- 6 Mart 2024
- 11.823
- 10.389
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
İnşallah kullandığı bu cümle ileride önüne gelmez ben ondan endişeleniyorumSanırım kimsenin bu denli aile hayatı içerisinde olmak istemezdim.
Sizin yaptığınız da yanlış, önce oturun konuşun diyip sonra amaan başından olmayacağı belliydi demeniz mesela.
ben hamile kalınca çocuk onlar bile çocuk yaptı, biz 3 yıldır evliyiz hala cocuğa karar bile veremedik diye sitem etmis. ailesi de “bak lady hamileymis, siz düsünmüyor musunuz?” diye sormaya başlamış cocuğa.Sizin de hamile olmanızla ne ilgisi var ben bu kısmı anlamadım.
Neden olayın doğrudan sizinle ilgisi var gibi hissediyorum bilemiyorum ama, tam olarak sorun ettiğiniz şey nedir? İğreniyorum senden demiş bu mu? Siz neye takıldınız ben gerçekten anlamadım ciddi soruyorum kusura bakmayın.
Ben konuyu da anlamadım. İkisini de çok seviyorum diyor ama kadın için evden çıkmaz çıksa da pahalı lüks yere hava atmak için çıkar yazmış. Ee ?İnşallah kullandığı bu cümle ileride önüne gelmez ben ondan endişeleniyorum
bahsettiğim kişi zaten her hateketi beni de etkileyen biri. ve dediğim gibi kendimden çok değer verdiğim biri. öyle olmasa zaten kaç yasında adam arayıp benle dertleşmezdi?Sanırım kimsenin bu denli aile hayatı içerisinde olmak istemezdim.
Sizin yaptığınız da yanlış, önce oturun konuşun diyip sonra amaan başından olmayacağı belliydi demeniz mesela.
Aslı gel güzelce anlatBen konuyu da anlamadım. İkisini de çok seviyorum diyor ama kadın için evden çıkmaz çıksa da pahalı lüks yere hava atmak için çıkar yazmış. Ee ?
iyi de böyle biri diye neden sevmeyeyim? bana karşı iyidir, iyi anlaşırız. tek zararı esine ve evliliğine. yani kötü biri değil ki kadınBen konuyu da anlamadım. İkisini de çok seviyorum diyor ama kadın için evden çıkmaz çıksa da pahalı lüks yere hava atmak için çıkar yazmış. Ee ?
Size söyleme demiş, söylemeyin ailesine koca koca insanlar ne yapacaklarını da biliyorlardı.bahsettiğim kişi zaten her hateketi beni de etkileyen biri. ve dediğim gibi kendimden çok değer verdiğim biri. öyle olmasa zaten kaç yasında adam arayıp benle dertleşmezdi?
evet erkek tarafıyım
Boşansın? Ama adam bırakmaz gibi bir izlenim aldımevet erkek tarafıyımama dediğim gibi kadın da kötü biri değil. sadece evliliğin gereklerini yüklenmek istemiyor. kendi de diyor zaten. evlilik bana göre değilmis diye
Sevdiğim birinin hava atmasıyla atmamasıyla ilgilenmem ben mesela olduğu gibi seviyorumdur. O yüzden.iyi de böyle biri diye neden sevmeyeyim? bana karşı iyidir, iyi anlaşırız. tek zararı esine ve evliliğine. yani kötü biri değil ki kadın
Şimdi anlayabildim:)) Yanında olduğunuzu ama söz konusu yuva olduğu için ne yapması gerektiğini söyleyemeyeceğinizi, kararı her ne olursa olsun destekçisi olduğunuzu onu anladığınızı söylemeniz ve hissettirmeniz yeterli bence. Ayrıca terapiye de yönlendirmelisiniz gibime geliyor. Ne demek sabaha ölsem keşke. Şimdi anladım tedirginliğinizi siz o bu kadar dipteyken ailesini haberdar edip yanında olun desem mi mantığındasınız sanırım ama ben kimseye söyleme dediğim bir şeyin söylenmesini istemezdim.ben hamile kalınca çocuk onlar bile çocuk yaptı, biz 3 yıldır evliyiz hala cocuğa karar bile veremedik diye sitem etmis. ailesi de “bak lady hamileymis, siz düsünmüyor musunuz?” diye sormaya başlamış cocuğa.
sorunum su arada kaldım. ben de evlilik devam etsin taraftarı değilim ve telefonda konusurken bu vibe da verdim biraz. ama dahil olmak istemiyorum. cocuk bu arada her seyde beni arayıp dertleşen ve yorum bekleyen biri.
beni yoran cocugun ailesine haber verip vermemek. haber verirsem olay benden çıkar ve ailesi ile konusur bu konuları. ama bana kimseye söyleme dedi. telefonla konusurken her gece dua ediyorum sabaha ölmüs olayım diye falan dedi. ben de korktum. ne biliyim üff. aslında benle ilgili değil. hiçbir sey yapmasam da kimse beni suçlayamaz ama çok huzursuz oldum. çocuk sanki üstüme yük yükledi, gitti
Kızım boşver amann seni ilgilendiren bir durum yok, yorum da yapma ilgilenme de…
Bak sana diyeyim bunlar ayrılmaz çocuk barışır hoş eder bu kadını…
Sen dert ettiğinde kalırsın hamiş halinle…
konu sahibi kişi beni sonradan kötü yapmaz buna eminim. hatta benim yaptığım yorumları da asla paylaşmaz “lady de böyle düsünüyor” gibisinden. ben de ona, o da bana herkesten çok düskünüz.Sakin ol ladyim ilk önce .. bence hiç karışma Korkmada ayrıca suyu bulandırırsan üzerine sıçrar
yok ben sevsem de eksilerini görürüm.Sevdiğim birinin hava atmasıyla atmamasıyla ilgilenmem ben mesela olduğu gibi seviyorumdur. O yüzden.
konu sahibi kişi beni sonradan kötü yapmaz buna eminim. hatta benim yaptığım yorumları da asla paylaşmaz “lady de böyle düsünüyor” gibisinden. ben de ona, o da bana herkesten çok düskünüz.
ama işte bir sey yapmazsam ve cocuğa kötü bir sey olursa korkusu var bende. Allah korusun ama 2 arkadasi gecmiste intihar etti ve birini ilk bulan oydu. zaten pamuk ipliğine bağlı bir psikolojisi var. eskiden iyiydi. evet ani öfkeleri falan vardı ama 5dk sürerdi. artık herkes onu sikayet etmeye başlamış annesine. trafikte falan sürekli kavga ediyormus insanlarla. hepsi üst üste gelince endişe ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?