aylık hamile olduğu ortaya çıkan Düvenci, iş adamı eşi Engin Akgün ile büyük heyecan yaşıyor. Bu kez çok titiz davranıp riskli dönem olan ilk 3 ay hamileliğini gizlemeyi başaran Düvenci, atv?de yayından kaldırıldıktan sonra FOX?a transfer olan ?Şen Yuva? dizisinde Levent Üzümcü ile başrol oynuyor. Bu kez sağlığına çok dikkat eden Düvenci için dizinin senaryosu da değiştirilecek. Dizide tek çocuk sahibi bir terapisti canlandıran Düvenci, senaryoda da hamile kalacak
Ben de bu kadın kilo almış, bir de bol bol kıyafetler giyiyor neden acaba demiştim ki bu sabah gazete okudum.. Sağlıkla kucağına alır inşallah..
ay bu hasipp avea reklaminda onuyimuss :))
reytingleri hic iyi gitmiyor ya insallah kaldirmazlar yine
niye değiştirmişler şimdi gününü yaa haber verdiğin iyi oldu teşekkürler..dizimiz bu aksama alinmis sat 20.30 da.. ve uzucu bir haber daha vardi internette paylasmak istedim...
Atv'den Fox Tv'ye transfer olan Şen Yuva dizisi belirli bir izleyici kitlesi tarafından izlenmeye devam ediyordu. Ancak gün içinde dizide rol alan oyunucu Alper Kul'un Twitter'ı kafaları karıştırdı? "Şen Yuva?nın final bolumunu çekiyoruz, sevenlerini duygusal seviyoruz." şeklinde bir twitter mesajı yollayan oyuncu, böylece dizinin yeni yılda yayınlanmayacağını ifade etmiş oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?