Eger ilahiyat okuyorsa mini etek giyen birine bakması biraz zor. Hareketlerine dikkat ediyorlar genelde. Hayırlısı olsun canım belki bir daha karsılasırsın o da sana baktı mı bi elektrik aldın mıYa ne bileyim muhafazakâr bi cocuk belli ki .
İlahiyat Fakültesi tarafından geldi .
Gelip konuşurmu ki .
Ben baya mini etek filan giyen biriyim .
Baktı da işte ananem umutlanma bu niye camide diye şaşırıp bakmıstir diyor .Eger ilahiyat okuyorsa mini etek giyen birine bakması biraz zor. Hareketlerine dikkat ediyorlar genelde. Hayırlısı olsun canım belki bir daha karsılasırsın o da sana baktı mı bi elektrik aldın mı
Hiç bilmiyorum ama cuma namazı kılmadi . cumaya geç kalmış .Çok tatlı ya bakışmalar hoşlantılar
özendim :)
Haftaya yine git canım karşılaşırsınız inşallah
Facede falan bulamaz mısın ki ismini bilmiyorsun değil mi
Fazla muhafazakâr duruyorduYa insan Allah kabul etsin deyip konuşmaz mi çok güzel ya
Dua Et :* bulayımCamide aşk baskadır.
Ay çok hoşuma gitti anlatisin
Caminin önünde Güllü lokum bile dağıtırım bi daha göreyim deBundan sonra bes vakit namazini okulda kilacaksin illa ki gorursun:)
ben böyle konuları çok seviyorum yaaa
Ama bu durum çok hoşuma gitti ya umarım karşılasırsinizFazla muhafazakâr duruyordukonusmaz gibiydi .
Bende!Ben de ben de
Dedigim gibi ilk defa hayırlı bir yerde karsilastim olası bi adayla ^^Caminin onunde sadaka kutusu acin diye bir espri yaparmisim
Ilahiyatta okuyorsa haftaya cuma da orada olacak demektir.Ne guzel bir yerde karsilasmissiniz buarada.
Baktı da işte ananem umutlanma bu niye camide diye şaşırıp bakmıstir diyor .
Üniversitede itiraf sayfalarına ilan veresim var
Öğle namazında hoslandigim bey bi akşam namazına var misin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?