Sen ye gel, biz aşağıda bekliyoruz

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Merhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?

Sigara kullanıyorlarsa içmeye zaman yaratmışlardır muhtemelen.Yavaş yiyeni bekleyince dersten önce bir hava almaya vakit kalmıyor.

Bukadarcık şeyi kafanıza takmaya, alınmaya yada kırılmaya üşenmiyormusunuz?

Samimiyete göre değişir, bizde 4 kişi takılırız. Birimiz yemeği bitiremediği zaman sen yiyene kadar ağaç olduk bekliyoruz dışarıda diyip kalkarız ya da yemeyenin malını yerler diyip yemeğine çullanırız. Çünkü 20 yıllık arkadaşız. Ama başkaları da yapsa kafaya takacağımı sanmam. Sigara içmeye çıkmışlardır belki, ya da lavaboya.

E ne var bunda, yemekleri bitmiş on saat sizi mi bekleyecekler?
Ben de hızlı yerim, miy miy miy on saat yemek yiyeni de genelde beklemem beraber restoranta kafeye gitmediysek, is - okul mola arkadaşımsa.
Sonuçta üç kişi (sonradan gelenler bile) bitirdiğine göre siz de bitirebilirdiniz. Bence konudaki tek uyumsuz sizsiniz.
Göbek bağı beraber kesilmedi ki, yalnız takılmaya alışın. Ben bu sene bir kız arkadaşımla tatile gittim, kız müze gezmek istemişti ,ben çok sevmem. Aynı şekilde çok tatlı bir tekne turu vardı ama ben geçen senelerde bindiğim için binmek istememiştim. Kıza "sen müzeye gir,sonra da tekneye bin. Ben de tek takilayim. Çıkınca yemek yeriz" dedim. Müzeye girmek isteyen ben olsam da aynı cümleyi kurar çıkışta bulusurdum. Diğer türlüsü bana bogucu geliyor.

İki lokma kalmıştı, 5 dk sürmezdi beklemeleri diyorsunuz. Eğer sürekli bu şekilde yavaş yiyip bekletiyorsanız sıkılmış olabilirler. Eskiden okulda şimdiyse işte öğle aram kıymetlidir açıkçası. Sürekli birini beklemek istemem.

Hizli yemeyi ogrenin yani en azindan normal surede. Ben de yavas yemek yerim kimse beni beklemez ben de herkese gidin hadi siz ben yetisirim diyorum

Yavaş yemek yiyen insanı beklemek benim için ölüm gibi bişey. Az yerim hızlı yerim doyunca kimsenin yemesini izleyemem midem bulanır. O yüzden kalkarım genelde ben bi hava alayım falan derim. Akşam yemeğinde bile kocam daha yerken kalkıyorum her akşam o yüzden arkadaşlarınızda bir problem göremedim. Ya hızlanın biraz ya da alıngan olmayın.

Bir de bayıl istersen Feriha !

Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir

Yakın arkadaşınız olduğu için o bekleyebilirdi bence çünkü ben de beklerim yakınımı. Ama başka saçma hareketleri yoksa kafaya takmaya değmez, belki kirilacaginizi düşünememistir ya da burada yorum yapanlar gibi düşünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…