Seni bekliyorum bebeğim.gel artık

MERVEDUMAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
585
19
118
İstanbul
Merhaba kızlar,

Yaklaşık 13 aydır bende miniğimi bekliyorum.Onun kokusunu içime çekmek , doya doya sarılmak , sıcağında uyumak için.Ama hala umudum var.Çok şükür huzurlu bir yuvam bana saygılı ve beni seven bir eşim var.İnşallah en kısa zamanda miniğim gelecek.Sizlerle burada birlikte bekleyelim mi miniklerimizi?
Evet gün geliyor üzülüyoruz ; gün geliyor ağlıyoruz ama asla şükretmekten vazgeçmiyoruz.
Sizlerde benim gibi düşünüyorsanız gelir dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşalım.

Birgün bizlerde hamile olduğumuz haberini paylaşacağız burada Rabb'imin izniyle...
Hikayemizi paylaşalım ; ve hep birlikte hamile olalım inşallah.

Bunlar bize uğur getirsin.

RUMUZ....................BEKLENEN BAT...................DURUM

fyz35.......................27.04.2014........................

selale0101...............06.05.2014........................BEKLEMEDE
balarisi1..................11.05.2014........................BEKLEMEDE
ERERSE...................15.05.2014........................BEKLEMEDE
semus06.................18.05.2014.........................BEKLEMEDE
ZehreNur.................21.05.2014.........................BEKLEMEDE
0nil0........................24.05.2014........................BEKLEMEDE
MERVEDUMAN..........27.05.2014........................BEKLEMEDE

Amann.....................27.04.2014........................BEKLEMEDE
gul_cann..................30.04.2014........................BEKLEMEDE
yamalezgi................03.05.2014........................BEKLEMEDE

Son düzenleme:

allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba canım bende 11 aylık evliyim 11 aydır da istiyoruz inşaallah bizde anne olacağız

inşallah kızlar ikinizi de ekledim listeye.Bu arada ben 4 yıldır evliyim 25 nisanda 4 yıl bitecek inşallah.Eeee bebeğin haricinde neler yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
Benide ekler misin bat 11 Mayıs 1buçuk yıllık evliyim bir yıl oldu bekliyoruz. Inşallah herkes mutlu haberini tez zamanda alır

Mrb canim insllah topigin ugurlu gelir, benide eklermisin, 2 yillik evliyim 7 ay once bir dusugum oldu, evlat hasretiyle yanip tutusuyorum, bat 6 mayis

Canımmm pc DEN girince ekleyeyim olur mu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buarada 7 aylık evliyim 4 aydır çocuğum olmuyor ben çikolata kistime bağlayıp daha çok üzülüyordum ama bir engel olmadanda uzun süre hamile kalamayanlar varmış bunu gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…