Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

Elaaam cnm benim ins enyakin zamanda guzel haberi werceksin bize.inaniyorum buna
cnm bnm cok saol ne guzel knusyosun allh razı olsun hayatım
slm kızçeler çalışmalar nasl gidiyor
herkes clşmalara devm edıyo cnm bn asılı beklıyorum dgerlerı mık mıke devm edyo
Evet canım 16 gün geçti ve yaptığım gebelik testinde de sonuç ne yazıkki 0.100 yani negatif
cnm belkı ynlış gsteryodr kan testıne gttın mı:26:

adetımn 18. gunu asılmamn 3. gunu cnm bnm daha var:18:

benimde 4. günüm aşılamada 1 hafta 1 gün arayla dedi biraz samimiyz adamla bu aralar işte 10 gn snra iyi haber verirm inş snde topik annemiz olrsn inş beni de ekle cnm

ekle hayatım yş 22 2. aşılama 30 ocak sonucum belli olcak

elammmmm benide ekle yaş 18 bat 24yada 25 ocak az kaldı topiğin hayırlı olsun cnm işallah hamişlerle dolup taşar topiğin

şekercim yaş tamam ama adet tarihi yazmamışsın benim belki de olmuycam içine doğmuştur Allah söyletti derler ya belki de öyledir ben 3 şubat tatlım en hadi bakalım yaz benim kini de yada böyle mi kalsa hoşuma gitti

benimde 4. günüm aşılamada 1 hafta 1 gün arayla dedi biraz samimiyz adamla bu aralar işte 10 gn snra iyi haber verirm inş snde topik annemiz olrsn inş beni de ekle cnm

canıııııııııııım sende mi aşılama oldun aşılamadan sonra ilişki tehlikeli diye duymuştum çatlatma iğnesinden kaç gün sonra oldu aşılaman bide kaç yumurtayla kaç mm di yumurtaların yazar mısın bu acemi anne aday adayına şekercim

yazmam mı cnm ç.iğnesindn 40 saat snra ilk aşılama 35 saatteydi 10 üstü yumoş 2 tane çatladı arkadn da 2 tane geliyodu çatlama riski olan ilişki serbest hatta şansı yükseltiyo merak ettiğin olrsa bna sor hayatm

hadi ya 10 taneden fazla yumurtan mı oldu ? o halde nasıl risk alıp çatlatma iğnesi yaptılar ya?çoğul gebelik riski olur dedi doktor bana ama zaten bende 2 tane oldu bugün kasıklarım ağrıyo 5.inde adet olmuştum bugün ayın 19 u oldu pazartesi gidicem bu iş sakat kendiliğinden mi çatlıyor acaba o zaman aşılama çarşamba olursa nasıl tutucak ?yapamaz dimi ozaman aşılamayı çok saçma ya yarın yapmalıydı bence iğneyi ben anlamadım bu işi canım kafam çok karıştı

aaaaaasennle aynıyız cnm ya bnmde bgun 4. gunum asılmada 2. asılmm bu bnnmde
ekle hayatım yş 22 2. aşılama 30 ocak sonucum belli olcak
ekledm cnm
elammmmm benide ekle yaş 18 bat 24yada 25 ocak az kaldı topiğin hayırlı olsun cnm işallah hamişlerle dolup taşar topiğin
saol bebekımm inş amııııın
Hayırlı ugurlu olsun cnm topiğin herkese şans getirir inşallah...
saol cnm bnm senıde grmek ıstyorum brda
benden sonra evlenenler 2.yi yaptılar iintiharmı edeyim

yok yok bz ynede ınthar etmeyelım

Kuzucuklarim merhaba nasilsiniz bakalim biz kocisle calismalar son hiz dewam :-D :-D

Elammm benide ekle yas 21 bat 4subat ama umutlu dgilim dr a gitmiyoru adetim gecike bilir gecikme problemim war pco yuzunden zaten pek umutlu degilim ama olsun :-D

Kuzucuklarim merhaba nasilsiniz bakalim biz kocisle calismalar son hiz dewam :-D :-D

bzde son hız devam bebegm durmk yok obur topıgınde annesı bn olmusum bna devretmıs msa84 2 topıgım oldu adetnı ve yasını sole senı yazıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…