Seni bulayım ya ^^

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.360
498
37
İyi akşamlar .
Bugün günümü güzelleştiren hatirladikca biraz heyecanlandigim bir durum oldu .
Muhtemelen 2 güne etkisi geçer unuturum ama unutmak istemiyorum çünkü ben aşık olabilen biri değilim .
Bugün okuldaydim , çok nadir uğrarım ben okula .
Saat 10 civari bi cocuk yanımdan geçti çok dikkatimi çekti çok yakışıklı değil ama bazı insanlardan farklı bir elektrik alınır ya aynı öyle oldu .
Sonra fakülteye uğra bilmem ne derken ogleden sonra oldu.
Öğle namazını kılmak için camiiye girdim . çok tenhaydi Kampüs zaten .
Camide de alt katta 3 -4 kişi anca vardı .
Kadınlar kısmında bi ben vardım .
Vakit geçmişti çünkü baya tenhaydi .
Namaz bitti aşağıya indim ayakkabıyi giyerken başka bi adam daha giyiyordu dikkat etmedim sonra gayri ihtiyari yüzünü çevirdi .
Bu sabah gördüğüm çocuktu
Çıkarken kapıyı filan tuttu centilmenlik yapti ^^.
Farklı yönlere doğru gittik . ama o 2 dakikalık ara ( ayakkabı giydigimiz ) biraz daha uzun surseydi ben ilk görüşte aşk varmış cidden derdim heralde . ben bu çocuğu bir daha nasıl görürüm ? pek imkan yok değil mi .

Bu arada Cami, namaz filan dedim ortamı anlayın diye lütfen yanlış anlasilmasin . çocukla bir daha karsilasabilecegim tek yer orası . Cafe filan olsa gidip konuşulur da camide önünü kesemem ki baksana tanisalim mi diye .
2 gün bekleyim de etkisi geçsin değil mi
Bir daha karşılaşmak zor çünkü di mi

Madem orada karşılaştınız yine orada gorebilirsiniz.hatta çaktırmadan takip bile edebilirsiniz ne olacak.anlamasin tabi.hic değilse hangi fakültede olduğunu anlayin.oraya da gidip bir karşılaşma imkanı daha yaratirsiniz

Çok tatlı anlatmışsın inşallah olursunuz be
Dua Et .
Bir de şey var benim eteğim kisaydi baya .
Ananem de diyor ki gozlerin de bugun baya kirmiziydi o seni tövbe etmeye gelmiş aglayan kadın sanmıştır ondan bakmistir hoslanmamistir senden diyor .
BAKTI ama yaaa ^^

Bence karşılayabilirsin okula gidersen tabi. Ben hatırlıyorum üniversiteye giderken karşılaşmam dediğim kişilerle koca kampüste kac kez karsılasmıstım. O da senden etkilendiyse bir daha karşılaştığında yanına gelir bence.

Ya ne bileyim muhafazakâr bi cocuk belli ki .
İlahiyat Fakültesi tarafından geldi .
Gelip konuşurmu ki .
Ben baya mini etek filan giyen biriyim .

Ya ne bileyim muhafazakâr bi cocuk belli ki .
İlahiyat Fakültesi tarafından geldi .
Gelip konuşurmu ki .
Ben baya mini etek filan giyen biriyim .
Olsun, mini etek giyebilen biri namaz kılamaz mı?
Haydi hayırlısı çok severim böyle konuları.
Karşılaşırsınız yine, inşallah !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…