sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

walla benimki benden 3 yaş küçük ama öle gençlik tazelik pek yok yani:)

oo çıtırcı

gençlik için değilde ne bilim bu çocuk olaylarında belki daha rahat olurdum sanırım. bilemiorum

yumurtalamadan 10-12 gün sonra kanda belli oluyormuş. hala umut bağladım ii mi?

yumurtlama zamanımı bir bilsem.

hadi gözüm aydın adet ağrılarım başladı bile. taş çatlasın pazara olmuş olurum

yumurtalamadan 10-12 gün sonra kanda belli oluyormuş. hala umut bağladım ii mi?

yumurtlama zamanımı bir bilsem.

ben geçen sene bu zamanlar ovulasyon testi almıştım,onuda kullandık ama olmadı
hatta biz evlendiğimizden beri yumurtlama zamanını çok nadir atlamışızdır,belkide atlamadık:)
artık ben biz çokmu yapıyoz,sen tembelsin 2 günde sperm üretemiyosun heralde demeye başladım eşime:)
bu aa bi aşılama oldu bide ertesi gün demişti dr.(demekki abartıyomuşuz)
tabi bu arada baydı beni bu işler:)dr ilişki öneriyoruz ama siz dikkat edin dedi
bende biz bıktık zaten,en çokda o olmıcak diye istiyorum hamileliği dedim:)

yani hakkatten belli olmuyo bu işler ya
ben daha ilk geceden hamile kalanlara inanılmaz şaşırıyorum
nası bi denk gelmedir hala çözebilmiş değilim walla
hatta benim ayda 1 deneyip tutan arkadaşlarım war,nası bişey ya

aynen bende şaşıyorum. korunduğum dönemde bi arkadaş çocuk düşünüorum demişti. 3. aydayım daha olmadı demişti. nasıl şaşırmıştım. benim hemen olur sanıyordum. şimdi hemen olanlara şaşırıyorum

ben yumurtlama zamanımı bilmiorum çok düzensiz çünkü. birde ilk doktor yumurta oluşmamış demişti bana. sonra inandırdım kendimi. zaten yumurta yok die. bir daha doktorada gitmedim. aman ne bilim. ama şu ramazan ayında bile 2 günde bir olsun diye uğraştım. zor yaa. yani böle günleri kaçırcam diye uğraşmak zor. keyfi kafana göre olanı nerde böle olanı nerde. bu ay uyku uyuyamadım pişman olmiim die

çok ilginç şeyler warmış ama ya
mesela yumurta kabuğu sertmi ne oluyomuş,sperm giremiyomuş
bide spermin içinde bulunduğu sıvının kadın vücudunca yabancı madde olarak algılanıyomuş
bide zaten ilk gebelikte rahim yabancı bi madde diye dışarı atmaya açlışıyomuş
tabi bi kere doğurunca artık tanıyomuş,2 gebelikler daha kolay oluyomuş

bişey diimmi tedavi olmak ii aslında ne olup ne olmadığını biliyosun ama
tedavide bişeler yaşadıkça,hemen netten araştırıyo insan olumlu şeyler gördükçe daha da hevesleniyo
polip aldırmıştım ben küretaj yöntemiyleydi
baktım sorasında hamile kalan var,umutlandım
rahim filmi çektirdim,hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş,umutlandım
klomen kullanıp ilk ayında hamile kalan var,umutlandım
2 yıl önce prolaktin yüksekliğim var benim ilaç kullandım,araştırdım,umutlandım
tedavide zor bi süreç
şöle deeerinnn bi nefes alıp başlamak lazım

bende rahim filminden çok umutlanmıştım cesaret gelmişti. sonra geçen ay devlet hastanesi sonraki ay gel deyince nasıl üzüldüm ağladım. param yoktu özelde de yaptıramadım. hayırlısı dedim belki bu ay hamile kalırım. kısmet.

okan bayülgenin programına da bi kadın çıkmıştı. uzun yıllar çocuğu olmamış. sebepsizmiş. zihnen çözdüm diodu. zihnin bi yerine giriomuş. evlilik ve çocuk korkusu olanalar bilinçaltında zor hamile kalıo diordu

ben bebekleri çok seviyorumda belki bende de böle bi durum vardır. zor gelio ev hanımlığı. hatta çocuk doğurup belli şeylerde kısıtlanmak. çok demişimdir bi karım olsa da evi çekp çevirse, çocukda yapsa. hemen çocuk yapardım o zaman. iki işte çalışırdım ne bilim bunları başarırdım. ama şu an bi çiçeğe bile bakamıorum. biraz gözüm korkuyor bazen. ama nic insan lar bakıo çocuğa. ben mi bakamıcam. o yüzden sitiorum. ama bilinçaltımda böle bişi varsa bilemem

aynen ev hayatını severim ama ev işi zor,bide çalışınca uff
ben 2 gündür diyorum aşkım bi yardımcı bulalım diye,yırtcam ya işten:)

aynen ev hayatını severim ama ev işi zor,bide çalışınca uff
ben 2 gündür diyorum aşkım bi yardımcı bulalım diye,yırtcam ya işten:)

benim kafamda hastalık olduğundan yardımcıyada güveneme ki ben. hoş paramda yok da. hem kafadan çatlak titizimsiyim, hem tembelim, hem parasızım

geriye doğru kaçmak istiyorum. zamanda 6-7 yıl öncesine kaçmak istiyorum. tekvandoya geri dönsem ne güzel olur. stresi alıyor çok

bide hamilelik çok uzun demi
ben keyfine düşkün biriyim
işten gelince kahvemi yapar,kitabımı alır sigaramı yakarım bi yarım saat kafa dinlerim,başka türlü rahatlayamam
banada zor geliyo walla kıs

bide k daha çok stres yapıo bende. burayı okudukça eyvah lara kapılıyorum. panik yapıorum.

