cnm bnm cok saol ne guzel knusyosun allh razı olsun hayatımElaaam cnm benim ins enyakin zamanda guzel haberi werceksin bize.inaniyorum buna
herkes clşmalara devm edıyo cnm bn asılı beklıyorum dgerlerı mık mıke devm edyoslm kızçeler çalışmalar nasl gidiyor
cnm belkı ynlış gsteryodr kan testıne gttın mı:26:Evet canım 16 gün geçti ve yaptığım gebelik testinde de sonuç ne yazıkki 0.100 yani negatif
tabi ya gülücez mutlu olucaz her gecenin bir sabahı varmış er yada geç Rabbim bizimde kucağımız doldurucak bebişlerle aaaaaa bak bebiş dedim belki de ikiz filan tutar tek nefeste kurtuluruz daha da uğraşmayız senin bat ne zaman tatlım az kalmış olmalı o zaman tahminen bu pazartesi değil önümüzdeki pazartesi gebelik testinde çıkar senin ki heyecan ve duayla bekliyorum
cnm bnm cok saol ne guzel knusyosun allh razı olsun hayatım
herkes clşmalara devm edıyo cnm bn asılı beklıyorum dgerlerı mık mıke devm edyo
cnm belkı ynlış gsteryodr kan testıne gttın mı:26:
adetımn 18. gunu asılmamn 3. gunu cnm bnm daha var:18:
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM dyerek topıgımı acıyorum kıslar buyrun sohbet edelım dertleselım muhabbet edelım veeeeeeeeeeee bebek dusuncesını atalım kafamızdan attıgımz an gelsın bebişler
sımdıden hosgeldınz CNMMMM ARKADASLRIM
elaaaam...........22...........29 ocak.......asılamalı beklıyo
azapccegı.........39...........11subat
eses07 ...........23...........3 subat
alben038.........30...........
rose3507.........23...........beklemede.............hazıranda tup bebek yaptırcak allhn ıznıyle
lılıty................22............3 şubat
nargazelı..........27...........beklemede
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM dyerek topıgımı acıyorum kıslar buyrun sohbet edelım dertleselım muhabbet edelım veeeeeeeeeeee bebek dusuncesını atalım kafamızdan attıgımz an gelsın bebişler
rose3507.........23...........beklemede.............hazıranda tup bebek yaptırcak allhn ıznıyle
benimde 4. günüm aşılamada 1 hafta 1 gün arayla dedibiraz samimiyz adamla bu aralar işte 10 gn snra iyi haber verirm inş snde topik annemiz olrsn inş beni de ekle cnm
canıııııııııııım sende mi aşılama oldun aşılamadan sonra ilişki tehlikeli diye duymuştum çatlatma iğnesinden kaç gün sonra oldu aşılaman bide kaç yumurtayla kaç mm di yumurtaların yazar mısın bu acemi anne aday adayına şekercim
18 yasnda kuzenm var kucuk yasta evlendı bnm dgunumden snra ve dun dogum yapmş hm sevndm hem uzuldum
yazmam mı cnm ç.iğnesindn 40 saat snra ilk aşılama 35 saatteydi 10 üstü yumoş 2 tane çatladı arkadn da 2 tane geliyodu çatlama riski olan ilişki serbest hatta şansı yükseltiyo merak ettiğin olrsa bna sor hayatm
aaaaaasennle aynıyız cnm ya bnmde bgun 4. gunum asılmada 2. asılmm bu bnnmdebenimde 4. günüm aşılamada 1 hafta 1 gün arayla dedibiraz samimiyz adamla bu aralar işte 10 gn snra iyi haber verirm inş snde topik annemiz olrsn inş beni de ekle cnm
ekledm cnmekle hayatım yş 22 2. aşılama 30 ocak sonucum belli olcak
saol bebekımmelammmmm benide ekle yaş 18 bat 24yada 25 ocak az kaldı topiğin hayırlı olsun cnm işallah hamişlerle dolup taşar topiğin
saol cnm bnm senıde grmek ıstyorum brdaHayırlı ugurlu olsun cnm topiğin herkese şans getirir inşallah...
benden sonra evlenenler 2.yi yaptılar iintiharmı edeyim
Sen hamile değil misin canım? Gebelik takvimin varda :44:
Kuzucuklarim merhaba nasilsiniz bakalim biz kocisle calismalar son hiz dewam :-D :-D
Elammm benide ekle yas 21 bat 4subat ama umutlu dgilim dr a gitmiyoru adetim gecike bilir gecikme problemim war pco yuzunden zaten pek umutlu degilim ama olsun :-D
ekledım bebekım
bebegm sen 23 yasındaydın dmı yaslarıda yazıyorum
ıykı varsnz kıslar szı coooook sevyorum kaydettm rosem tmm
Kuzucuklarim merhaba nasilsiniz bakalim biz kocisle calismalar son hiz dewam :-D :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?