- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
hastadım diyorum yaa adetlidim..
yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkene benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam
yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışken
nasıl anlicam ya offffSürekli yapması tabi ki kötü ama ayda yılda bir yapınca kızmaya gerek yok bence.. Hem zaten yapsa da nerden anlıcaksın:))
canım sorun bakmış yapmış olması değil.. sorun ne biliyo musun yalanla gizlemeye çalışması aptal yerine koymaya çalışması ve ben ona söz söylediğimde benim eksi yönlerimi dile alıp hatasını bastırması vee senden soğuyorum gibi buyuk bi cümle kurması.. çok yersiz bir cümledi..o zaman eşin sonuna kadar haksız senden bunu bekleyemezdi ,
ama sende ona tepki vermeseydin kendi kendine ne yaparsa yapsın
sorun yapması değil ki.. anlamıyorsunuzzzzzz burda ona bağlı bir tavrımm vardııSürekli yapması tabi ki kötü ama ayda yılda bir yapınca kızmaya gerek yok bence.. Hem zaten yapsa da nerden anlıcaksın:))
ilacı kaldırdım diye hiçbişi yok öncesinde sarıldım öptüm öyledii.. iki yıl oldu
bunun gülücek bir tarafı yok.. sorun yapmış olması felan değil benim derdim bu kadar hafif sebeblerde senden soğuyorum gibi kırıcı bir cümle kullanılır mı bunun açıklaması var mıyav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkene benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam
Aynı mesajı 10 kere yazma, anlayamazsın.yav anladığım kadarıyla konu sahibi de kocasının kendini rahatlatmasına kızmış kırılmış?! arkadaşlar kızmayın gülmeyin ama ben de sorayım konu açılmışkene benim de eşim yapyo mudur ve kızmam mı gerek ve nasıl anlicam
yoruldumm arkadaşım yaa vallahi yoruldumm eşimle hiç konuşmamızz olmuyoo olamıyooilginc biraz kendi haline birak bakalim yine derse yada bisey olursa sende gel konusalim neden sogudun soyle bana bi problem varsa birlikte cozelim falann dersin
est canım ne gülmesi....çirkin demeci konusunda tabiki haklısınz ...söylenmemsi gerekn bir cümle....bunun gülücek bir tarafı yok.. sorun yapmış olması felan değil benim derdim bu kadar hafif sebeblerde senden soğuyorum gibi kırıcı bir cümle kullanılır mı bunun açıklaması var mı
yoruldumm arkadaşım yaa vallahi yoruldumm eşimle hiç konuşmamızz olmuyoo olamıyoo
Bence 'Senden soğuyorum' pat diye söylenmeyecek kadar ağır bir cümle. Adam akıllı konuşsanız?canım sorun yapmış olması değil diyorum yaa ona bağlı bi tavrım vardı.. dün tartıştık bu konu ile bu sözü kullanması zoruma gitti senden soğuyorum
canım sorunum o değil benimm şunu bi anlayınn böylesine sebebin arkasından bu cümleyi kullanması çok agrımaa gittii bunu diyorum yapsın artık umrumda değil o meseleee niye anlamıyorsunzzama yani hastaykende olmazki yani israr etmenin ne anlami var sikma canini canim ya ins yoluna girer allah sabir versin sen dogru olani yaptin bundan emin ol
yoruldumm arkadaşım yaa vallahi yoruldumm eşimle hiç konuşmamızz olmuyoo olamıyoo
konuşmk bizim için çok zor diyorum yaa her trtışma anında benim kötü yönlerimi alır diline şöylesib böylesin.. derken ben kırılırım... onun ruhu duymaz.. umursamaz.. çokda rahat geniş bir ailesi olunca kara kara düşünür.. bana gelince sevgi yok anlayış yok hizmetçi gibi kullanBence 'Senden soğuyorum' pat diye söylenmeyecek kadar ağır bir cümle. Adam akıllı konuşsanız?
gerginimm.. diyorum yaa yeni yaşandı üzerimden atamadım cümlenin ağırlığını normal zamanda getir götür git gel.Eşinizle normal zamanda iletişiminiz nasıldır?
Bu arada biraz gergin misiniz? Yazılarınızdan mı öyle duruyor?
sizene ya sormamdan.tövbe tövbe....Aynı mesajı 10 kere yazma, anlayamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?