- Konu Sahibi atessizprenses
-
o halde eşitlik yoksa müştereklikte yok..kadın çalışmasa evde olsa mecbur yükümlüğümüz erkeklerin üzerine olmayacak mı..yani tüm kişisel ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda..ee ben çalışıyorsam kendi yükümlüğümü onun üzerinden almışsam,eve gelip kadınlığımıda yapmışsam..daha benden bişi beklemesin o halde..kendim kazanır kendim yerim madem :86:
Işte ben aynen böyle diyorum anneme,annemde evleeeende görim böyle diyebilecekmisin diyo..haklı çıkacak mı acaba..
Ne bilim ben böyle düşünüyorum..kadın çalışsa mükemmel olur ama çalışmasada mecburluğu yok kendi insiyatifi,ama erkek her türlü mecbur,o yüzden ben kendi yükümü onun üstünden almışsam benden çoluk çocuğa birikim,yatırım dışında hesap sormamalı beklememeli hiç bişi..
Bakalım çok mu büyük konuşuyorum zaman ne gösterecek..
herhalde bütün erkekler aynı benim eşimde aynı evin ern küçüğü hep annesi arkasından toplamış eee bende öyleydim valla annem çalışıyoruz diye elimizi bir şeye sürdürmezdi..
Valla canım çözüm ne biliyor musun yardımcı almak benm eşim bu konuda bana kesinlikle ne gerek var demedi hakkını yememek lazım onun için bile bütçemizde yer açtık ben ayda bir çağırıyorum canım ama şuan hmileyim bebeğim doğunca belki 2 haftada bir belki haftada bir çağıracağım. Banada yazık değil mi hep çalışacam işte hemde evde valla kusura bakmasın kimse benden sana tavsiye canım birini bulacaksın başka yolu yok
haklısın canım ama eşime bunu daha önce çok söyledim.bu fikre sıcak bakmıyor.eve yabancı birinin girmesini istemiyormuş.daha dün gece söyledim çok yoruluyorum,hastalanıp yatağa düşersem ne olacak dedim.tamam yardım edicem diyor yine aynı...
o zaman çalışma canım sanada yazık değil mi ne demek ya. O zaman yapma iş bakalım ne olacak ezdirme canım kendini sonu yok tavizin sende biliyosun
TAMA ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM.ANLADIM Kİ HAYAT MÜŞTEREK DEĞİL.......
Günlük hayatta özellikle çalışan kadınlar evet bu işlerin bir kısmını yapıyor fakat her sabah kadının o gün için yemek yaptığına her sabah çamaşır havalandırıp yada asmasına vs pek ihtimal vermiyorum.İki günlük yemeğini yapar kadın..Hergünde çamaşır asacak katlayacak değil haftalık yıkar çamaşırını.Tamam çok yoğun geçiyor kadınlar için gün fakat bu kadarınıda sanmam..
eşinizden yardım istetyin.
ya yardım et yada bundan sonra yemekleri dışarıda yeriz. haftasonu temizlikçi gelir böyle idare ederiz. o da olmazsa işten ayrılırım deyin bakalım ne diyecek.
zor öyle bencil bir koca ile uğraşmak.. inşallah konuşarak yola gelir
cnm bu söylediklerim örneklerdi sadece.çamaşır konusuna katılıyorum ama yemek konusu herkeste farklıdır.eşim maalesef hergün aynı yemeği yemez.benim için farketmez,ben yerim de.o da öyle,yapacak birşey yok.o yüzden az az ama hergün yaparım yemeğimi.ve sadece yemek çamaşırla mı bitiyor işler???bunun ütüsü var vs....
demek siz yorulmadan yetiştiriyorsunuz...bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?