walla benimki benden 3 yaş küçük ama öle gençlik tazelik pek yok yani:)
yumurtalamadan 10-12 gün sonra kanda belli oluyormuş. hala umut bağladım ii mi?
yumurtlama zamanımı bir bilsem.
ben geçen sene bu zamanlar ovulasyon testi almıştım,onuda kullandık ama olmadı
hatta biz evlendiğimizden beri yumurtlama zamanını çok nadir atlamışızdır,belkide atlamadık:)
artık ben biz çokmu yapıyoz,sen tembelsin 2 günde sperm üretemiyosun heralde demeye başladım eşime:)
bu aa bi aşılama oldu bide ertesi gün demişti dr.(demekki abartıyomuşuz)
tabi bu arada baydı beni bu işler:)dr ilişki öneriyoruz ama siz dikkat edin dedi
bende biz bıktık zaten,en çokda o olmıcak diye istiyorum hamileliği dedim:)
yani hakkatten belli olmuyo bu işler ya
ben daha ilk geceden hamile kalanlara inanılmaz şaşırıyorum
nası bi denk gelmedir hala çözebilmiş değilim walla
hatta benim ayda 1 deneyip tutan arkadaşlarım war,nası bişey ya
çok ilginç şeyler warmış ama ya
mesela yumurta kabuğu sertmi ne oluyomuş,sperm giremiyomuş
bide spermin içinde bulunduğu sıvının kadın vücudunca yabancı madde olarak algılanıyomuş
bide zaten ilk gebelikte rahim yabancı bi madde diye dışarı atmaya açlışıyomuş
tabi bi kere doğurunca artık tanıyomuş,2 gebelikler daha kolay oluyomuş
bişey diimmi tedavi olmak ii aslında ne olup ne olmadığını biliyosun ama
tedavide bişeler yaşadıkça,hemen netten araştırıyo insan olumlu şeyler gördükçe daha da hevesleniyo
polip aldırmıştım ben küretaj yöntemiyleydi
baktım sorasında hamile kalan var,umutlandım
rahim filmi çektirdim,hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş,umutlandım
klomen kullanıp ilk ayında hamile kalan var,umutlandım
2 yıl önce prolaktin yüksekliğim var benim ilaç kullandım,araştırdım,umutlandım
tedavide zor bi süreç
şöle deeerinnn bi nefes alıp başlamak lazım
bende rahim filminden çok umutlanmıştım cesaret gelmişti. sonra geçen ay devlet hastanesi sonraki ay gel deyince nasıl üzüldüm ağladım. param yoktu özelde de yaptıramadım. hayırlısı dedim belki bu ay hamile kalırım. kısmet.
okan bayülgenin programına da bi kadın çıkmıştı. uzun yıllar çocuğu olmamış. sebepsizmiş. zihnen çözdüm diodu. zihnin bi yerine giriomuş. evlilik ve çocuk korkusu olanalar bilinçaltında zor hamile kalıo diordu
ben bebekleri çok seviyorumda belki bende de böle bi durum vardır. zor gelio ev hanımlığı. hatta çocuk doğurup belli şeylerde kısıtlanmak. çok demişimdir bi karım olsa da evi çekp çevirse, çocukda yapsa. hemen çocuk yapardım o zaman. iki işte çalışırdım ne bilim bunları başarırdım. ama şu an bi çiçeğe bile bakamıorum. biraz gözüm korkuyor bazen. ama nic insan lar bakıo çocuğa. ben mi bakamıcam. o yüzden sitiorum. ama bilinçaltımda böle bişi varsa bilemem
aynen ev hayatını severim ama ev işi zor,bide çalışınca uff
ben 2 gündür diyorum aşkım bi yardımcı bulalım diye,yırtcam ya işten:)
bide hamilelik çok uzun demi
ben keyfine düşkün biriyim
işten gelince kahvemi yapar,kitabımı alır sigaramı yakarım bi yarım saat kafa dinlerim,başka türlü rahatlayamam
banada zor geliyo walla kıs
bide k daha çok stres yapıo bende. burayı okudukça eyvah lara kapılıyorum. panik yapıorum.
ilk evlendiğimde ha bir yıl erken olmuş ha bir geç olmuş dedim ve korundum. her ayda öle diyorum. ha bir ay geç olmuş ha bir ay erken farketmez. ama belirsizlik kötü. ssanki hiç olmucak gibi hissediorum. daha doğrusu gerçekten tedavi gözümü korkutuyor.en basiti aşılama olsam yatcam bi kaç gün. çalışıyorum nasıl olcak. eylüle kadar olmazsa bu normal birime geçme olayını konuşayım ben gerçekten müdürle.
tedavi için de geç kaldım sanki . kızıyorum kendime. 16 ay oldu hala başlayamadım tedaviye. yolu yarılamıştım belki şimdiye. sorunum ne onu bile bilmiorum. birde be ilaçlarımı bile düzenli almıyorum nasıl tedaviyi kaldıracağım.
aynı şeyleri bende hissediyorum.ben 33 yaşındayım.benim yaş geçiyo:)bikaç sene daha olmazsa o riski göze alırmıyım bilmiyorum.
bende diyorumki acaba geçen yıl filan yaptırsaydım tutarmıydı aşılama
benim eşim direk tüp bebek yapalım,aşılamayla zaman kaybetmeyelim demişti,ben bi kere denicem demiştim,(eşimle konuşmalarımızda genelde ben haklı çıkıyorum:) ) inşallah bunda da öle olur
ama eminim sen benim kadar beklemiceksin.bak buraya yazıyorum:) en fazla 6 aya kadar bebişin gelicek sana:)
çok haklısın bencede
burda belirtilerini yazıyo ya herkes,belkide onun normal adet belirtisi onlar,farkında değil,ya da hamile kalana kadar dikkate almıyo,
ben her ay tuvalat kağıdına bakıyom,adet öncesi göğüslerimi sıkıştırıyom acaba acıyolarmı diye,aklım sürekli kasıklarımda filan
kafayı yedirtir:)
bide hamilelik çok uzun demi
ben keyfine düşkün biriyim
işten gelince kahvemi yapar,kitabımı alır sigaramı yakarım bi yarım saat kafa dinlerim,başka türlü rahatlayamam
banada zor geliyo walla kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?