Senden bana karı olmaz !

Engellediğin yerde kalsın!

kesinlikle buradaki büyüklerini dinle, uzak dur bu kişiden.
daha çocuk yok ortada, evlilik yok, şimdiden baskı uygulayan bir adam,
ilerde ne yapar ve sizin kararlarınıza ne kadar saygılı olur görmüşsünüzdür sanırım.
Kaç kurtul...

Özür diledi mi?

Sevdiğim için ben hep iyi yanlarını görmeye çalıştım açıkcası , ufacık bi düzelme görsem tamam oldu diyorum
Ama bir yerden toparlasak diğer yerden patak veriyoruz olmuyor yani bizden bi cacık

Merhaba bence Allah’ın sevdiği kuluymuşsunuz ki size önceden ilerde neler olacağını gösteriyor. bu erkekleri bu kadar vazgeçilmez, bulunmaz hint kumaşı gibi görmeyin, yoksa eziyorlar benden başkasına gidemez kendi eşyası gibi her istediğini yaptırmaya meyilli oluyorlar o aşk da heyecanda ilerde bitiyor saygı kalıyor şimdiden size saygısı olmayan biriyle evlenip birde çocuk yaparsanız çok pişman olursunuz bu zamanda sık eleyip sık dokumak lazım İnan’ın yazık etmeyin kendinize boş yere üzülüp.

Birdaha barışmamalısın bence.
Daha ortada cocuk yok Evlilik yok bu baskı nedir ya ama simdiden ileride nasil olacağını saklamamış enazından bide öyleleri var cünkü..

Hayır zaten heryerden engelledim arayacak yüzü yoktur diycem de o kendini fazlasıyla haklı görüyodu bana da bahane oldu aramaz sormaz ben zaten hiç aramam umrumda dğeil

Kelebek bu son denemen olsun asıl bu adamdan sana bi halt olmaz.

İnşallah karşına senin değerini bile birileri çıkar, gençsin daha ömrünü şu adama adayarak geçirme boşver.

3 gün sonra barışmazsın inşallah

Kendin için en doğrusu bu adamla bir daha hiç konuşmamak. Biraz zaman geçtikten sonra ohh be diyeceksin zaten

Ah sende gencligimi gordum benim koca kisiside ayni seyi yapti evlenmeden once babamin adida annemin adi da dedi durdu ayni uslup seninkiyle neymis abileri hep babasinin adini koymus 4. Kp adi benim oglan evlenince degisir deme degismiyorlar tabiki de dusunki cocukken dermis ki diyelim ki kpin adi halil erkke olmazsa kizin adini haliliye koyarim o derece sacma birsey yani hah koydu mu adini koydu arkadas

Kız kelebek barıştın mı
Mervecim önce barısmıştım şaun da ayrıyız
Dün akşam kız kardeşime mesaj atmış engellettim
Evi aradı baska numaradan
Bnde açtım onun olduğunu bilmiyodum tabi
Beni dinlemezsen ararım sabaha kadar diyo
Bende annemden çekindiğim için dinledim bunu
Neymiş pazar günü bana evlenme teklifi edecekmiş yüzük almışmış
Benden sana karı olmaz git sana layık bi karıya ver yüzüğünü ben senden daha iyilerine layığım
Azıcık adam ol ve beni arama dedim kapattım yüzüne

Çocuklara yazık ya biz ağaç kavuğundan mı meydana geldik bizim de anne babamız var
O zaman bizde anne babamızın ismini koyalım
Erkeklerde ne bu böyle anlamadım ya

Çocuklara yazık ya biz ağaç kavuğundan mı meydana geldik bizim de anne babamız var
O zaman bizde anne babamızın ismini koyalım
Erkeklerde ne bu böyle anlamadım ya
Evet var 2. Oglum oldu 1 ay once babami pek sevmez beyefendi teklif dahi etmedi cocugun ismini babamin adi koyulmasini kaldiki bende koynayacaktim zaten ne yabi 4 cocuk doguralim 2 kiz 2 erkek ana baba adi mi koyalim hepsine sacmalik ama napalim ya bu deveyi gudersin yada bu diyardan gidersin hesabi

Çok değil cumartesi barışırsın. Hüseyin koyucam in üstünden evlilik teklifi edicem suları aktı. Seviyorsun kaybetmek istemiyorsun ama gergin değil a gün ağla.

Önceden yüzünü gördüğün iyi olmuş mesele isim Hasan Hüseyin değil mesele kadınların söz hakkı yokmuş gibi davranıp sadece kendi ailesini aileden sayması. Seninde baban var ağaç kovuğundan çıkmadık şükür. Ya düşünsene sen bu adamla evli olsan çocuğunuz olsa senden habersiz Hüseyin koyacak ismini nüfüs cüZdanında görürdün onu da kendini kurtardığın iyi olmuş (Hüseyin kocamın adı severim bu ismi) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…