Seni bekliyorum bebeğim.gel artık

inşallah miniğim benimle kalır ve allah hepimize sağlıklı yavrular nasip eder

miniğim geliyorrrrr :) ben burdayım dedi sonunda duydu sesimi allah herkese nasip etsin pozitif yarın kaç haftalık olduğunu öğrencem :)

canımmmmmmm çok sevinidmmmm ben ne dedim sana Topiğimin ilk anne adayı çooook sevindim canım Allah tamamına erdirsin veee bizlere de nasip etsin inşallah.Bat sırasına göre peşin sıra dökülelim :)

canımmmmmmm çok sevinidmmmm ben ne dedim sana Topiğimin ilk anne adayı çooook sevindim canım Allah tamamına erdirsin veee bizlere de nasip etsin inşallah.Bat sırasına göre peşin sıra dökülelim :)

amin canım inşallah allah hepinize nasip etsin...

ayyy bizlerindeee halayını çekebilecek miyiz acaba :) fyz35 beni de heveslendirdin kız benimde 2 gün falan kalsa bat a bak bende yapıcam test hee :)

fyz35, hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

mervecim benide ekle bat 21 mayıs.
mayısta 5.denememiz olacak..Rabbim hepimize nasip eder inşaallah.

bu arada 7 mayıs doğum günüm :) doğduğum ay bebişim annesinin karnında hayat bulur inşaallah.

ekledim canım senide benimde 25 nısan evlılık yıldonumum 26 mayıs dogum gunum 15 hazıran esımın dogum gnu bakalım nezaman gelecek mınık Allah ın ıznıyle

teşekkür ederim canım allah sanada nasip etsin

Eki Görüntüle 1085509 Eki Görüntüle 1085510 Eki Görüntüle 1085511 Eki Görüntüle 1085512
мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…