Seni bekliyorum bebeğim.gel artık

Slm kızlar sohbetiniz çok güzel ama anlamadığım bi şey var bat olayı nedir sitede yeniyimde bazı şeyleri anlamadım daha ayrıca birbirimizi eklemek mi gerekiyo eklemeyide bilmiyorum defalarca denedim cevabınızı bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canım bat demek beklenen son adet tarihi demek inşallah gelmezlerse bebeklerimiz bizimle olur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar alt karında şişlik var bende akıntımda çok geliyo krem gibi bide karnımda bi çizgi var bu belirti olabilir mi ?

kızlar alt karında şişlik var bende akıntımda çok geliyo krem gibi bide karnımda bi çizgi var bu belirti olabilir mi ?

canım karında şişlik ve akıntı belirti olabilir ama çizgi bukadar erken çıkmaz diye düşünüyorum.Kendini çook dinleme lütfen sonra insan çook üzülüyor.Bak zaten çok az kaldı 27 nisandı galiba batın ozamana kadar hiçbir belirtiyi dikkate alma.psikolojikte olabilir ama inşalla miniğin gelmiştir annesi.

bata 3 gün var ve ben dayanamadım test yaptım kızlar ikinci çizgi silik oldumu şimdi beklemelimiyim

bata 3 gün var ve ben dayanamadım test yaptım kızlar ikinci çizgi silik oldumu şimdi beklemelimiyim

Günaydın canım beniim resmini koyabilir misin eger ikinci çizgi silikte olsa hamilesin yarın sabah tekrarla bence testini :) şimdiden gözün aydın topiğimizin ilk hamişi geliyor desene :)

canım benim bal gibi hamilesin inşallah :) ayyyyyyyy ayagını sürü fyz35 arkandan biz gelelim patır patır :)yarında tekrarla testi ve istersen yarın doktora git canım

ya değiil demi boş yere heveslenmek istemiyorum kocamın bile haberi yok :S

ya değiil demi boş yere heveslenmek istemiyorum kocamın bile haberi yok :S

canımmm normalde hamile olmasan ikinci cizgi hiç çıkmaz ama dayanabilirsen yarın sabah ta bir test yap ozamana kadar eşine söyleme.Ya da kan vereceksen kan ver ona göre eşine dersin.Ama bu teste göre var bal gibi hemde :) Allah ın izniyleee

kan testi olmadan güvenmek istemiyom aslında

bugün kan verebilir misin ya da en temizi adetin geçene kadar bekle pazartesi ayın 28 inde kan verirsin. ama yine de tercih senin canım

şuan o kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki ağlasam mı gülsem mi elim ayağım titriyor resmen eşim duyunca çıldıracak ben zaten şuan kafayı yedim :) sadece şuan yanımda iki arkadaşım var onlar biliyo işyerindeyim zıplasam mı çalışsam mı bilemedim karışık çook karışık bişey bu

canımmmm seniii çok iyi anlıyorummm sakin olmaya çalış :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah.içinden ne geliyorsa oyle davran.iizin al eve git dicem ama evde de rahat duramıcaksın ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…