Seneye eurovisyonda bizi kim temsil etsin?

gulde

"Baby,Don'tYouBreakMy..."
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
2.793
5
116
Diğer
Evet arkadaşlar bu seneki performansımız düşüktü bunu kabul edelim pekiiii
seneye bizi kim temsil etmeli yorumlrınızı bekliyorumm

Ben temsil edeyim diorum seneye :)))

şaka şaka Yalın tmesil etsin bende bu sene kazanan Norveçli çocuğa benzioo kesin ona teklif gider bence

Eylem hani su aman salla dertleri söyleyen varya o süper olur bence :lepi:

ya ben hepsi grubunu istersim cok seker kızlar ama süper bi sarkıyla ve kareografiyle tabiii

ben daha önceki topiktede söyledim bence hepsi grubu gitsin kesin çok iyi derece alırız dansları,müzikleri falan bence iyi olur:delphin:

ben de tarkan diyorum ama cesaret edemez... birinci olamama riskini goze alamaz bence...

o yuzden nil en iisi duruor tarkandan sonra...

bence sertap tekrar gitsin öyle bişey olabiliyorsa yerden yere çarpsın hepsini :)))))))))

olur canim eger isterlerse, sakis de ikinci kez katildi. ama bu da ulke icin pek hos seyler dusundurmuor. yani hic baska kimse yok gibi bir kere birinci olmus insani her yarismaya gondermeye calismak bu alandaki kisirligi gosterior. bir de hic katilmamis birisi ikinci olsa basari sayilirken, daha once birinci olmus birine ikincilik yakismaz. o yuzden ayni kisiyi ikinci kez gonderme durumunu ben pek saglikli gormuyorum.

ben hep şebnem ferahı şey şarkısıyla eurovisionda hayal etmiştim hani koskocan bi koro eşliginde söyluyodu ya senfoni gibi bişey yapmıştı süperdi yaa

bence sertap tekrar gitsin öyle bişey olabiliyorsa yerden yere çarpsın hepsini :)))))))))

sertab gitmeyi göze alamaz bence sanırım bi yerdede gitmem demiş bi daha cunku eger birinci olamazsa bu kez ilk aldıgı birincilik gölgelenir

Back
X