- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Dolduruşa getirende o iyilik meleği olan da o kadın. Kanser tedavisi gördü ve beni dün gece annesini hasta etmekle itham da etti. Oysa ben annesine hiç birşey yapmadım. Neymiş bizim huzursuzluğumuzu hissediyormuşda ondan stres yapıyormuş ondan hasta olmuş...Oglunu her gun gerek tel. Ile gerek somut olarak gorerek doldurusa getiren ex Kv geldi aklima. Esiniz, annesinin kuzulugundan cikmadikca evliliginizde huzur olmaz. Bosa cirpinirsiniz. Cozumu olmayan 1 mevzu bu.
Normal değilsin diyorum. Olabilir ben böyleyim değişmem bana göre hareket edeceksin diyorBence sizde ona karşı net konuşmalısınız yani onun hiç kaybetme korkusu yok size karşı. ayrıca bebeğe kızmak nedir ya ufacık şeyin ne suçu var ? Bence eşiniz anormal birisi.
Gidecek yerim yokAlttan al sözünden çıkma anasını yağla balla, kayınvalidenin ayaklarına masaj filan yap. Önce onun gönlünü yap ki oğlunun gözüne giresin. Boşanmak istemediğine göre altın filan mıçıyor heralde
Siz neden o kadar kıymet veriyorsunuz ki? Vermeyin. Böyle adamlar kıymeti haketmiyor. Ne demek yaptığım işi beğenmemek ne demek pasaklı demek? Beğenmiyorsa kendi yapsın. Hoş kendisinin yapması için beğenmemesine de gerek yok ya..Gerçekten artık çok yorulduğumu hissediyorum. Ben ona o kadar kıymet verirken bana o cümleleri kurmuş olması resmen ciğerimi yaktı..
Dermansız dert diyorsunEşiniz de istemediği sürece bu evliliği yürütmeniz zor. Boşanmak istemediğinize ve eşinizi annesinin doldurduğundan %100 emin olduğunuza göre kv denizin ölmesini beklemekten başka çare kalmıyor maalesef.
Allah allah şuna bak.. O kimmiş ki sen ona gore hareket edecekmişsin... Sakin ola taviz verme.. Sende tavrını koymalısın ya değilse böyle gitmez, yürümez.Normal değilsin diyorum. Olabilir ben böyleyim değişmem bana göre hareket edeceksin diyor
İşte bu kötü..Gidecek yerim yok
Zerre kadar haketmiyor hem deSiz neden o kadar kıymet veriyorsunuz ki? Vermeyin. Böyle adamlar kıymeti haketmiyor. Ne demek yaptığım işi beğenmemek ne demek pasaklı demek? Beğenmiyorsa kendi yapsın. Hoş kendisinin yapması için beğenmemesine de gerek yok ya..
Tavrımı koyduğum an beni dışlıyor . Uzaklaşıyor kendi kabuğuna çekiliyor. Yalnız kalmak istiyor ayrı odada. Kensimden İğrendirdiğimi söylüyorAllah allah şuna bak.. O kimmiş ki sen ona gore hareket edecekmişsin... Sakin ola taviz verme.. Sende tavrını koymalısın ya değilse böyle gitmez, yürümez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?