Şen Yuva Fox Tv

kaldirmamis ama gecenin bi yarisi yayinliyolar yahu:oklava:
atv zaten hangi diziyi sevsem gece yayinlamaya basliyo
kapali carsida da ayni seyi yaptilar
gece 1de bitiyodu gecen sene:çok üzgünüm:

Dün akşam yeni bölümü görünce çok sevindim, bu dizi yayından kalkmasın. Avrupa Yakasın dan sonra hitim :lepi:

Gülmekten karnıma ağrılar gire gire izliyorum. Oyuncuların performansları süper, akşam ki şarkı da çok komikti. Tankut Sıkıcan adamım ya :lepi:

Dün akşam yeni bölümü görünce çok sevindim, bu dizi yayından kalkmasın. Avrupa Yakasın dan sonra hitim :lepi:

Gülmekten karnıma ağrılar gire gire izliyorum. Oyuncuların performansları süper, akşam ki şarkı da çok komikti. Tankut Sıkıcan adamım ya :lepi:

aynen kaydirigubbakcemile5

yuhh diyorum bunlara...:kızgın:
saçma sapan diziler kalıyoo bu bitiyor yani olacak iş değil reyting almıyormuş!!!
hayret ediyorum bizim halkımız bu kadar mı kalitesizlikten hoşlanıyor yaaaa!!!

kalitesiz diziler duruyoken bir sürü kimkimin kucağında olduğu bebeklerinin babasının belli olmadığı diziler duruyoken kaliteli güzel amacı sadece komedi olan diziler kaldırılıyo anlamıyorum illaki entrika mı olmalı

atv samanyolu olma yolunda ilerliyor
hep entrikalı ağlamaklı diziler yapın tamam mı?
umarım şen yuva nın değerini bilip başka kanallar sahip çıkar

nasıl şok bi şekilde böylesine senaryosu ve oyuncusuyla muhteşem bir diziyi kaldırırlar yayından anlayamıyorum. Aynı kanal çocukluğumdan kalma 'Çocuklar Duymasın' adlı diziyi tekrar yayınlıyor ama???

Yok biz alışmışız bayat yemek yemeğe ondan rayting gelmiyordur:kızgın:

dun tankutun performansina bayildim hep cok iyiydi ama dun resmen oyunculugunu konusturdu cok yazik oldu bu diziye

kizlar mujde bakin internette ne buldum
Başrollerini Levent Üzümcü, Ceyda Düvenci, Altan Erkekli, Ayşegül Atik ve Alper Kul'un paylaştıkları ATV'nin dün gece (10 Eylül Cuma) son bölümünü yayınlandığı ''Şen Yuva'' devam edecek!

Dizinin son bölümlerinde kadroya katılan, bir GSM Operatörü firmasının reklamlarından tanıdığımız Erdem Yener'in şahsi twitter hesabında açıkladığına göre dizi kanal değiştirerek, ''devam'' diyecek!

İşte Erdem Yener'in mesajı;

Arkadaşlar, "Şen Yuva" devam edecek. Cuma akşamı Atv'de son bölümü yayınlanacak bu doğru. Ayrıntılar bayramdan sonraya kalıyor. Sevgiler.

ceyda duvencide twitterinda atv ye tepkilerinizi bildirin diye bir ricada bulunuyor arkadaslarşutarafagitti

tankut süperdi!:hooray:
atv.ye şikayetimi de bildirdim umarım başka kanaldan izlemeye devam ederiz diziyi....

Back
X