- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Sigara kullanıyorlarsa içmeye zaman yaratmışlardır muhtemelen.Yavaş yiyeni bekleyince dersten önce bir hava almaya vakit kalmıyor.Merhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
Bukadarcık şeyi kafanıza takmaya, alınmaya yada kırılmaya üşenmiyormusunuz?Merhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
Hizli yemeyi ogrenin yani en azindan normal surede. Ben de yavas yemek yerim kimse beni beklemez ben de herkese gidin hadi siz ben yetisirim diyorumMerhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
Bir de bayıl istersen Feriha !Merhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
Dünya hassas kalpler için bir cehennemdirMerhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?