senden soguyorum demek nedir ya???

onun anlayışlı olması lazımdı ama sizde o lafı dedi diye çok üstüne düşmeyin ve gönlünü almaya çalışın sadece abartmayarak. üstüne düştükçe kaçar.

sinirleendiğimzde söylenen sözlerin farkında olmuyoruz evet.. ama onun sinirlendiği anlarda yaptığını biliyorum.. öfkesinden kırıcı olduğu kadar elinin sertlğini de kullanır
Hmm o zaman ciddi ciddi konusun artik. Cocugunuz var mi

banyo ediyordu derken????????????????yani başkasıyla mı ilişkiye girmiş?????????????

Hayır yaw, adam masturbasyon yapmış anlaşılan..

Konu sahibesi, eşiniz muhtemelen kendisi cinsel bir ihtiyaç duyuyorken bir daha onu ertelememeniz için alttan alttan ya da bariz bir şekilde ayar vermeye çalışıyor.
Siz neden kabul etmediniz onu anlamadım?
Yazdıysanız da dikkat etmediysem kusuruma bakmayın.

sen sinirlendin ya bi kere o soze bence onun icin yapmistir erkeklerin boyle bi huyu var ama bunu soylemeye iten baska bi problem yoksa tabi
canım dün dedi anladım tamam arkadaşın dediği gibi sinirlee diye ama bugünde az önce yine dedi

Adetliymis

onun anlayışlı olması lazımdı ama sizde o lafı dedi diye çok üstüne düşmeyin ve gönlünü almaya çalışın sadece abartmayarak. üstüne düştükçe kaçar.
yok yaa ne üstüne düşücem artık bugün gittim yanına uzandım öptüm.. boğazım agrıyo dedi ilaç verdim vay sen böyle ediyosun diye yine senden soğuyorum dedi.

o gün hastadım yani adetlidim

Eşinizin anlayışlı olması gerekir bu durumda.
İnanç boyutunuzu bilmem ama bilimsel olarak da ortaya konmuş bir gerçektir bu şekilde ilişkiye girilmemesi gerektiği.
Frengi hastalığı bu şekilde ilişkiye girildiğinde oluşuyor örneğin.

canım dün dedi anladım tamam arkadaşın dediği gibi sinirlee diye ama bugünde az önce yine dedi

durduk yeremi dedi hic bise olmadimi onun oncesinde tartisma atisma falan derdin ne senin diye sordun mu peki ne kadardir evlisiniz

hastadım diyorum yaa adetlidim..

Niye büyüttün ki, sen adetliymişsin adam napsın tabi mastürbasyon yapcak..
Adetli olduğun için hormonların tavan yapmış.. Tekrar düşün hata yapmışsın ama eşininde ağzından kaçmıştır, eminin oda pişman olmuştur..
Üzmeyin kendinizi bu sebeblerden..

Mastürbasyon yaptı diye niye tavır aldınız ki? Bence büyütülecek bir şey değil ki annenize gitmişsiniz.
canım sorun yapmış olması değil diyorum yaa ona bağlı bi tavrım vardı.. dün tartıştık bu konu ile bu sözü kullanması zoruma gitti senden soğuyorum

yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkene benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam

yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkene benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam

durduk yeremi dedi hic bise olmadimi onun oncesinde tartisma atisma falan derdin ne senin diye sordun mu peki ne kadardir evlisiniz
ilacı kaldırdım diye hiçbişi yok öncesinde sarıldım öptüm öyledii.. iki yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…