Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir sebep yokken Bir haftalık geline babasının evine götürün bunu, boşatacam seni diye bağıran kaynana napılır ??
mutlaka bir sebebi vardır ,yani kendince bile olsa sebepsiz kimse sinir krizi geçirmez ..hadi anlat akalım ne yaptın da delirdi kaynana..![]()
Bi haftalık gelin napabilir sizce. Daha yeni tatilden geldik. Tavır yapıyomuşum. Elinden poşetleri almaya eğildim arkasını döndü. Kaç kere elini vermedi. Bende hiç konşmadan mutfakta işime baktım. Tavır yapıyomuşum mahsusdan annecim diyomuşum bilmem ne bunlara çıldırıyo. Bunlar yüzünden boşatacam seni diye bağırıyo.
psikolojik bir sorunu fln var mı?bana kalırsa hiçç cevap verme oralı olma kafana takma uzatırsa tepkini koyarsın cevabını verirsin eşinlede paylaş zaten durum bundan ibaretse qerçekten yaptıqı normal deqil çünkü o qelin qörmemiş ya da çok dizi izliyor ordakilere özenmiş olabilir:)
Beraber yaşamıyoruz. Ziyarete gttik dün. Gittiğimizden akşama kadar herşeye bağırdı. Görümcemle birbirine girdiler. En son bi otobüs olsa sa gitsem şurdan içim daraldı diye çıldırdı. dedimki anne bi sorun varsa söyle bana ben cavap vermem onu bekleme dedim. Ondan sonra vay efendim başladı babasının evine götürün bunu.
Beraber yaşamıyoruz. Ziyarete gttik dün. Gittiğimizden akşama kadar herşeye bağırdı. Görümcemle birbirine girdiler. En son bi otobüs olsa sa gitsem şurdan içim daraldı diye çıldırdı. dedimki anne bi sorun varsa söyle bana ben cavap vermem onu bekleme dedim. Ondan sonra vay efendim başladı babasının evine götürün bunu.
Beraber yaşamıyoruz. Ziyarete gttik dün. Gittiğimizden akşama kadar herşeye bağırdı. Görümcemle birbirine girdiler. En son bi otobüs olsa sa gitsem şurda
n içim daraldı diye çıldırdı. dedimki anne bi sorun varsa söyle bana ben cavap vermem onu bekleme dedim. Ondan sonra vay efendim başladı babasının evine götürün bunu.
Oğlunun hastası psikolojik sorunsa bu. Her gün ağlamış düğünden sonra öyle diyo kayınpederim. Hatta gittik anneniz iyi deil idare edin diye tembihledi. Oğluna aşık. Napacam ben. O laflardan sonra yüzünü görmek istemiyorum.