senden soguyorum demek nedir ya???

Aysima00 ben anladım seni canım sıkma canını..madem soğumuş senden.bikaç gün sende soğu bakalım nasıl oluyo..
çokk saol canımm... ben yaptığım zaman nelerdedi bi duysan.. şimdi bilee o haklıdır sorsan.. ben neyimki zaten.. yoruldum onun bu görmezliğindenn

Ben anlamadım mastürbasyon yapmış olmasına mı bozuldunuz?
Sizden soğumuş da kendi işini kendi mi görüyomuş anlamadım...

arkadaşlar sorun eşimin bişi izlemesi değil.. benim ona bağlı tavrım vardı konuşmuyordum yani nadir surat yaparrak kırıldığımı gönlümü almasını bekledim tenezzülü olmadı hiçbişi yok gibi bana gelip sırnaşınca dün gece dedim önce kırdığın gönlü al sonra düş kendi nefsinin peşinde diye öyle derken bunlar gelişti ve senden soğuyorum mu iki gün kullanınca anladım artı netleşen bişilerin olduğunu

gerginimm.. diyorum yaa yeni yaşandı üzerimden atamadım cümlenin ağırlığını normal zamanda getir götür git gel.

Önce biraz sakinleşmeye çalışın.
Az evvelki msjımda da yazdım.
Kendisini bir daha geri çevirmemeniz için sizi kırmayı göze alarak ayar vermeye çalışmış gibi geldi bana. Eğer sizin hassasiyetlerinizi biliyorsa bu tür ifadeler kullanarak ciddiyet sergilemiş olduğunu düşünüyor kendince. Hani onun için çok önemli bir konu, bir daha tekrarlanmamalı gibisinden bir farkındalık yaratmaya çalışıyor.
Aranız düzelince ilk iş olarak siz de bu meselenin ne derece rahatsızlık verdiğinden ve bir daha olmaması gerektiğinden bahsetmelisiniz.

Bölük börcük bisey anlamadim.... Simdi toparlamaya ugrasayim anladigimi, esiniz gecen gün cok istekliydi birlikte plmak istedi ama siz annenize gittiniz, eve geldiginizdede onun banyo yaptigini gördünüz ve kendi kendine yaptigi icin kizdiniz kavga cikarttiniz ve o sizden sogudugunu söyledi...Dogrumu? Vallah böyleyse adama kizmaya hakkiniz yok, erkekler cok istekliyseler rahatlamalari gerekiyor eee siz annenize gitmissiniz adam napsin? Biyerdede soguma kelimesini cinsellik icin kullanmiyor demissiniz peki o zaman neden konunuzda cinsellikten bahsediyorsunuz? Elinin sertligini kullanir ne demek ayrica? eger siddet varsa isler degisir tabii...ayyy toparlayamadim, bisey anlamadim ben yaaa....

canımm.. tamam dediklerin doğru amaa bu şekilde yanaşmaa yanlış.. anlıyo musun.. hastaken ben olmayacak bişi.. işin seks boyutundan ziyade tartışma esnasında gönül almak yerine beni rencide etmesi ve son nokta senden sogyorum demesi. ki sinirle diyelim bugün kullanması... allah aşkına iş seks boyutunda değilim ben bi anlayın ya

Nasıl evlenmeye karar verdiniz peki?
Flört döneminiz oldu mu? Olduysa o zamanlar tutumu nasıldı?
hayır canım görücü üsülü oldu.. nişanlıkende çok problidik.. evliliğimzin ilk aylarıda.

eşim bana bu lafı dese inanki çok kırılırım
gerçekten gönülden bunu diyorsa farklı düşünceler gelir aklıma

yanlış anlamışşsın konuyu canım.. baştaki dediklerin doğru söyle bi virgül koyum ben.. adetlidim.. o yüzden olmadı.. artı evet banyo yaptığını görünce kavga çıkarmadım saatler olsun kocacım hayırdır ne banyosu dedim. lafı dolandırınca ve sabah ki isteğinin gitmiş olması bu soru işaretlerimi cevablandırdı. böyle olunca haklıdım ki zaten dün banyo yapmıştım kendini birgün tutabilirdi her neysedün gecede bana gelip yanaşınca dedim kırgınlığımı hayır gönlümü almasını beklerkenn o daha çok kırdı şimdi anladınız mı.. sorun sekse bağlı soğuma değil..

yaptığını rahatladığını .. çünkü davranışlarından çok açık bellidi..sabah aşırı istekliken akşamında öyle olması felan..
istediğini alamamış öyle demiş bence sex önemli evlılıgın %90ı yatak odası ama mutlu çiftler gerı kalan yuzde onda anlaşabılıorsa mutlular tartışmadan ziyade kızdıgınız zaman konuşmamamyı susmayı tercıh edın

Annenlere gitmeni sorun ediyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…