Seni boşatacam diye sinir krizi geçiren kaynana

feys

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
62
0
16
Ankara
Hiçbir sebep yokken Bir haftalık geline babasının evine götürün bunu, boşatacam seni diye bağıran kaynana napılır ??

mutlaka bir sebebi vardır ,yani kendince bile olsa sebepsiz kimse sinir krizi geçirmez ..hadi anlat akalım ne yaptın da delirdi kaynana..:34:

Hiçbir sebep yokken Bir haftalık geline babasının evine götürün bunu, boşatacam seni diye bağıran kaynana napılır ??

öylemi yapti esini kenara cekersin canim ben seni seviyorum sen beniii annen böyle düsünmüyor ben annemin evine gidim iki ay sende camasir bulasik evi dök dagit yemek yapinca begenme ben sunu istiyorum bunu istiyorum diye mizmizlannnnn
bakalim kaynanan kac gün dayanacakkkkkkkkkk:37::37:

Bence konuyu detaylı bi şekilde yaz ki ona göre yorumlayalım..Kaynanan neden delirdi???

bencede canım bişey olmuş ki bu duruma gelmiş hiç bi insan durduk yere neden bu vaziyete düşsün oğlunu seven bir anne onun mutlu olmasını ister dimi ?

mutlaka bir sebebi vardır ,yani kendince bile olsa sebepsiz kimse sinir krizi geçirmez ..hadi anlat akalım ne yaptın da delirdi kaynana..:34:

Bi haftalık gelin napabilir sizce. Daha yeni tatilden geldik. Tavır yapıyomuşum. Elinden poşetleri almaya eğildim arkasını döndü. Kaç kere elini vermedi. Bende hiç konşmadan mutfakta işime baktım. Tavır yapıyomuşum mahsusdan annecim diyomuşum bilmem ne bunlara çıldırıyo. Bunlar yüzünden boşatacam seni diye bağırıyo.

psikolojik bir sorunu fln var mı?bana kalırsa hiçç cevap verme oralı olma kafana takma uzatırsa tepkini koyarsın cevabını verirsin eşinlede paylaş zaten durum bundan ibaretse qerçekten yaptıqı normal deqil çünkü o qelin qörmemiş ya da çok dizi izliyor ordakilere özenmiş olabilir:)

Bi haftalık gelin napabilir sizce. Daha yeni tatilden geldik. Tavır yapıyomuşum. Elinden poşetleri almaya eğildim arkasını döndü. Kaç kere elini vermedi. Bende hiç konşmadan mutfakta işime baktım. Tavır yapıyomuşum mahsusdan annecim diyomuşum bilmem ne bunlara çıldırıyo. Bunlar yüzünden boşatacam seni diye bağırıyo.

madem kaynanacığın senin ilginden şikayetçi sende anneciğim demeyi ver anne de valla ben kayınvalidemle yaşıyorum çok iyi biri bana gelinim demez o benim kızım der... Allah yardım etsin ne deyim şaşırdım valla:19:

Beraber yaşamıyoruz. Ziyarete gttik dün. Gittiğimizden akşama kadar herşeye bağırdı. Görümcemle birbirine girdiler. En son bi otobüs olsa sa gitsem şurdan içim daraldı diye çıldırdı. dedimki anne bi sorun varsa söyle bana ben cavap vermem onu bekleme dedim. Ondan sonra vay efendim başladı babasının evine götürün bunu.

psikolojik bir sorunu fln var mı?bana kalırsa hiçç cevap verme oralı olma kafana takma uzatırsa tepkini koyarsın cevabını verirsin eşinlede paylaş zaten durum bundan ibaretse qerçekten yaptıqı normal deqil çünkü o qelin qörmemiş ya da çok dizi izliyor ordakilere özenmiş olabilir:)

Oğlunun hastası psikolojik sorunsa bu. Her gün ağlamış düğünden sonra öyle diyo kayınpederim. Hatta gittik anneniz iyi deil idare edin diye tembihledi. Oğluna aşık. Napacam ben. O laflardan sonra yüzünü görmek istemiyorum.

Beraber yaşamıyoruz. Ziyarete gttik dün. Gittiğimizden akşama kadar herşeye bağırdı. Görümcemle birbirine girdiler. En son bi otobüs olsa sa gitsem şurdan içim daraldı diye çıldırdı. dedimki anne bi sorun varsa söyle bana ben cavap vermem onu bekleme dedim. Ondan sonra vay efendim başladı babasının evine götürün bunu.

o bence birşeylere dolmuş sende nasibini almışsın:) önceden nasıldı qenel yapısı öyle deqilse iyi bir insansa sadece dün öyle davrandıysa belki özür bile diler..bir daha bir araya qeldiqinizde o nasıl davranırsa sende öyle yap bence eqer normal davranırsa sende hiçbirşey olmamış qibi yap ya da istersen konuş eqer ters davranmaya dewam ederse sende tavrını koyarsın..

O kim oluyormuş da seni babanın evine götürüyormuş. İnanılmaz sinirlendim. Bana böyle cümle kuracak adamın alnını karışlarım.

Beraber yaşamıyoruz. Ziyarete gttik dün. Gittiğimizden akşama kadar herşeye bağırdı. Görümcemle birbirine girdiler. En son bi otobüs olsa sa gitsem şurda
n içim daraldı diye çıldırdı. dedimki anne bi sorun varsa söyle bana ben cavap vermem onu bekleme dedim. Ondan sonra vay efendim başladı babasının evine götürün bunu.

bence kayınvaliden bişeye sinirlenmiş yada kafaya takmış buda sende patlak vermiş takma dert etme kendine boşver büyüğün sonuçta sevdiğin adamın annesi yaşlıdır sonuçta kalbini kırma bişey deme belki düzelir herşey pek uğrama yanına eşinle paylaş bu konuyu

Beraber yaşamıyormuşsunuz bu + görümcene bile sataşmış bak...boşver duyma hatta bence silikonlu kulak tıkayıcıları var ondan al ecz. den..Bazen eşimle dalaşıyoruz onun en büyük kurtarıcısıdır :1: hemen takar ben konuşurum bakarım takmış yine silikonları susarım:52:

Oğlunun hastası psikolojik sorunsa bu. Her gün ağlamış düğünden sonra öyle diyo kayınpederim. Hatta gittik anneniz iyi deil idare edin diye tembihledi. Oğluna aşık. Napacam ben. O laflardan sonra yüzünü görmek istemiyorum.

ben olsam madem çok düşkündün oğluna evlendirmeseydin, madem evlendirdin ona göre davran.kaç yaşında kadınsın. bu saatten sonra yaptıgın iş mi derdim. ben de başkasının evladı değil miyim, üç günde evimi yuvamı yıkcan da eline ne geççek beddua mı istiyon, senin kızına böyle yapsalar ne yaparsın ona göre otur düşün taşın kaç yaşında kadınsın derdim.

Back
X