- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Lohusayken anneme kızıp beni tek başıma evdeyken üstüme üstüme gelip azarlayan hadsiz kadın , üstüne vazife olmayam herşeye karışan kadın,şimdi ona karşı samimi olamıyorum diye beni suçluyor.KV neden sizden bu kadar nefret edip de oğlunu dolduruyor? Elbet birşey yaşanmış ki aranızda, o da bunu yapıyor. Önce onu çözmeye çalışın.
Salıverin bebeyi gitsin uğraşmayınŞuanda orda yasağı ailesiyle geçiriyo kızımla beni evde bıraktı gitti
Gittikçe sana benziyo sinir oluyorum dedi. Çok zoruma gitti . Ben kendimş geçtim 1 yaşındaki bebeğe nasıl kinlenebiliyosun dedim. Ben ona kızmıyorum yaptığı harekete diyorum diyo . Yaptığı hareket dediği şey de yiyecekler yere atmak ortalığı dağıtmak. Düşündükçe deliriyorumBu kız da senin gibi pasaklı dediği kendisininde kızı? Küçücük çocuğa yazık nasıl bir ortamda büyüyor. Umarım kalıcı hasar bırakmaz. Madem boşanmayacaksınız kocanızdan ümidi kesin bence annesinin dolduruşuna gelip böyle davranan adam düzelmez. Yapmanız gereken çocuğunuza bu iliskinin hasarını olabildiğince en aza indirgemek. Kısaca sıfır beklenti çok mutluluk
Aynen kafam rahat hiç olmazsaSalıverin bebeyi gitsin uğraşmayın
Sorun buysa eğer üzgünüm, o kadın oğlunu her türlü dolduruşa getirir. Böyleleri sorunlu; oğullarını kocaları sanıyorlar, evlenip gittiklerinde karılarını kendilerine düşman belliyorlar.Lohusayken anneme kızıp beni tek başıma evdeyken üstüme üstüme gelip azarlayan hadsiz kadın , üstüne vazife olmayam herşeye karışan kadın,şimdi ona karşı samimi olamıyorum diye beni suçluyor.
Neden boşanmak istemiyorsun sana değer vermeyen degersiz bir zavalli gibi hissetiren üzen aşşaliyan bir insandan neden bosanmiyorsunuzGerçekten artık çok yorulduğumu hissediyorum. Ben ona o kadar kıymet verirken bana o cümleleri kurmuş olması resmen ciğerimi yaktı..
Atar annesine ağIma geleni sayardımMerhabalar herkese
3 buçuk senelik evliyim bir bebeğimiz var. Haftasonunu eşimde ben de kendi ailelerimizin yanında geçirdik. Herşey iyi gidiyordu. Haftabaşı eve döndüğümüzden beri bana kötü davrandı. Bana karşı kinle dolmuş gibiydi. (Annesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum ). Herşeye söylenmeye başladı , en son kızıma , minicik bebeğime de kızınca dayanamadım tartışmaya başladım. Sabahtan akşama kadar evde her işi yapıyorum bir türlü beğenilmiyor. Sürekli bana pasaklısın bu kız da sana çekti , falan filan söylenip durdu . Sofrada yemek yiyorduk kızım ekmekleri yere attı diye . En son sabır sabır artık dayanamadım ufak bi kriz geçirdim ağlamaktan helak oldum. Ertesi akşam konuştuk alakasız bi şekilde onun istediği gibi davranmadığımı, hareketlerimin onu iğrendirdiğini, annesinin yüzüne bakmadığımı filan söyledi. Annen ne alaka konumuzla ne ilgisi var dedim. Bunlar beni zamanla irrite etti işte dedi. Ben de haftasonuna kadar iyiydik haftasonu noldu da böyle değiştin annenle ne konuştun dedim. Sinirlendi annemle bişey konuşmadım kadının günahını alıp durma dedi. Zerre kadar inanmıyorum. Neyse canımı en çok acıtan lafı da senden vazgeçerim ordan vazgeçmem dedi. Ordan dediğim yer doğduğu semt. Şuanda orda yasağı ailesiyle geçiriyo kızımla beni evde bıraktı gitti. Şimdi benim size sorum ben bu adama nasıl davranayım arkadaşlar artık çok yoruldum tam iyiyiz birbirimize karşı sevgimizi belli ediyoruz bu annesi hep bi araya girip dolduruyor oğlunu. Sonra bana cephe alınıyor. Ben napayım artık lütfen bana eviliğimi iyileştirecek tavsiyelerde bulunur musunuz boşanmak istemiyorum boşan demeyin
Hiç uğraşmayın hatalı olan kendisi çünkü bir bebekle kadın evde yalnız bırakılıp gidilmez bir gün kafa dank edip gelirse gelirAynen kafam rahat hiç olmazsa
Gidecek yerin yokmu ailen destek oluyormuZerre kadar haketmiyor hem de
Niye sizi sevmeyen bir adamın yanında kalıyorsunuzGittikçe sana benziyo sinir oluyorum dedi. Çok zoruma gitti . Ben kendimş geçtim 1 yaşındaki bebeğe nasıl kinlenebiliyosun dedim. Ben ona kızmıyorum yaptığı harekete diyorum diyo . Yaptığı hareket dediği şey de yiyecekler yere atmak ortalığı dağıtmak. Düşündükçe deliriyorum
