Sen ye gel, biz aşağıda bekliyoruz

Kendi kendinizi yiyeceğine sorsaydınız keşke 5 dk daha bekleyemedin mi diye sonuçta yakın arkadaşmıssınız siz kafayı takacağına o taksın.

KK ailesinde haksız çıkıp yerden yere vurulmadigim tek bir konu istiyorum hep mi hırsız suçsuz
Sigara içmiyor hiçbiri, tüm yorumlara teşekkür ederim
İçmesinler, yine de mıy mıy yemek yiyen insanı beklemekle geçmez molalar. Haklılar. Bu kadar yorucu olma.

Evet siz abartıyorsunuz.

Papucunuz dama doğru yol almış. Arkadaşınıza 'da böyle eften püften şeyler icin triplenip belli ediyorsanız çekilcek gibi değil

Eğer bir yere hep beraber gidildiyse hep beraber kalkılır. Sizi dımdızlak bırakmalarını tuhaf karşıladım. Bir de iki lokma bir şeyiniz kalmış. Sabredemediler mi o kadar? Belki yavaş yiyen bir insansınız, belki konuşmaktan yemeğiniz kaldı, olabilir. Ama açıkça ''hadi ye de kalkalım. Sıkıldık'' deseler bu kadar üzülmezdiniz belki. Benzer şey başıma geldiği için sizi çok iyi anladım.

Hep beraber bir yere gidilmemiş, kantinde yemişler diğerleri sınıfa ya da dışarı hava almaya çıkmış. Binanın içinde de ilkokul öğrencileri gibi her yere el ele tutuşup birlikte gitmeyelim bir zahmet

geniş bir zaman diliminde olsa söylediginiz durum belki beklenilmek isterdim, ama zaten kisitli olan zaman diliminde kim beni niye beklesin ki?
ayrica kendim de hizli yemek yerim 5 yaşında ki cocugumu bile beklemem masada yesin yemegini napayim yani nöbetmi tutalim insanlarin başında.

Herkes arkadaşıyla arkadaşlarıyla çıkmış yemek yemeye gittiklerinde tek kalan ben olacaktım. Bir de yavaş yiyen birisi değilim onlar çok hızlı yiyip kalktılar. 10 dkda yediler iki çeşit yemek ve bir tatlıyı. Ben 15 dk da çeşit yedim.

Allah başka dert vermesin hocam

Hızli yiyin siz de. 5 dk az degil orada. Yarim saat ara kalmişzaten.

Sonuçta disarda keyfi yemek yemeye cikmamişsiniz niye sizi beklesinler ki? 5 dakika dediginiz de belki 5 dakikadan fazla suruyordur ki zaten derse yarim saat varmiş yarim saatin yarisini sizin yemenizi bitirmeniz ve asagi inmenizle harcamaya gerek var mi?

Son düzenleme:
Ben aşırı yavaş yemek yiyorum. Yani bazen öyle yavaş yiyorum ki doymadan kalkıyorum artık canım sıkıldığı için Yemek yemek benim için keyifli ve uzuuun bir yolculuk.

Böyle durumlarda arkadaşlarımı “siz beni beklemeyin benim işim uzun” diyerek gönderiyorum Takmayın kafanıza. Birilerini bekletmek insanı geriyor zaten. Gitmeleri daha iyi olur hem zaman da kısıtlıymış.

Ay aklıma geldi, iki çift güzel bir mekana yemeğe gittik. Mezeler falan efsane hani böyle uzun uzun yemek yenecek keyifli bir yer. Ama diğer çiftin erkek kişisi tüm masayı 5 dakikada bitirdi. O öyle hızlı gidince diğerleri de uyum sağladı hızlandılar. Çocuk bana baktı olmayacak en son ayağa kalktı “yeter artık Annwyl ben dayanamıcam ya DAYANAMIYORUM” dediBen de sizin gibi “yaa iki lokma kaldı 5dk bişi yaa” dedim ama yalan Artık o arkadaşla çıkınca ortak yenen her şeydeki payımı hızlıca tabağıma alıyorum ve maratona hazırlanır gibi gidiyorum yemeğe. “Hızlı yiceksin Annwyl anlıyo musun fırtına gibi yicez hadi kızım hazırsın” falan diye telkin ediyorum kendimi

Beklentiye girmeyin beklentiye girmek insanı üzer
Ben olsam beklerdim siz olsanız da bekleyeceksiniz belli kirildiginiza göre ama herkes ayni degil

Yarim saat sizin bitirmenizi mi beklesinler?Hava almaya cikmislardir.Ay bu kadarcik seye alinirsaniz,is hayatinda sizi cok uzerler

Bu kadar küçük şeyleri takarsan, hayat sana çok zor gelir, gerçek dertler ortaya çıktığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…