- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
elacım ilk sayfa açılmıyor bende eror veriyor neden acaba sizde de aynımı??
aa ciddimisin hormonları mı düşürüyo bnde mi bıraksam adetim 11 de oldu 12 de başladım içiyom ben ne zamn bırakayım diye düşünüyodum adete 5 gün kala bırakayım diyodum korkuttun şimdi beni bacım yaa :18: bu 3 ay hiç bırakmadan mı içiliyo bacım k. bakma cok sordum :26:
yok bnde acılıyo sorun olmuyo bacım
korkma tatlım normalde uzmanlar dengeliyor diyordu ama benimki düştü..... üç ayda 21 gün içiyorsun cnm bir hafta on gün ara tekrar o şekilde canım adetlykende içilebilir bir yan etkisi yok..
ala ala senin niye düştü ki peki aslan pencesi ictinmi şimdi kulandıgın bi kür varmı bacım merk ettim
doğru canım bnde hemşireyle muhatap oluyormm,hayırlı olur inş sen özele mi devlete mi gidiyorsn cnm
canım üniversite hastanesine gidiyorum böyle rezillik görmedim bugün gittim yine baksınlar diye baktı iyi güzel yumurta yarın sabah aşılama dedi eşin sabah 8.de gelip sperm vericek dedi spermleri ykanacak 11 gibi de sana aşılama yaparız dedi bzde üroloja gittik haber verelim diye aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne söyledi ürolog bize? burda sperm yıkama yapmıyoruz!!!!!eee dedim niye tedaviye başladık ozaman kızdım biraz oda bzi özel bir lab.yönlendirdi 250 lira vericem orda yapılacak napayım düştüm ellerine oynuyolar kedinin fareyle oynadığı gibi Rabbim nasip etsin bidaha dr.görmek istemiyorum
sakın onların yönlendirdiği yerde yaptırma çok para istemiş araştır 120 liraya yapıyor lab. nerde oturuyosn ?
ah be güzeli malesef el mecbur onu bulduğuma ble şükür olsun Karstayım ben daha ne olsun
tabi adam oraya lab. açıyo rekabet yok dilediği gibi öküz otlatsn RAbhim görsn onlar inş ilk tutarda gerek kalmaz
aynen güzeli çok güzel özetlemişsin ben birdaha bu işe kalkışır mıyım? sanmam bu bir deneyim oldu bana derdim şu tüp bebek raporunu almaktı aslında ondan yaptırıyorum ama 3 kere aşılama diyorlar o canımı sıkıyor vücuda boşuna hormon alıcam ne gerek var diyorum bazen de belki tüp bebeğe gerek kalmaz diyorum kafam bi milyon anlıycağın inşallah tutar bebeğim ALLAH isteyen herkese nasip etsin ben de dahil he dua ediyorum yeminle
yarın yazarsn nasl geçtiğini ,anam der ki yapacak yok çekecek var, hormonoa takma inekta tavukta da var
senin durumundan ne haber peki güzel haberler ver inşallah
6.günüm belimden düngece çok ağladım ve hiç dinmedi ağrım hala devam ediyo leğen kemiğimde sanırım omurilikle birleşiyo ağrı,birde temizliğe kalktım bugün yarın kuzenle eşi gelcek benim hastanede aşılama düşünüyor ,sen olursan dikkat et benim gbi olma
ya neden temizlik yapıyosun kuzum eşine söyleseydin bi süpürge tutsaydı sende toz alsaydın olur biterdi benimde bugün belim kasıklarım ölüyorum sancıdan yapmam ya ne temzliği yatcam benama dr.bugün eşime şansın %30 çokda heveslenme demiş bu aşılama aslında çok da normal bir yol değil sağlıksız yani başarı şansı çok düşük aslında devlet 3 yıldan fazla bebeği olmayan eşinde ve kendisinde sorun olan çiflerin tüp bebeğini ödemeli bu nedir ya aşılama diye bişey olur mu?
ne demek çok heveslenme neyin kafasını yaşıyo ki dr. madem öyle hiç yapmasnlar bnde damızlık değilim hiç destk olmuyolar benim 2. aşılama olmazsa seneye tüpe geçerim ama şartlar uygn deil 2 yıllık evliyim bide yaşım 22 canım çider diye dernek varmş ona üye olnca tüpte indirim oluyormş
ne demek çok heveslenme neyin kafasını yaşıyo ki dr. madem öyle hiç yapmasnlar bnde damızlık değilim hiç destk olmuyolar benim 2. aşılama olmazsa seneye tüpe geçerim ama şartlar uygn deil 2 yıllık evliyim bide yaşım 22 canım çider diye dernek varmş ona üye olnca tüpte indirim oluyormş
nden kımse grmyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?