Suç annede değil,onun gazına gelip size patlayan esinizde..Yani muhakeme yeteneği olmayan,kendi kararlarını veremeyen bir eşiniz var.Merhabalar herkese
3 buçuk senelik evliyim bir bebeğimiz var. Haftasonunu eşimde ben de kendi ailelerimizin yanında geçirdik. Herşey iyi gidiyordu. Haftabaşı eve döndüğümüzden beri bana kötü davrandı. Bana karşı kinle dolmuş gibiydi. (Annesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum ). Herşeye söylenmeye başladı , en son kızıma , minicik bebeğime de kızınca dayanamadım tartışmaya başladım. Sabahtan akşama kadar evde her işi yapıyorum bir türlü beğenilmiyor. Sürekli bana pasaklısın bu kız da sana çekti , falan filan söylenip durdu . Sofrada yemek yiyorduk kızım ekmekleri yere attı diye . En son sabır sabır artık dayanamadım ufak bi kriz geçirdim ağlamaktan helak oldum. Ertesi akşam konuştuk alakasız bi şekilde onun istediği gibi davranmadığımı, hareketlerimin onu iğrendirdiğini, annesinin yüzüne bakmadığımı filan söyledi. Annen ne alaka konumuzla ne ilgisi var dedim. Bunlar beni zamanla irrite etti işte dedi. Ben de haftasonuna kadar iyiydik haftasonu noldu da böyle değiştin annenle ne konuştun dedim. Sinirlendi annemle bişey konuşmadım kadının günahını alıp durma dedi. Zerre kadar inanmıyorum. Neyse canımı en çok acıtan lafı da senden vazgeçerim ordan vazgeçmem dedi. Ordan dediğim yer doğduğu semt. Şuanda orda yasağı ailesiyle geçiriyo kızımla beni evde bıraktı gitti. Şimdi benim size sorum ben bu adama nasıl davranayım arkadaşlar artık çok yoruldum tam iyiyiz birbirimize karşı sevgimizi belli ediyoruz bu annesi hep bi araya girip dolduruyor oğlunu. Sonra bana cephe alınıyor. Ben napayım artık lütfen bana eviliğimi iyileştirecek tavsiyelerde bulunur musunuz boşanmak istemiyorum boşan demeyin
Ailemin haberi yok . Evleri küçük. Kendilerini anca idare ediyorlar. Babamda tedavi görüyor kanser. Üzmek istemiyorum. Sonuna kadar savaşmak istiyorum ama bu şekilde de gerçekten hayatım dibe gidiyor. Onu tanıdığım için çok pişmanım. Boşansam şimdiki hayatımdan daha iyi bir hayatım olmayacak bunu biliyorum. En kötü onu görmezden gelip aynı evde ayrı iki insan gibi yaşarım gittiği yere kadar diyorumGidecek yerin yokmu ailen destek oluyormu
Duygu ve dusuncelerinin sorumlulugunu almayip onu bile sizi suclama vesilesi eden kisi henuz olgunlaşmamıştır üzgünümBenden. Benden iğreniyorsun demek diyorum, iğrenmiyorum iğrendiriyorsun diyor. Ne dediği de belli değil ruh hastası
Olgunlaşmaktan ziyade hasta olduğunu düşünüyorum ciddi ruhsal problemleri var bence bu normal bi insan olamazDuygu ve dusuncelerinin sorumlulugunu almayip onu bile sizi suclama vesilesi eden kisi henuz olgunlaşmamıştır üzgünüm
Çaresizlikten nefret ediyorumAilemin haberi yok . Evleri küçük. Kendilerini anca idare ediyorlar. Babamda tedavi görüyor kanser. Üzmek istemiyorum. Sonuna kadar savaşmak istiyorum ama bu şekilde de gerçekten hayatım dibe gidiyor. Onu tanıdığım için çok pişmanım. Boşansam şimdiki hayatımdan daha iyi bir hayatım olmayacak bunu biliyorum. En kötü onu görmezden gelip aynı evde ayrı iki insan gibi yaşarım gittiği yere kadar diyorum
Bugün bunu düşündüm. Zengin olsaydım evim barkım olsaydı çeker giderdim bu düşüncesiz bencil insana katlanmazdım sevgi tek taraflı bir işe yaramıyor. Tabiri caizse saçımı süpürge ediyorum temizlikten bihaber insan bana pasaklı diyip duruyor . Her şeyde beni suçluyor. En kötüsüde artık irrite olması . Neyine katlanayım ki bunun elimde fırsatım olsa. En çok da canım kızıma üzülüyorum gün içinde yarım saat -1 saat belki anca görüyor babasını. Artık babasına yaklaşmak bile istemiyor daha 1 yaşında. Oysa ben çok iyi bi baba kız olsunlar istemiştim. Kendi elleriyle tuğlaları ördü aramıza. Ama o tuğlaları da benim ördüğümü söyledi her zamanki gibi suçlu benim :)Çaresizlikten nefret ediyorum
Eeee? Yani siz doktor degilsiniz, o da hadi doktora gidelim deseniz gitmeyecek ne diye cekiyorsunuz ki?Olgunlaşmaktan ziyade hasta olduğunu düşünüyorum ciddi ruhsal problemleri var bence bu normal bi insan olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?