hayır kendi yapmış başkası değilbanyo ediyordu derken????????????????yani başkasıyla mı ilişkiye girmiş?????????????
o gün hastadım yani adetlidimSizjnle beraber olmak istemiyo mu
Hmm o zaman ciddi ciddi konusun artik. Cocugunuz var misinirleendiğimzde söylenen sözlerin farkında olmuyoruz evet.. ama onun sinirlendiği anlarda yaptığını biliyorum.. öfkesinden kırıcı olduğu kadar elinin sertlğini de kullanır
banyo ediyordu derken????????????????yani başkasıyla mı ilişkiye girmiş?????????????
canım dün dedi anladım tamam arkadaşın dediği gibi sinirlee diye ama bugünde az önce yine dedisen sinirlendin ya bi kere o soze bence onun icin yapmistir erkeklerin boyle bi huyu var ama bunu soylemeye iten baska bi problem yoksa tabi
AdetliymisHayır yaw, adam masturbasyon yapmış anlaşılan..
Konu sahibesi, eşiniz muhtemelen kendisi cinsel bir ihtiyaç duyuyorken bir daha onu ertelememeniz için alttan alttan ya da bariz bir şekilde ayar vermeye çalışıyor.
Siz neden kabul etmediniz onu anlamadım?
Yazdıysanız da dikkat etmediysem kusuruma bakmayın.
ya banyo edince ne oluyo ya
yok yaa ne üstüne düşücem artık bugün gittim yanına uzandım öptüm.. boğazım agrıyo dedi ilaç verdim vay sen böyle ediyosun diye yine senden soğuyorum dedi.onun anlayışlı olması lazımdı ama sizde o lafı dedi diye çok üstüne düşmeyin ve gönlünü almaya çalışın sadece abartmayarak. üstüne düştükçe kaçar.
maalesef yok onun içinde uğraşıyordum bu stresdenn.. oooHmm o zaman ciddi ciddi konusun artik. Cocugunuz var mi
o gün hastadım yani adetlidim
canım dün dedi anladım tamam arkadaşın dediği gibi sinirlee diye ama bugünde az önce yine dedi
hastadım diyorum yaa adetlidim..Hayır yaw, adam masturbasyon yapmış anlaşılan..
Konu sahibesi, eşiniz muhtemelen kendisi cinsel bir ihtiyaç duyuyorken bir daha onu ertelememeniz için alttan alttan ya da bariz bir şekilde ayar vermeye çalışıyor.
Siz neden kabul etmediniz onu anlamadım?
Yazdıysanız da dikkat etmediysem kusuruma bakmayın.
hayır kendi yapmış başkası değil
canım sorun yapmış olması değil diyorum yaa ona bağlı bi tavrım vardı.. dün tartıştık bu konu ile bu sözü kullanması zoruma gitti senden soğuyorumMastürbasyon yaptı diye niye tavır aldınız ki? Bence büyütülecek bir şey değil ki annenize gitmişsiniz.
ilacı kaldırdım diye hiçbişi yok öncesinde sarıldım öptüm öyledii.. iki yıl oldudurduk yeremi dedi hic bise olmadimi onun oncesinde tartisma atisma falan derdin ne senin diye sordun mu peki ne kadardir evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?