sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

kıs ordamısın??

geldim . sen gitcem deyince bende gittiydim

kendinde bi değişiklik hissediyomusun:)

ya var dicem ama bi taraftan benzer şeyleri öncedende hissetmiştim. kasık ağrısı gibi bişler oluyor. tam ağrıda değil. ondan heveslendim birazda. test yaptım ondan. ama pozitif değil galiba ya. ne blim. yarın tekrar yapcam

banada olmuştu öle ağrı,bide göğüslerimin hepsi değilde uçlarında şişlikler olmuştu adetten önce,ilaçlardan sanmıştım
inşallah gebelik belirtisidir
sora ikimiz "stres yapınca bebiş geldi" die topic açarız:))

bu msjı sanki ben yazmışım gibi aynılarını yaşadım senelrce çektim prolaktin horm..dan evet tam 7 sene bekledim artık tam boşverdim olmuyor benim çocuğum olmıcak herhalde dedim
bi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim heleki sorun prolaktinse iş beyinde bitiyor dr.da defalarca dedi ama takmamak düşünmemek elde değil. şimdi 2,5 yaşında oğluşum var.
inş.Allah isteye herkese yaşatsın bu duyguyu

işte çok streslliydim bu ay öle böle değil. bu strese bebeğim doğarsa artık ne diyim bilmiorum. ya bi kaç gün önce göğsümü sıkıodum anca öle acıyordu. şimdi hiç biişi yyok. ya çift çizgi çıksa bile kimyasal diye bişi var. keseyi görmeden kimseye hamileyim demem. eşime bile demedim.15 ekimde dicem olumluysa. benim kasıklar çift taraflı ağrıyor işte. değişik bişiler oluyor. hani öncedende olmuştu da bu sefer mesela işte aklım çok yoğunken bile oluyor. bilmiorum artık. gebelik belirtisi denen şey vakti zamanında benim için bitmişti. hepsini yaşamıştım çünkü

o msjı yazdıktan sonra bende hamile kaldım:)
ama hala stresliyim bişe olursa diye,inşallah bende senin gibi 2,5 yaşında yavrum diyebilirim bi gün:)
Allah bağışlasın oğlunu

bide bşe sorucam,sütün bol olmuşmuydu
benim ilk önce göğüslerim şişti hamile kalınca,2 beden büyüdü,acaba prolaktinin etkisi mi diyorum,bide acaba bebiş olunca bunun sayesinde sütüm olurmu diyorum

anladım canım
zaten bu gebelik belirtileri standart değil,bunu biliyoruz artık
herkesde farklı
benim arkadaşımda hiç bi belirti olmamış,ablamda filanda
bende de öle hafif karın ağrısı gibi olmuştu kasık ağrısı,tek bi nokta değildi,aşılama yaptırmasan kaale bile almazdım heralde o ağrıyı,
herkesinki kendine göre oluyo
hayırlısı olsun,ama inşallah wardır:)

Amin canım cümlemizinkini ..
evet ilk başlardan itibaren dolgunluk oluştu ama benimde şuan 2 beden büyük kilonunda etkisi var tabi:)
olur bence bunu düşünme.. işte diyorumya beyinle alakalı beyin salgılıyo bu hormonu ne zaman sütüm az dediysem gerçekten ozamanlar azalırdı..
sütüm boldu maşallah:) 4 kilo doğmuştu oğlum normal doğum ilk ay 1 kilo,2.ay 2 kilo sonraları hep 1 kilo aldı tabi çocuk büyüdükçe azalıyor sütün.
baya kilolu bi bebekti 2,5 yaşına kadar emzirdim bi kaç ay önce bıraktı memeyi.

maşallah bebeğine,tombiş tombiş tam ısırmalıktır şimdi:)
teşekkkür ederim verdiğin bilgilere

merhabalar su stres ılletınden kurtulmussun oglun var sanırımm topık bası arkadasım banada tıyoo ver lutfennn takmıyorum dıyorum ama sanırım takıyorumm ve sebesız bır sekılde 4 sendır beklıyorummm

küçükken öyleydi aksine zayıf şuan ben süt çok diye bol bol emzirdim çok az ek gıda aldı
dr.da süt yetiyor kilo alması iyi dedikçe emzirdim şimdi çocuğa yemek yediremiyorum çoook yemek seçiyor
bidaha çocukğum olursa 3 aylıkken başlarım herşeyi azar azar tattırmaya ..

stres yapanlar sizi çok iyi anlıyorum ama düşünmemeye çalışın kendinizi oyalayacak başka şeyler bulun

merhabalar su stres ılletınden kurtulmussun oglun var sanırımm topık bası arkadasım banada tıyoo ver lutfennn takmıyorum dıyorum ama sanırım takıyorumm ve sebesız bır sekılde 4 sendır beklıyorummm

walla benim aşılamam tuttuğunda hala kafama takıyodum:)
ama çoğu kişi ne zaman takmadım o zaman oldu diyo
ben de bilemedimki:44:

küçükken öyleydi aksine zayıf şuan ben süt çok diye bol bol emzirdim çok az ek gıda aldı
dr.da süt yetiyor kilo alması iyi dedikçe emzirdim şimdi çocuğa yemek yediremiyorum çoook yemek seçiyor

stres yapanlar sizi çok iyi anlıyorum ama düşünmemeye çalışın kendinizi oyalayacak başka şeyler bulun

walla benim aşılamam tuttuğunda hala kafama takıyodum:)
ama çoğu kişi ne zaman takmadım o zaman oldu diyo
ben de bilemedimki:44:

---hmm oda hayırlısı bende yaptırdım da tutmadııııı yaff neyse kısmettt

---rabbım gec olsun guc olmasın ınsl...

kısmet artık takmıyorumm ama sanırım tkyrumm

---hmm oda hayırlısı bende yaptırdım da tutmadııııı yaff neyse kısmettt

---rabbım gec olsun guc olmasın ınsl...

kısmet artık takmıyorumm ama sanırım tkyrumm

kıs takılmazmı,sen bakma takma dienlere,bence istemeyen insan takmaz,istiyosan illaki takarsın,
bence çook normal
ve ben takmanın engel olduğuna inanmıyorum walla
kaç kere oldu aşılama,tüp filan denedinmi?

kıs takılmazmı,sen bakma takma dienlere,bence istemeyen insan takmaz,istiyosan illaki takarsın,
bence çook normal
ve ben takmanın engel olduğuna inanmıyorum walla
kaç kere oldu aşılama,tüp filan denedinmi?

YOK CNMM 1 ASILAMA 3 gonel f ıgne sı ve tedavılerı yaptıkk yanı testlerımısı cok skr hepsı de temıs cıktıı

tup seneye dusunuyor z denemek ıcınnn test lerden bır genetık test cıktı sımdı onu dusunuyoruz yaptırsakmı dıee

bence yaptırmak lazım,gerçi ben yaptırmadım ama burda bi sürü üzücü şey okudukça tedirgin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…