme ypyr dıe ama neyse..ama cok suku rne esımın aılesı nede bnmkılerr neden eltımler gorumler fılan ne duruyorsun demyrlr cok skr ınanclı kımseler sorun olmadıgında rabbm verecekolacak dıe daha bana kızıyorlar ne takyrsn dıyee ama sene sonuna aralık ta yanı tüp bebek dusunuyoruzz cnlarımBende onlardan çok sayıda var ama onun yaptığı densizlik gibi yapan olmadı.Tabii sadece çocuk konusundayoksa yakın olunca ohooo ne ararsan var.
Benim eltimin 6 tane var, ceket atsan misalibazen soranlara diyorum o benim yerime yapıyo diye Bazen de millete diyorum sizden fırsat kalmıyo ki doğuralım, az dinlenin de sıra bize gelsin.
Napayım ben de deliliğe vuruyorum işi başka türlü dayanabilmek çok zor.
bende cok ıstıyorum bır kıs bır oglan ıkızım olsun ınsl...rabbım gonlume gore verecek ıkı dene olacakevet rabbim bağışlasın inşallah dünyalar tatlısı ikiz bebeklerim var :)
rabbim sizlere de çifter çifter versin inşallah muhteşem bişey
birde avantaj iki tane birden çıkartıyorsun aradan birde iki kere doğum yapmaktan kurtuluyosun
günaydın stresli hatunlarrrrben açtım tükanıı nasılsınız bakalım ?
Allah bağışlacın canım,haklısın 2si 1 defada olması iyi gelio banada:)
şimdi biz bu stresle 1.yaptık dielim,2. içinde aynı şeyleri miyaşıcaz,zor walla
hersey ın hayırısı ınslll dengesızler cokkk her gordugunde varmıbırsey??diye soranlara kısmet rabbım e kalmıs dıyorum ama gıcıkda oluyorum yaaaaaaaaa
aynen bnm eltımınde arka arkaya 2 oglu vr bende dıyorum eltımbnm yerıme ypyr dıe ama neyse..ama cok suku rne esımın aılesı nede bnmkılerr neden eltımler gorumler fılan ne duruyorsun demyrlr cok skr ınanclı kımseler sorun olmadıgında rabbm verecekolacak dıe daha bana kızıyorlar ne takyrsn dıyee ama sene sonuna aralık ta yanı tüp bebek dusunuyoruzz cnlarım
bende cok ıstıyorum bır kıs bır oglan ıkızım olsun ınsl...rabbım gonlume gore verecek ıkı dene olacakcok dua edıyorm hayırlısıyla olsun ıkı tane bır kıs bır oglum olsun dıyee ınsl....
günaydın vanilyaaa
Aynen stresee devam :)))))
hatta ben dün idrar testi yaptımbata 12 gün var daha ehehehe.
tabi yedim tek ciziki oturdum aşağı...
günaydın vanilyaaa
Aynen stresee devam :)))))
hatta ben dün idrar testi yaptımbata 12 gün var daha ehehehe.
tabi yedim tek ciziki oturdum aşağı...
annem acelen ne sende acemi gibi 12 gün kala hemde idrarrr testiiönünde stresli koca 12 gün var nasıl büyütüyorum daha çok strese sokuyorum ben test işlerini bıraktım zaten toplasan 1.5 sene içinde 3 kere falan yapmışımdır saolsun regl belirtilerim beni hiç yanıltmıyorr
günaydın kızlar
nasılsınızı bakalım
Kız ne acelen var daha yeni yumurtlamışsındır zaten
O testler çok lazım olacak sana boşa harcama, bazen gidip eczaneden test almak bile işkence.
Her seferinde farklı eczaneden alıyorum ben bu kadın kafayı yedi demesinler diye
ben netten toplu test almıştım dabol bol olunca yapıyorum işte ...
aslında ne adet ne de gebelik için tam ayın ortasında belirti mi olur yok tabikii
ama niye yapıyorum bende bilmiyorum
doyamıyorum Tek çizik görmeye alışkanlık yaptı
günaydın kızlar
nasılsınızı bakalım
günaydın. ya ben komşu kızına dün kimliğimi verdim benim sonuçları al diye. fırsatını bulsam aramızda kalsın dicem ama diyemedim. bugün aradım. demir ii durumdaymış. beta yı sordum yoğunum dedi. ama sonuçları doktora göstermiş. sonuç olumlu olsa doktor derdi sanırım. betayı da doktora sorayım dedi.yok onu sorma bana söyle ben biliorum dedim. ama söyleyemedi kağıtlar yanında yokmuş. akşam verecek. olumsuz bence. olumlu olsa hemşireler bile derdi
boşa reklam oldum boşastres katsayım arttı :)
günaydın. ya ben komşu kızına dün kimliğimi verdim benim sonuçları al diye. fırsatını bulsam aramızda kalsın dicem ama diyemedim. bugün aradım. demir ii durumdaymış. beta yı sordum yoğunum dedi. ama sonuçları doktora göstermiş. sonuç olumlu olsa doktor derdi sanırım. betayı da doktora sorayım dedi.yok onu sorma bana söyle ben biliorum dedim. ama söyleyemedi kağıtlar yanında yokmuş. akşam verecek. olumsuz bence. olumlu olsa hemşireler bile derdi
boşa reklam oldum boşastres katsayım arttı :)
bende bi kere bi daha hiç önünden bile geçmeyeceğim bi ezcane aradım ve buldumçıkıncada kendi kendime parmağımda yüzük var ayol gebelik şüphem olamazmı ne diye çekiniyosun dedim
Allah seni bildiği yapsın alışkanlık yaptı diyorr yaaannem belkide yapmadığın ay bebiş gelicek
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın, nasıl hissediyosun kendini bi belirti yaşıyomusunbilelim bizlerde stresli hatunlar olarak aynı belirtileri yaşabiliriz
bende biri sorucak toparlayamicam anlayacaklar diye nasıl kasıyorum kendimiiözelliklede eşimin tarafından biri duyucak diye
öle bakıyom ekrana,üzülme dicem ama kendimden biliyorum,faydası yokya kızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. ben komşu kızına sonuçları al dedim ki bi ara fırsatını bulup arammızda kalsın demek için.
şimdi eve geldim. anahtarım yoktu onların ziline bastım. neyse kadın bi ara sağlıkk ocağına gitmiş ve benim sonuçlarımı da almış. bana kansızlık yokmuş dedi. gebelikde yokmuş. artık bi gebe kal gibi bişi dedi. ben o andan sonra şaşırdım hemen döndüm kendi kapımı açmaya başladım. bişiler daha dedi ama duymadım şaşkınlıktan. içimden eyvak eyvah dedim sadece
üstelik gebelikde yok. 2-3 gibi sınırda çıksa bile umudum olurdu ama 1.20 den düşük müş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?