Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

korkma tatlım normalde uzmanlar dengeliyor diyordu ama benimki düştü..... üç ayda 21 gün içiyorsun cnm bir hafta on gün ara tekrar o şekilde canım adetlykende içilebilir bir yan etkisi yok..

korkma tatlım normalde uzmanlar dengeliyor diyordu ama benimki düştü..... üç ayda 21 gün içiyorsun cnm bir hafta on gün ara tekrar o şekilde canım adetlykende içilebilir bir yan etkisi yok..

ala ala senin niye düştü ki peki aslan pencesi ictinmi şimdi kulandıgın bi kür varmı bacım merk ettim

ala ala senin niye düştü ki peki aslan pencesi ictinmi şimdi kulandıgın bi kür varmı bacım merk ettim

bilmiyorum canım aslan pençesi içtim civan perçemi içtim soğan suyu içtim ama soğan suyu iltihabımı söktü diğerlerinin bana pek bir faydası olduğunu söyleyemem canım şuan hiç bir kür kullanmıyorum bıraktım umudumu kestim kürlerden yana ...... metformin ilaç kullanıyorum sadecee

doğru canım bnde hemşireyle muhatap oluyormm,hayırlı olur inş sen özele mi devlete mi gidiyorsn cnm

canım üniversite hastanesine gidiyorum böyle rezillik görmedim bugün gittim yine baksınlar diye baktı iyi güzel yumurta yarın sabah aşılama dedi eşin sabah 8.de gelip sperm vericek dedi spermleri ykanacak 11 gibi de sana aşılama yaparız dedi bzde üroloja gittik haber verelim diye aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne söyledi ürolog bize? burda sperm yıkama yapmıyoruz!!!!! eee dedim niye tedaviye başladık ozaman kızdım biraz oda bzi özel bir lab.yönlendirdi 250 lira vericem orda yapılacak napayım düştüm ellerine oynuyolar kedinin fareyle oynadığı gibi Rabbim nasip etsin bidaha dr.görmek istemiyorum

sakın onların yönlendirdiği yerde yaptırma çok para istemiş araştır 120 liraya yapıyor lab. nerde oturuyosn ?

tabi adam oraya lab. açıyo rekabet yok dilediği gibi öküz otlatsn RAbhim görsn onlar inş ilk tutarda gerek kalmaz

aynen güzeli çok güzel özetlemişsin ben birdaha bu işe kalkışır mıyım? sanmam bu bir deneyim oldu bana derdim şu tüp bebek raporunu almaktı aslında ondan yaptırıyorum ama 3 kere aşılama diyorlar o canımı sıkıyor vücuda boşuna hormon alıcam ne gerek var diyorum bazen de belki tüp bebeğe gerek kalmaz diyorum kafam bi milyon anlıycağın inşallah tutar bebeğim ALLAH isteyen herkese nasip etsin ben de dahil he dua ediyorum yeminle

yarın yazarsn nasl geçtiğini ,anam der ki yapacak yok çekecek var, hormonoa takma inekta tavukta da var

senin durumundan ne haber peki güzel haberler ver inşallah

6.günüm belimden düngece çok ağladım ve hiç dinmedi ağrım hala devam ediyo leğen kemiğimde sanırım omurilikle birleşiyo ağrı,birde temizliğe kalktım bugün yarın kuzenle eşi gelcek benim hastanede aşılama düşünüyor ,sen olursan dikkat et benim gbi olma

ya neden temizlik yapıyosun kuzum eşine söyleseydin bi süpürge tutsaydı sende toz alsaydın olur biterdi benimde bugün belim kasıklarım ölüyorum sancıdan yapmam ya ne temzliği yatcam ben ama dr.bugün eşime şansın %30 çokda heveslenme demiş bu aşılama aslında çok da normal bir yol değil sağlıksız yani başarı şansı çok düşük aslında devlet 3 yıldan fazla bebeği olmayan eşinde ve kendisinde sorun olan çiflerin tüp bebeğini ödemeli bu nedir ya aşılama diye bişey olur mu?

ne demek çok heveslenme neyin kafasını yaşıyo ki dr. madem öyle hiç yapmasnlar bnde damızlık değilim hiç destk olmuyolar benim 2. aşılama olmazsa seneye tüp‘e geçerim ama şartlar uygn deil 2 yıllık evliyim bide yaşım 22 canım çider diye dernek varmş ona üye olnca tüpte indirim oluyormş

napcamızı şaştık valla ya

ya aslında dr.çok da yalan söylememiş hakikaten aşılama yapılan her 10 kadından 3 inde tutuyormuş istatistiklere göre ama herşey Allahın ol demesiyle olur istatistik filan hikaye tabi bende belki 2.denerim bu yıl seneye tüpe geçerim aşılama yapıldı raporu alayım istiyorum becerebilirsem illa 3 derlerse belki zorlar 3 e çıkarım çidere benden daha çok ihtiyacı olan kadınlar başvursun kul hakkına girmek istemem ben bişekilde yaptırırım aslında durumum idare eder ama korkuyorum neyden biliyomusun 10 bin lira git tüp bebeke para ver sonra tutmasın bide onun kredi borcunu öde hadi lennnnnnnnn derim o zaman bırakırım bu işin peşini işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…