Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

Kızlar .. Rahmimden derin bir perde varmış septum yani ..bebeğim olmamasından çok korkuyorum .. böyle bir durumu yaşayan varmı aranızda

bebegm sen rahm flmı laporoskopı fln cektrdn mı korkma hmn amelyt edp alablyolar umtszlge kapılma

bebegm sen rahm flmı laporoskopı fln cektrdn mı korkma hmn amelyt edp alablyolar umtszlge kapılma

Evet cnm daha yeni hsg çekildim ultrasonda çektiler ..derin bir septummuş ..ve gerçekten iyi bir doktorun yapmış lazımmış ameliyatı..of ne bileyım ya ,öğrendiğimden beri hiçbişiyden zevk almıyorum

Evet cnm daha yeni hsg çekildim ultrasonda çektiler ..derin bir septummuş ..ve gerçekten iyi bir doktorun yapmış lazımmış ameliyatı..of ne bileyım ya ,öğrendiğimden beri hiçbişiyden zevk almıyorum

bebegm ltfen kndını bu kadar uzmene hc gerek yok bı kucucuk amelytla oluyo btyo ne dertler var careler bulunmayan sukret cnm bnm umtszlge kaplma olur mu

Sağol arkadaşım ..imtihan dünyası işte neylersin ..

iinşş tutar bu defa aşında bna ümit olursun kıı

evet abla blyorum asılmnn tutmadgnı ama dutmk yok yola devmm

gnaydın bebişimmmmmm

gnaydın ablaaaaam abla lıste yapmayı beceremedm bn yaa

1-ilk mesajına git orda mesaj düzenleme paneline gir

2-gelişmiş düzene gir

3-orda en sağda 2 tane büyük harfle A/A ve üzeri kırmızı çarpılı A/A VAR sen çarpı olmayana bas

4-orada en alt sırada tablo yaplan butonlar va ilk baştakine bas kaç sütun kaç satırlık bir tablo istiyosan sayısını yaz mesela bende 3 sütun 3 satır yaptım ve içini yazarak doldurdum

bir dene bakalım

tm beni kırmzlar bacım şükür seviyolar beniii

olmuyooooooooo yapamdm

bişi sorcam sana hani ikinçi aşılamaya başlıyosun ya direk önce nereye gittin adetlimi gittin bna ayrıntılıca anlatrmısın öteki ay bnde yaptrcam da

ağzın bal yesin kız hepimizn ki tutsn inş çifter çifter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…