sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

Son düzenleme:

Allah bağışlacın canım,haklısın 2si 1 defada olması iyi gelio banada:)
şimdi biz bu stresle 1.yaptık dielim,2. içinde aynı şeyleri miyaşıcaz,zor walla

bizde eşimle tartıştığımız zaman kendime içten içe kızıyorum
''birde böyle herife çocuk doğuracam diye uğraşıyorsun sevimli'' diye

benim eşimin maaşından kredi kesşkşyo,faturalar,kredi kartları filan bişe kalmıyo onda zaten,
tedavinin parasını ben vermiş oluyorum (aslında değil de)
bende dalga geçiyorum bunuda ben veriyom 1 spermini veremiyon diye

hersey ın hayırısı ınslll dengesızler cokkk her gordugunde varmıbırsey??diye soranlara kısmet rabbım e kalmıs dıyorum ama gıcıkda oluyorum yaaaaaaaaa

aynen bnm eltımınde arka arkaya 2 oglu vr bende dıyorum eltımbnm yerıme ypyr dıe ama neyse..ama cok suku rne esımın aılesı nede bnmkılerr neden eltımler gorumler fılan ne duruyorsun demyrlr cok skr ınanclı kımseler sorun olmadıgında rabbm verecekolacak dıe daha bana kızıyorlar ne takyrsn dıyee ama sene sonuna aralık ta yanı tüp bebek dusunuyoruzz cnlarım
bende cok ıstıyorum bır kıs bır oglan ıkızım olsun ınsl...rabbım gonlume gore verecek ıkı dene olacak cok dua edıyorm hayırlısıyla olsun ıkı tane bır kıs bır oglum olsun dıyee ınsl....

günaydın stresli hatunlarrrr ben açtım tükanıı nasılsınız bakalım ?

günaydın vanilyaaa
Aynen stresee devam :)))))

hatta ben dün idrar testi yaptım bata 12 gün var daha ehehehe.

tabi yedim tek ciziki oturdum aşağı...

Allah bağışlacın canım,haklısın 2si 1 defada olması iyi gelio banada:)
şimdi biz bu stresle 1.yaptık dielim,2. içinde aynı şeyleri miyaşıcaz,zor walla

sağol canım bizde ırsi bi sonraki de sanırım çifter çifter gelir :):):) ama ben bu kuzucuklarımın yüzüne baktığımda bi daha doğurasım geliyor ama bazende kazara olmadığı sürece asla yapmam diyorum.

bilemiyorum eşimde çocuk geleceğin teminatıdır diyor.çocukları da çok seviyor.

rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah.

bizde ırsi yaaa. çok tuhaf ama annem tarafının kromozomları pek bi acayip.
bi tek yumurta ikizi kız doğurup sonra tek oğlan sonra yine tek yumurta ikizi kız doğuran kuzen var..doktorda demiş senin böyle gider diye.
annem ,yeğenleri , annemin teyzeleri , anneannem ,teyzelerim de hep ikiz ,üçüz. ve ilginç olanı cinsiyeti erkek tayin ediyor ama ikizlerde hep bi kız bi oğlan.

eşim tarafında hiç ikiz yok biz ilk olduk.birde çoğul gebelik kadın tarafından oluyor.

kimbilir belki sizlerde de tesadüf üçüzler alan olur.inanır mısın çok güzel evde iki tane üç tane bıcırık oluyor.bakımında da allah sabrını veriyor.sakın birileri çok zor nasıl bakcan diyenlere kulak asmayın.bana göre böyle diyenler rahatına düşkün bayanlar.

günaydın vanilyaaa

annem acelen ne sende acemi gibi 12 gün kala hemde idrarrr testii önünde stresli koca 12 gün var nasıl büyütüyorum daha çok strese sokuyorum ben test işlerini bıraktım zaten toplasan 1.5 sene içinde 3 kere falan yapmışımdır saolsun regl belirtilerim beni hiç yanıltmıyorr

bugün kk birşeyler oldu sanırım.karşılık cvp msj çıkmıyor ya.birde msjlar tekerrür ediyor.

