- Konu Sahibi MERVEDUMAN
-
Merhaba kızlar,
Yaklaşık 13 aydır bende miniğimi bekliyorum.Onun kokusunu içime çekmek , doya doya sarılmak , sıcağında uyumak için.Ama hala umudum var.Çok şükür huzurlu bir yuvam bana saygılı ve beni seven bir eşim var.İnşallah en kısa zamanda miniğim gelecek.Sizlerle burada birlikte bekleyelim mi miniklerimizi?
Evet gün geliyor üzülüyoruz ; gün geliyor ağlıyoruz ama asla şükretmekten vazgeçmiyoruz.
Sizlerde benim gibi düşünüyorsanız gelir dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşalım.
Birgün bizlerde hamile olduğumuz haberini paylaşacağız burada Rabb'imin izniyle...
Hikayemizi paylaşalım ; ve hep birlikte hamile olalım inşallah.
Bunlar bize uğur getirsin.
RUMUZ............................................BEKLENEN BAT
MERVEDUMAN..................................30.04.2014
allah isteyen herkese nasip etsin
amin canım tez zamanda inşallah
bende çok istiyorum deniyoruz ama nasip işte
Merhaba kızlar,
Yaklaşık 13 aydır bende miniğimi bekliyorum.Onun kokusunu içime çekmek , doya doya sarılmak , sıcağında uyumak için.Ama hala umudum var.Çok şükür huzurlu bir yuvam bana saygılı ve beni seven bir eşim var.İnşallah en kısa zamanda miniğim gelecek.Sizlerle burada birlikte bekleyelim mi miniklerimizi?
Evet gün geliyor üzülüyoruz ; gün geliyor ağlıyoruz ama asla şükretmekten vazgeçmiyoruz.
Sizlerde benim gibi düşünüyorsanız gelir dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşalım.
Birgün bizlerde hamile olduğumuz haberini paylaşacağız burada Rabb'imin izniyle...
RUMUZ............................................BEKLENEN BAT
MERVEDUMAN..................................30.04.2014
Merhaba canım bende 11 aylık evliyim 11 aydır da istiyoruz inşaallah bizde anne olacağız
bende çok istiyorum deniyoruz ama nasip işte
oy oy oy taze gelin seni istersen ekleyeyim listeye bat ne zaman?
bat ını yazarsan canım lısteye ekleyeyım bakalım bu topiğin ilk hamişi kim olacak kızlar :)
20 nisan aşılamay başladık inş rabbimin izniyle tutar bu sefer güzel kokulu...
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kızlar bat ne zamandı ekleyeyim seni de.
ben ayın 20.04.2014 oldum şimdi aşılama yapılcak ayın 15 de falan haber veririm bebeiş var yada yok die:)
Mrb canim insllah topigin ugurlu gelir, benide eklermisin, 2 yillik evliyim 7 ay once bir dusugum oldu, evlat hasretiyle yanip tutusuyorum, bat 6 mayisMerhaba kızlar,
RUMUZ............................................BEKLENEN BAT...................DURUM
MERVEDUMAN..................................30.04.2014...........................BEKLEMEDE
semus06..........................................18.05.2014...........................BEKLEMEDE
fyz35................................................27.04.2014...........................BEKLEMEDE
ERERSE............................................15.05.2014...........................BEKLEMEDE
balarisi1............................................11.05.2014..........................BEKLEMEDE
Mrb canim insllah topigin ugurlu gelir, benide eklermisin, 2 yillik evliyim 7 ay once bir dusugum oldu, evlat hasretiyle yanip tutusuyorum, bat 6 mayis
Benide ekleyin olur mu kızlar batasıca bat 27 nisan:)))Canımmm pc DEN girince ekleyeyim olur mu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canımmm pc DEN girince ekleyeyim olur mu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?