hadi ya 10 taneden fazla yumurtan mı oldu ? o halde nasıl risk alıp çatlatma iğnesi yaptılar ya?çoğul gebelik riski olur dedi doktor bana ama zaten bende 2 tane oldu bugün kasıklarım ağrıyo 5.inde adet olmuştum bugün ayın 19 u oldu pazartesi gidicem bu iş sakat kendiliğinden mi çatlıyor acaba o zaman aşılama çarşamba olursa nasıl tutucak ?yapamaz dimi ozaman aşılamayı çok saçma ya yarın yapmalıydı bence iğneyi ben anlamadım bu işi canım kafam çok karıştı
aaaaaasennle aynıyız cnm ya bnmde bgun 4. gunum asılmada 2. asılmm bu bnnmde
ekledm cnm
saol bebekımminş amııııın
saol cnm bnm senıde grmek ıstyorum brda
yok yok bz ynede ınthar etmeyelım
ıyıym bebegm bugun hafta sonu oldgu ıcın smdı grebldm tamm eklerımmerhaba elaaam nasilsin ne yapiyorsun.benide eklermisin canim BI KAC ay sonra bende tub bebek yapmayi dusunurum.simdiden ismimi yazsan sevinirim CANIM.SAGOL KENDINE IYI BAK:2::2:
evet cnm doktorumdan cok memnunum ınfertılıte kısırlık bolumune gnderyo zaten 29 numara runa hanım o odada 3 doktr oluyo kadın hrgun degsyo cnm azap cıcegnıde oraya gnderdm bna nasl dualar edyo sende gt sendekı doktor raporlarını goster belkı kbul eder cnmElaam ilk doktora sen mi dedin aşılama istiyorum diye..bu adetimde bende Zübeyde Hanıma gidip aşılama istediğimi soyliycem bide doktorunundan memnunsan bana doktor adı ver canım yaa birde aşılama için ne gerekiyor belge filan rahim filmi çekinmiştim ben
kızlar başıma ne geldi bakın hele bugün gittim tekrar bakıldı 2.5 cm kist oluşmuş bu 3.doktor takibi yapan diğerleri görmedi mi dedi yok dedim sağda 16 mm solda 14 mm olan 2 yumurta görmüşlerdi dedim şimdi sağda 23 mm solda 18 mm yumurtan var dedi bence onlar büyüdü ve kiste döndü bu gece 11 de ovitrelle vurucam salı aşılama olacak bir gün önceye çekildi aşılama ben bişey diyim mi yumurtalar büyür belki diye 2 gündür kuru incir yiyorum yarım kilo tükettim 2 günde ve bu yumoşlar 4-6 cm büyüdü deneyin işe yaradı bende Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım
ıyıym bebegm bugun hafta sonu oldgu ıcın smdı grebldm tamm eklerım
evet cnm doktorumdan cok memnunum ınfertılıte kısırlık bolumune gnderyo zaten 29 numara runa hanım o odada 3 doktr oluyo kadın hrgun degsyo cnm azap cıcegnıde oraya gnderdm bna nasl dualar edyo sende gt sendekı doktor raporlarını goster belkı kbul eder cnm
ayyyy bnde heycan yaptım cnm inş asılman tutar demek ıncr yedn bnde deneym barı
yani sen istedin ilk aşılamayı..doktor söylemeden sen istedin değil mi canım
o kdar karışmış ki bnde anlamadmbenim hepsi aynı boy deil canım
yok bebegm ılk once kan testı fln ıstyo snra hsg bzm hepsı temz cktı asılma yapalım ddı
ne kan testi ne hsg hiçbirini istemedi benim üniv.hastanesi bunlar nasıl dr.ben anlamadım eğer bu aşılama tutarsa mucize bebeğim Allah vakti gelmiş vermiş diycem yani bu kadar bilgisizliğe tutarsa dr.da ben yaptım sanacak diyorum benaz önce ovitrelle vuruldu salı aşılama yazarım şekerim yine ama korkuyorum kendiliğinden çatlamış olmasın bu yumoşlar yahu kasıklarım ağrıyo çünkü :44:
yok canım 22 yaşındayım ben ...ekimde 23 olacağım.......
bu dr.milleti adam gibi sorulara cevap verse karışmazdı kafam neyse yazdım tpiğede tatlım benim yumoşlar büyümüş hatta biri nerdeyse kist olucak kadar büyümüş az önce çatlatma iğnesi vruldum salı sabah 10 da aşılama hadi bakalım hayırlısı şeker öptüm seni
rosemm sen hayıt içiyodun yaa kac gün içtin devam ediyomusun?? bacım yaa :26:
hayıt tohumunu bir ay içtim hormon deerlerim düştü sıfırın altına bende bıraktım içmiyorum şuan canım!!normalde 3 aya kadar kullanılıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?