Son düzenleme:
günaydın vanilyaaa

Kız ne acelen var daha yeni yumurtlamışsındır zaten
O testler çok lazım olacak sana boşa harcama, bazen gidip eczaneden test almak bile işkence.
Her seferinde farklı eczaneden alıyorum ben bu kadın kafayı yedi demesinler diye

Son düzenleme:

ben netten toplu test almıştım da bol bol olunca yapıyorum işte ...
aslında ne adet ne de gebelik için tam ayın ortasında belirti mi olur yok tabikii
ama niye yapıyorum bende bilmiyorum
doyamıyorum Tek çizik görmeye alışkanlık yaptı

günaydın kızlar
nasılsınızı bakalım

günaydın. ya ben komşu kızına dün kimliğimi verdim benim sonuçları al diye. fırsatını bulsam aramızda kalsın dicem ama diyemedim. bugün aradım. demir ii durumdaymış. beta yı sordum yoğunum dedi. ama sonuçları doktora göstermiş. sonuç olumlu olsa doktor derdi sanırım. betayı da doktora sorayım dedi.yok onu sorma bana söyle ben biliorum dedim. ama söyleyemedi kağıtlar yanında yokmuş. akşam verecek. olumsuz bence. olumlu olsa hemşireler bile derdi

boşa reklam oldum boşa stres katsayım arttı :)

bende bi kere bi daha hiç önünden bile geçmeyeceğim bi ezcane aradım ve buldum çıkıncada kendi kendime parmağımda yüzük var ayol gebelik şüphem olamazmı ne diye çekiniyosun dedim

Allah seni bildiği yapsın alışkanlık yaptı diyorr yaa annem belkide yapmadığın ay bebiş gelicek

günaydın kızlar
nasılsınızı bakalım

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın, nasıl hissediyosun kendini bi belirti yaşıyomusun bilelim bizlerde stresli hatunlar olarak aynı belirtileri yaşabiliriz

bende biri sorucak toparlayamicam anlayacaklar diye nasıl kasıyorum kendimii özelliklede eşimin tarafından biri duyucak diye

belkide negatif olsa sölerdi,değer düşük çıktıysa mesela 15 filan gibi dra sormadan ümitlendirmy demiştir belki:)
inşallah öledir

benim belirti göğüsler walla
bide acıkıyommu psikolojikmi bilmiyom
bide ben o günaydını yazdıktan sonra narkoz almışım gibi aniden uyku gibi bişe çöktü,yatıym biraz dedim uyumuşum 2-3 saat
ben hiç gündüz uyuyamam normalde
ama göğüs dışındakiler psikolojik olabilir bence
yarının stresi war bende de
değer normal çıkmazsa diye

ya kızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. ben komşu kızına sonuçları al dedim ki bi ara fırsatını bulup arammızda kalsın demek için.

şimdi eve geldim. anahtarım yoktu onların ziline bastım. neyse kadın bi ara sağlıkk ocağına gitmiş ve benim sonuçlarımı da almış. bana kansızlık yokmuş dedi. gebelikde yokmuş. artık bi gebe kal gibi bişi dedi. ben o andan sonra şaşırdım hemen döndüm kendi kapımı açmaya başladım. bişiler daha dedi ama duymadım şaşkınlıktan. içimden eyvak eyvah dedim sadece

üstelik gebelikde yok. 2-3 gibi sınırda çıksa bile umudum olurdu ama 1.20 den düşük müş .

öle bakıyom ekrana,üzülme dicem ama kendimden biliyorum,faydası yok
hayırlısı olsun demekten başka bişe yok
hakkatten doluya tutulmuş oldun

gecmışı okudum şöyle bır..yaşadığımız yerler farklı,bızler farklıyız ama yaşananlar daha doğrusu kırgınlıklar özlemler ne kadar da benzer..bır gun yuzumden once karnıma bakılacagı aklımın ucundan gecmezdı...
dua edelım arkadaşlar Rabbım rahmetıyle yuzumuzu guldursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…