Ben anlamadım şurasını zaten siz çocuğu istemiyormuşsunuz. Yok eğer istiyorduysanız neden siz bir adım atmadınız? Belki de içinizde kalmıştır, acaba olsaydık nasıl olurdu düşüncesi insanın içinde hep bir soru işareti olarak kalabiliyor. Eğer evli olmasaydı yazın bir şansınızı deneyin derdim ama adam evli dahası belki o sizin adınızı bile hatırlamıyor. Olan olmuş artık 17 koca sene geçmiş eğer hayatınıza kimseyi alamamanızı aynı kişiye bağlıyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Normal bir durum değil çünkü.
Peki Bu kişiyle karşılaşıyormusunuz ? Yani aynı ortamda falan mı çalışıyorsunuz yoksa 17 senedir görmüyormusunuz ?
Hesabıma göre 14+17 minimum 31 yaşındasınız. Lisedeki flört aday adayını unutamadığınız için kimseden hoşlanamadığınızı mı düşünüyorsunuz?
Yeniden aynı ortamda karşılaşma ihtimaliniz var mı ? Eğer bu ihtimal yoksa sorun yok konuyu kendi içinizde çözersiniz ama var derseniz çok sıkıntıBen bu kişiyle aynı sınıfa düşmeden önce bir arkadaşım bu kişiden hoşlanmıştı ama kendisiyle çıkmadı. Ben de arkadaşımın hoşlandığı bir insandan uzak durmayı tercih ettim... Duygularımı bastırmış olabilirim. Ve kendisi sürekli imalarda bulunuyordu, benimle bir araya geleceğine dair.
En son bir sene önce karşılaştık. Bundan on bir sene önce de 3 sene falan aynı ortamda bulunduk.
Yeniden aynı ortamda karşılaşma ihtimaliniz var mı ? Eğer bu ihtimal yoksa sorun yok konuyu kendi içinizde çözersiniz ama var derseniz çok sıkıntı
bunlar hep aylakçılıktan dostum.
Ben bu kişiyle aynı sınıfa düşmeden önce bir arkadaşım bu kişiden hoşlanmıştı ama kendisiyle çıkmadı. Ben de arkadaşımın hoşlandığı bir insandan uzak durmayı tercih ettim... Duygularımı bastırmış olabilirim. Ve kendisi sürekli imalarda bulunuyordu, benimle bir araya geleceğine dair.
Bence de karşılaşmamaya çalışın.Eğer hiç görmezseniz sorunu halletmeniz daha kolay olur.Bence o kişiye aşık falan değilsiniz.Hayatta bazen duygusal anlamda kendimize uygun kişiler bulamayıp boşluğa düşebiliriz bu yüzden aklımıza eskiler gelebilir ama bu eski kişiden hala hoşlandığımız anlamına gelmez.Sizde şu an bir boşluktasınız bir terapistten yardım alarak bu boşluk dönemini daha kolay atlatabileceğinizi düşünüyorum.Allah korusun, asla karşılaşmak istemiyorum. Sanırım hoşlandığım halde duygularımı bastırdım ve onunla bir şeyler yaşayamadığım için de içimde kaldı... Eh ilk hoşlandığın insanın da yeri ayrı oluyor... Bunun için terapiye gitmeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?