sen yabancı değilsin!

ay kız ne güzel konuşmuş işte.alınganlık yapıorsun.anlatamadığı şeyler vardr.bnce cok takılma aldıklrını kargoyla yolla ne olcak aanlayışlı davranmışsın devm et buna.

Belki gercekten müsait degildi. Bu görüsmeden önce nasildi size karsi? Hemen tavir almayin bence.

Bakın bin tane şey olabilir. Mesaj atmış üstüne dayanamamış aramış, kırılmamanızı çok önemsiyor belli. Eşi ile kavgalı olabilir. Evde bir gerginlik olabilir. Annesi ve eşinin arası kötü olabilir yani bin tane şey olabilir. Daha önce böyle bir hareketini görmediyseniz arkadaşlığınız bence bu bir tane olayı kaldırabilir.

lohusa olmaya bile gerek yok bazı donemler insan gercekten kimseyle konusmak dahi istemiyor halsiz yorgun bitkin oluyor bu en yakının bile olsa kabuguna cekiliyorsun..ama ondaki durum daha anlasılır yeni bebek olmus sizi daha iyi karsılamk istiyor hali yok alınmayın bence acıklama yapmıs sonra yine aramıs sizi

Ayyy gayet kıbar bınkadınmıs hem aramısda sadece mesaJla cevrse kabalık etmıs derdım de kadın aramıs anlayıs beklemıs hala bır ıkı saat dıyrsunuz bır ıkı saat bence logusa bı kadına zıyaret ıcın uzun bır sure kaldı kı kadın da kotuymus belkı butun gece uyumadı belkı senın yanıbdada cocuk durmadan aglayacak arkadasın stres olacak ne gerek var

Sen yabancı değilsin demek sana nazım geçer demektir özetle, anlamı iyidir yani, anlatamadığı bir durum olabilir

Bence ters bir durum yok kıvırmamış yalan söylememiş yabancı olmadığın için anlayış gösterebileceğini düşünmüş.

kendınızı kötü hissetmeyin
belki cidden kötü birşey vardır
benım cok yakın arkadasım bugun gelme cok kavgalıyız yarın gel derdı mesela

sızde artık ıkıncı gorusme fırsatınızda karsıdan beklersınız adımı

Aynısını bi arkadasım bana yaptı o gün bugündür ne gittim ne de aradım. Bazıları ne oldum delisi olabiliyor anlayamadığım triplere giriyorlar sanki biz doğurmadık. Sizi gibi bir dostu bulmuşta birde bunuyor bi yarım saati size çok görmemeliydi.

Evde yokum falan fistan diye kirk cesit yalan bulur oyalardi, acik acik soylemis gercekten yabanci gormedigi icin. Bence sizin de hassas zamaniniza gelmis alinmissiniz. Ama yine de icinizin rahat etmesi acisindan ondan talep gelene kadar gorusme teklif etmezsiniz boylesi daha iyi olur

Yanlış düşünüyorsun. Sen de doğum yapmissin. İlk dönemler ne kadar zor bilirsin. Sen daha rahat atlatmış ya da o an psikolojik olarak daha rahat davranmış olabilirim ama herkesin yapısı başka. O an kaldıramayacağını düşünmüş ve bunu açık dille söylemiş. Rahat edemeyeceği halde evet dese be kendini kotu hissetse daha mı iyiydi. Seninle zaten ilgilenemeyecekti bebek huzursuz olduğu için. Yakinliginizdan güç almış dürüst davranmış. İnsan resmi olduğu kişiye gelme diyemez de en yakinindakinden çekinmez. Şimdi ses tonunuzdan sizin alindiginizi anlamis üzülmüştür. Bence en kisa zamanda bir arayip hal hatır sorun ki kirildiginiz aklina gelmesin yaziktir.

Bence lohusa iken kimse gelip gitmemeli. Zaten anne ile bebek birsuru sorunla uğraşıyor. Bir de misafir olmuyor yani. İyi niyetle bile söylenen batıyor. Arkadaşım doğum yapacak ben bunları söyleyip 40i çıkınca gideceğim. Kadının belli ki bir sıkıntısı var sizden de guzelce doğruyu söyleyip anlayış beklemiş. Bence alınmak yanlış.

Bence cokta sanimice bir cevap vermiş. Hic uzulmeyin gideceginiz gun haber verdiyseniz hele evin halide perisan arkadasinizda perisansa toplamaya hali olmayabilir gercekten kotu bir gece geçirmiş olabilir. Hediyeleri de yasina gore simdi giymesi icin aldiginiz seylerse kargoyla evine postalayabilirsiniz :)

Belki evi müsait değildir dağınıktır falan. Gazı olan bebeği 1 sn bırakamazsın durmadan ağlar..

Öncesinde haber vermemişsiniz ya başka planı olabilir. Hani bebeği lohusalığı geçtim normal zamanda bile akşama geliyorum diyene müsait değilim dediğim olmuştur. Boşuna alınganlık yapmayın bence de. Ev uygun değildir kendi uygun değildir, havasında değildir. Madem yakın arkadaşsınız takılmayın bence

Ben de yeni dogum yaptigim zamanlar çok kotuydum ve bebegin gaz donemleri evim zaten berbat olurdu. Yani bir anne olarak anlayabilirsiniz sanirim bu durumu. Sizi de samimi buldugu için sen yabanci degilsin demistir.

O gazlı dönemde 1 hafta duş alamadığım oldu.
Evin çok berbat olduğu zamanlar oldu.
O anlarda en yakınım da olsa kimse gelsin istemezdim.
Büyütmeyin bence.

Valla doğumdan sonra bırak en yakın arkadaşını annene bile tahammülü yok insanın. Biraz alttan alın ne olacak. Insani kaç tane samimi arkadaşı oluyor belli ki cidden de toparlayamadi yazık. Evi berbat halde tuvaleti banyoyu temizleyecek hali bile yoksa ne yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…