işten gelince kahvemi yapar,kitabımı alır sigaramı yakarım bi yarım saat kafa dinlerim,başka türlü rahatlayamam

sorma 9 ay. ay ben o kadar tembelimki keyif için bilem bişi yapmam :) kahve keyfi yapmayı çok isterimde yapmam. ::)

bide k daha çok stres yapıo bende. burayı okudukça eyvah lara kapılıyorum. panik yapıorum.

çok haklısın bencede
burda belirtilerini yazıyo ya herkes,belkide onun normal adet belirtisi onlar,farkında değil,ya da hamile kalana kadar dikkate almıyo,
ben her ay tuvalat kağıdına bakıyom,adet öncesi göğüslerimi sıkıştırıyom acaba acıyolarmı diye,aklım sürekli kasıklarımda filan
kafayı yedirtir:)

Kızlar böyle düşünmeyin lütfen.Ben de çok yıprattım kendimi bu şekilde.Evlendiğimin 2. ayı tedaviye başlamıştık.
Gayet de iyi gidiyordu, sonra şehir değiştirmek zorunda kaldık, doktor bulana kadar çok uzun zaman geçti.
Sonraları hep dedim keşke o şehirde kalsaydık şimdi çocuğum 4 yalındaydı diye.
Ama böyle demenin faydası yok ki.
Alnımıza ne yazılmışsa, ne zaman yazılmışsa o.
Tedaviye erken başlasaydınız da olmayacaksa olmaz, zamanı gelmemiş daha bizim için çünkü.
Biz önümüzdeki maçlara bakacağız artık
geridönüşüm tedavi gerçekten çok zorlu bir süreç.Bir an önce neyin olduğunu öğrenmelisin ki ona göre uğraş.
Belki çok küçük bir sorun olmamasına sebep oluyor.Belki çok kısa bir tedaviyle hallolucak.
Gerekirse iş yeriyle konuş.Ben eğer bu yıl da atanamazsam ücretli öğretmenliğe başvurmayı düşünüyorum.
Çünkü 2. aşılama için para gerekiyor.Ama yatmam gerekirse de rapor hakkımı gerektiği kadar kullanmayı düşünüyorum.
Çünkü bir çok şey için erteledim ben çocuğu.Artık atanmak sevdasına, iş sevdasına ertelemek istemiyorum.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
İnanıyorum ki bu topicte çok çok mutlu haberler duyacağız.Umutsuz olmak yok, yılmak yok.Çünkü bu zorlu süreçte biz yıkılmamak, yıkılsak da hemen toparlanıp ayağa kalkmak zorundayız.

sorma ya. bende bi kaç aydır daha yoğun giriyorum buraya. son 2-3 aydır hissetmediğim belirti kalmadı. halbuki öncesinde de bi 13-14 ay var :)

birde millet tedaviye başlamış oluyor kendime kızıyorum.

yada bazısı dio çok üzgünüm 3. ay olmuyr diyor fıttırıyorum.

şu kadar aydır olmuyordu ne zaman ki aklımdan çıkardım oldu diyenlere hepten gıcıkım. iyice stress oluyorum.

etraftaki hamileler , pırt pırt doğuranlar ayrı stres kaynağı zaten.

zaman ve insanların beklentileri, dile getirmeseler bile benim bunu hissedişim çok çokkk stres kaynağı

Valla ben de bir onu düşünüyorum.
Sabah mutlaka kahve sigara keyfim vardır yoksa hayatta ayılamam.
Amannn napalım hamileleğin de başka güzellikleri var.Ben daha şimdiden liste yapıyorum kocama.
adam 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum yandık valla diyo

birde yargılamak kınamak için değilde şöle diyenlere inanasım gelmior.

şu kadar zamandır olmuyordu ne zaman ki yakınım hastaneye yattı o ay hamile olduğumu öğrendim ..

iide yakının hastayken o iş için nasıl moral buluyrsun. anlamıyorum yani ben bunu.

kokohantes işyeri sorun çıkarmazda ben kendimi sorumlu hissediorum işte. kafaya takıyorum şimdi ders iptal olcak falan diye. mahcup oluyorum. sürekli sürekli bu şekilde izin zor. normal bi birimde olursam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. senn kaç yıldır olmuyordu. yaş kaç

tedevi olup bi sorun olmadığını görmek de kötü ama
drlar bile istemiyo sorunsuz hastayı
bi sorun olsa ona göre tedavi olursun
hem hamile kalmaklada sorun bitmiyo,sorun çıkcakmı,çıkmıcakmı,yok testler,kendine dikkat etmen lazım,doğum nası olcak,nası büyücek,walla çok zor be

bide kokohantes öle düşünme ,ona bakarsan ben 22 yaşında evlenseydim şimdi 10 yaşında bi tane hatta 4 yaşında başka bi tane olabilirdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…