Seni bulayım ya ^^

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zamanla cocuga uyarsin..
sana anlatir nasil giymen gerektigink..
ask insana herseyi yaptirir..

Merhaba Setenay...
Böyle bir konu açtığında senin için gerçekten çok sevindim.

Ama önceki bir konusmamizda bunu yazmıştın 1 hafta falan önceydi.

Önceki yani 1 hafta önce bahsettiğin erkek arkadaşından ayrildin mı?

Ayrılmadan böyle duygular içine girmeni yanlış bulurum çünkü.

Hem bu yeni çocuk için hem eski çocuk için hoş olmaz kanaatimce.

İlişkinı bitirdikten sonra dusunmelisin. Senin şartların belli bunu kabul eder inşallah.

Hep derim çünkü... Biz İnsanız bu hayatta hatalar yapabiliriz. Eğer olursa bu yeni aşık olduğun çocuk senin mükafatın olsun...

Muhtemelen cami bir sonraki karşılaşma durağın olacak. Yolun açık olsun... Gelişmeleri yaz merakta bırakma...

Bence facebook'tan x üniversitesi ilahiyat fakültesi, ya da x üniversitesi ilahiyat formasyon gruplarını aratın. Mutlaka katılmıştır birine, bunun notu var duyurusu var

Defne sana ve konularına bayılıyorum niyeyse bi yakın geliyosun bana :)

Ama simdi bu konuda 2 ihtimal var;
1) çocuk kendi etrafında muhafazakar giyime ve yasantıya uygun biriyle evlenmek istiyor olabilir. sevgililik olaylarına karşı bir çocuk olabilir. senin bu iş olmaz yani.

2) çocuk hem mini giyip hem de namaz kılmana cok şaşırır, bu davranışın onun hosuna gider ve bu sekilde bir yakınlık kurabilir. huzur sokağına bağlarsınız gibi yani

Ama ben 1.seçeneğin daha olası olduğunu düşünüyorum :)

Bu arada Allah kabul etsin :)

insallah bulursun diyim.ama bu bence kolay kismi:) muhafazakar biriyse aileside oyledir tabi buyuk ihtimal aranizda birseyler olsa bile gelecegi baya sorunlu gecer gibi geliyor eger hayirlisiysa senin icin bulursun umarim degilse hic bulupda uzuntu cekme:)

hıc takma canım kaderde varsa hıc beklenmedık anda yanında bıtıverır kafanı yorma

Ayy ne guzel yha bayildim konunuza.. Ben de istiyroummm biriyke karsilasmak ya da kalbimin carpmasini...

Setenay kim ?

Konuştuğum biri var ile ilişkim var farklı şeyler.eski konuları getirme filan hoş şeyler değil.
Konuştuğum çocukla durum şu sekildeydi ya ben bu çocuğu görmeden 1 gün önce netlestirdim .
O çocuğu düşünmeyin siz. He Konuştuğum biri varken de başka birinden hoslanabilirim değil mi zira sevgili farklı bir şey aday farklı bir şey .

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-06-01-22-32.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 243
  • Screenshot_2016-11-06-01-21-49.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 239
Son düzenleyen: Moderatör:
Canimmm
Zaten bugün etkisi biraz geçmeye başladı =(
İstemez ya o beni adam zaten ilahiyat Fakültesi tarafından geldi ben güzel sanatlarin oradan . yani ben dark side danim ona göre
3 günlük hoşlantim kaldı .
Çarşamba veya perşembe bitmiş olur gibi gibi

Eşim camiden çıkarken önümü kesip tanışmak istemişti

Eşim camiden çıkarken önümü kesip tanışmak istemişti
Çünkü senin esin adammıss maşallah .
Bu sadece kapı tuttu bi de buyrun siz de ayakkabı giyin mi öyle bi şey dedi tam hatırlamıyorum kelimeleri .
ÇÜNKÜ demek ki hoşlanmadi rezil herif

Ne guzel bi tanisma o oyle ya.
En mubarek yerde.
Ben olsam gelecek hafta yine giderdim orya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…