Senden vazgeçerim, ordan vazgeçmem dedi...

KV neden sizden bu kadar nefret edip de oğlunu dolduruyor? Elbet birşey yaşanmış ki aranızda, o da bunu yapıyor. Önce onu çözmeye çalışın.
Lohusayken anneme kızıp beni tek başıma evdeyken üstüme üstüme gelip azarlayan hadsiz kadın , üstüne vazife olmayam herşeye karışan kadın,şimdi ona karşı samimi olamıyorum diye beni suçluyor.

Gittikçe sana benziyo sinir oluyorum dedi. Çok zoruma gitti . Ben kendimş geçtim 1 yaşındaki bebeğe nasıl kinlenebiliyosun dedim. Ben ona kızmıyorum yaptığı harekete diyorum diyo . Yaptığı hareket dediği şey de yiyecekler yere atmak ortalığı dağıtmak. Düşündükçe deliriyorum

Sorun buysa eğer üzgünüm, o kadın oğlunu her türlü dolduruşa getirir. Böyleleri sorunlu; oğullarını kocaları sanıyorlar, evlenip gittiklerinde karılarını kendilerine düşman belliyorlar.

Bir de hayatı boyunca “bir şey” olamamış kadınlar erkek anası olmanın kendilerince ekmeğini gelini ezerek çıkarıyorlar.

Sabır diliyorum size o kaynana ile. Kocanız da onun dolduruşuna geldiğine göre işiniz çok zor.

Atar annesine ağIma geleni sayardım

Esiniz sizi kaybetmekten korkmuyor acik acik da ifade etmis zaten+ Annesi de oglunu kaybetmekten cok korkuyor. = Mutsuz evlilik.
Anakuzusu , olgunlasamamis, bagimsizlasamamis bir erkek mutsuz bir kadin ve cocuk.

Niye sizi sevmeyen bir adamın yanında kalıyorsunuz
Evladınız var o siz üzülmeyesiniz diye böyle bir eşle yaşasa daha çok üzülmez misiniz
Ne zorluklarla büyütmüştür aileniz sizi
BEnce çekmeyin boşanın babanız bır iki gün üzülür yuvanız dağıldı diye ama o mutsuz evden kurtulduğunuza sevinir

Ayrıca annesiyle iyi geçinseniz annesinin evinde ki çiceğe ters baktınız diye bile size eziyet edecek bir eşe sahipsiniz sanmayın ki arayı düzeltseniz size iyi olacak

Annesine bak nasıl yola getırdım diye yaranacak

Suç annede değil,onun gazına gelip size patlayan esinizde..Yani muhakeme yeteneği olmayan,kendi kararlarını veremeyen bir eşiniz var.
Veya artık eskisi kadar sevmiyor sizi.Yani olayın ailesiyle bir alakası yok.
Her iki durumda da bu evliliğin kurtulunmasina yönelik bir tavsiye gelmedi aklıma..Eşiniz çok problemli..Her iki durum içinde bu şekilde..

Bosanmak istemiyorsunuz o zaman onun suyuna gidin kayinvalidenizi el üstünde tutun, esinizin psikolojik şiddetine boyun egin susup oturun yani bosan demeyin demissiniz esinizin size iyi davranmasının yolu sizin ona uymanız bu durumda

Gidecek yerin yokmu ailen destek oluyormu
Ailemin haberi yok . Evleri küçük. Kendilerini anca idare ediyorlar. Babamda tedavi görüyor kanser. Üzmek istemiyorum. Sonuna kadar savaşmak istiyorum ama bu şekilde de gerçekten hayatım dibe gidiyor. Onu tanıdığım için çok pişmanım. Boşansam şimdiki hayatımdan daha iyi bir hayatım olmayacak bunu biliyorum. En kötü onu görmezden gelip aynı evde ayrı iki insan gibi yaşarım gittiği yere kadar diyorum

Duygu ve dusuncelerinin sorumlulugunu almayip onu bile sizi suclama vesilesi eden kisi henuz olgunlaşmamıştır üzgünüm
Olgunlaşmaktan ziyade hasta olduğunu düşünüyorum ciddi ruhsal problemleri var bence bu normal bi insan olamaz

Çaresizlikten nefret ediyorum

Delidivane, o vazgeçmesin sen vazgeç artık yahu.

Bu adamın başka hususlardaki kırıcı tavırlarını da çok iyi biliyorum ben. Yazık değil mi sana? Hakettiğin muamele bu mu senin? Sana bunu yapmalarına müsade etme. Aen basıver buna tekmeyi. Neye uğradığını şaşırsın.

İmkanların müsait olmayabilir anlıyorum. İş bulmaya çalışsan. Bir şekilde kendi ayaklarının üzerinde durmanın bir yolunu bulman lazım. Senin de sevilmeye hakkın yok mu? Bu adam seni sevmiyor. Hizmetçisi olarak görüyor.

Çaresizlikten nefret ediyorum
Bugün bunu düşündüm. Zengin olsaydım evim barkım olsaydı çeker giderdim bu düşüncesiz bencil insana katlanmazdım sevgi tek taraflı bir işe yaramıyor. Tabiri caizse saçımı süpürge ediyorum temizlikten bihaber insan bana pasaklı diyip duruyor . Her şeyde beni suçluyor. En kötüsüde artık irrite olması . Neyine katlanayım ki bunun elimde fırsatım olsa. En çok da canım kızıma üzülüyorum gün içinde yarım saat -1 saat belki anca görüyor babasını. Artık babasına yaklaşmak bile istemiyor daha 1 yaşında. Oysa ben çok iyi bi baba kız olsunlar istemiştim. Kendi elleriyle tuğlaları ördü aramıza. Ama o tuğlaları da benim ördüğümü söyledi her zamanki gibi suçlu benim :)

Olgunlaşmaktan ziyade hasta olduğunu düşünüyorum ciddi ruhsal problemleri var bence bu normal bi insan olamaz
Eeee? Yani siz doktor degilsiniz, o da hadi doktora gidelim deseniz gitmeyecek ne diye cekiyorsunuz ki?
Ayrıca duygu ve dusuncelerinin sorumluluğunu almayan kişi yetişkin olabilecek olgunlukta değildir yine söylüyorum, ergenlikte kalmistir. Bu tipler cok karşıma çıktı artık az buçuk anlıyoruz, kullanilan kelimeler bile fiks. Yani ben sana kızdım demez sen kizdirdin der :) onun sucunu da size atar.
Hem evlendikten sonra anasindan kopamayip hala onu aile sizi el görüyorsa yine evlilik olgunluguna erismemistir.
Isterseniz hadi doktora gidelim diyin alacağınız cevap: benim bir şeyim yok sensin hasta sen git olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…