Senden vazgeçerim, ordan vazgeçmem dedi...

İşte bu kötü..
Boşanma durumunda nafaka vs destek olmak zorunda ama bunun için yeterli maddi durumu var mı?
Aileniz de destek olmaz mı?
Ailemin evi küçük sığamayız babam hasta üzülsünler de istemiyorum. Boşansam şimdiki durumumdan daha iyi olmayacağım diye düşünüyorum. En iyisi sus otur evinde diyorum kendi kendime

Ben bu adama nasıl davranıyım aynı evin içinde o kadar zor ki. Huzursuzluğa tahammül edemiyorum bütün hayat kalitemi düşürüyor. Görmezden gelsem ayrı bi dert görsem ayrı bi dert

Gerçekten artık çok yorulduğumu hissediyorum. Ben ona o kadar kıymet verirken bana o cümleleri kurmuş olması resmen ciğerimi yaktı..
Siz de kıymet vermeyin. Hak ettiğini verin . Fazla muhatap olmayın. Değerinin düştüğünü anlayınca sorgulamaya başlar. Nerede ne halt yedim diye

Böyle düşünen bir adamla bu evliliği iyileştirmeniz için yapmanız gereken tek şey annesine tapmanız.
Annesine iyi davranmanız, sürekli arayıp ziyaret etmeniz, hizmet etmek vs.
Ayrıca oradan derken ailesini kastetmiş.
Bu adamdan eş olmaz üzgünüm. Annesi hayattayken her zaman oğlunu doldurup doldurup üstünüze salacak..

Siz de kıymet vermeyin. Hak ettiğini verin . Fazla muhatap olmayın. Değerinin düştüğünü anlayınca sorgulamaya başlar. Nerede ne halt yedim diye
Eskiden ben üzülüp ağladığımda kıyamaz sonradan gelir barışmadan yatmazdı. Şimdi umrunda bile değil. Sevgisinin bittiği o kadar belli ki

Artık bunu denicem başka çarem kalmadı. O kadında bi tarafına kına yaksın

Artık bunu denicem başka çarem kalmadı. O kadında bi tarafına kına yaksın

Suçlamayın hickimseyi.

Bir insanın kapasitesi yüksekse, aklını kullanabilecek yeteneğe sahipse , adam gibi adam olup evine sahip çıkabilecek insanlığa sahipse isterse yüz insan kafasında konuşsun asla dolmaz.

Hatta müsade etmez.

Kendisine saygısı olmayan kişiliksizler, karısı / kocası hakkında konuşturur.. Ötesi yok.

Bu kız da senin gibi pasaklı dediği kendisininde kızı? Küçücük çocuğa yazık nasıl bir ortamda büyüyor. Umarım kalıcı hasar bırakmaz. Madem boşanmayacaksınız kocanızdan ümidi kesin bence annesinin dolduruşuna gelip böyle davranan adam düzelmez. Yapmanız gereken çocuğunuza bu iliskinin hasarını olabildiğince en aza indirgemek. Kısaca sıfır beklenti çok mutluluk

KV neden sizden bu kadar nefret edip de oğlunu dolduruyor? Elbet birşey yaşanmış ki aranızda, o da bunu yapıyor. Önce onu çözmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…