- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
İçmesinler, yine de mıy mıy yemek yiyen insanı beklemekle geçmez molalar. Haklılar. Bu kadar yorucu olma.KK ailesinde haksız çıkıp yerden yere vurulmadigim tek bir konu istiyorum hep mi hırsız suçsuz
Sigara içmiyor hiçbiri, tüm yorumlara teşekkür ederim
Evet siz abartıyorsunuz.Merhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
Sorun bizde mi sizde mi acaba?KK ailesinde haksız çıkıp yerden yere vurulmadigim tek bir konu istiyorum hep mi hırsız suçsuz
Sigara içmiyor hiçbiri, tüm yorumlara teşekkür ederim
Hep beraber bir yere gidilmemiş, kantinde yemişler diğerleri sınıfa ya da dışarı hava almaya çıkmış. Binanın içinde de ilkokul öğrencileri gibi her yere el ele tutuşup birlikte gitmeyelim bir zahmetEğer bir yere hep beraber gidildiyse hep beraber kalkılır. Sizi dımdızlak bırakmalarını tuhaf karşıladım. Bir de iki lokma bir şeyiniz kalmış. Sabredemediler mi o kadar? Belki yavaş yiyen bir insansınız, belki konuşmaktan yemeğiniz kaldı, olabilir. Ama açıkça ''hadi ye de kalkalım. Sıkıldık'' deseler bu kadar üzülmezdiniz belki. Benzer şey başıma geldiği için sizi çok iyi anladım.
ok gitmeyizHep beraber bir yere gidilmemiş, kantinde yemişler diğerleri sınıfa ya da dışarı hava almaya çıkmış. Binanın içinde de ilkokul öğrencileri gibi her yere el ele tutuşup birlikte gitmeyelim bir zahmet
Herkes arkadaşıyla arkadaşlarıyla çıkmış yemek yemeye gittiklerinde tek kalan ben olacaktım. Bir de yavaş yiyen birisi değilim onlar çok hızlı yiyip kalktılar. 10 dkda yediler iki çeşit yemek ve bir tatlıyı. Ben 15 dk da çeşit yedim.Eğer bir yere hep beraber gidildiyse hep beraber kalkılır. Sizi dımdızlak bırakmalarını tuhaf karşıladım. Bir de iki lokma bir şeyiniz kalmış. Sabredemediler mi o kadar? Belki yavaş yiyen bir insansınız, belki konuşmaktan yemeğiniz kaldı, olabilir. Ama açıkça ''hadi ye de kalkalım. Sıkıldık'' deseler bu kadar üzülmezdiniz belki. Benzer şey başıma geldiği için sizi çok iyi anladım.
Allah başka dert vermesin hocamMerhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
Hızli yiyin siz de. 5 dk az degil orada. Yarim saat ara kalmişzaten.Merhaba arkadaşlar dört kişilik bir arkadaş grubu biri çok yakın arkadaşım diğerleriyle ikimizde yeni tanıştık. O benden önce tanıştı sonra beni de tanıştırdı. Beraber öğle yemeğine çıktık üç kişi diğeri sonradan geldi onlar yediler ben yavaş yediğim için henüz bitirememistim dersin başlamasına yarım saat vardı yakın arkadaşım dahil kursun kantininde herkes yemek yerken beni masada tek başıma sen ye gel biz aşağıda seni bekliyoruz dediler. Bana çok garip geldi, kırıldım açıkçası. İki lokma birşey kalmisti zaten 5 dk sürmezdi beklemeleri. Sizce de beklemeleri gerekmiyor muydu, ben mi abartiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?