- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Bende aynı fikirdeyim ama kız diyor ki ben zaten hazırım, tam olarak dönse zaten birlikte oluruz ama derdi sevişmek olsa zamanı var demezdi filan diyorKusura bakmayın açıkça söyleyeceğim,
Onun canı sevişmek istemiş.
kesinlikle katılıyorum, teşekkürler.Amacını söylemişsin zaten .
Kesinlikle dönmesin ..
Bizde eşimle 5-6 a ayrı kaldık ama bizi ailem ayırdıgı için geri birlikte olduk . Bu apayrı .
Sonra bir daha istemiş bence. Yeri ve zamanı gelince bir daha yaşayıp sonra yine soğuyacak.Kusura bakmayın açıkça söyleyeceğim,
Onun canı sevişmek istemiş.
peki ben bu kızın gözlerini nasıl açacağımSonra bir daha istemiş bence. Yeri ve zamanı gelince bir daha yaşayıp sonra yine soğuyacak.
Amacı şu; gel birlikte olalım bu aralar piyasa durgun. Ama bak sadece yatıcaz her şeyin zamanı var dedim ben başta ilişki beklentisine de girme yani. Tam olarak budur.Bu soruyu çok yakın bir kız arkadaşım için soruyorum, çocukla 6,7 ay kadar çıkmışlardı, ciddi bir ilişkiydi evliliğe doğru gidiyordu sonra kız güvendi ve birlikte oldular, çocuk soğuk davranmaya başlayınca kız da ayrıldı. bu olayın üzerinden birkaç ay geçmiş şimdi eski sevgilisi kendisine geri döndü, sürekli arayıp soruyormuş özlediğini dile getiriyormuş ama herşeyin de bir yeri ve zamanı var demiş. Benim yorumum kızı kaybetmek istemediği ama onu yedekte tutmak istediği yönünde oldu, kız arkadaşım da bana alındı, o çocuğun onu sevdiğini ve unutamadığını ama hayatında maddiyat, askerlik gibi konuların aşılması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende size sormak istedim;
Amacı nedir, ne yapmak istiyor?
kesinlikle bende böyle düşünüyorum fakat arkadaşıma bunları açıkça söyleyemiyorum kırmamak üzmemek için burdan okutucam artıkAmacı şu; gel birlikte olalım bu aralar piyasa durgun. Ama bak sadece yatıcaz her şeyin zamanı var dedim ben başta ilişki beklentisine de girme yani. Tam olarak budur.
ama karşı tarafı ikna edemiyorum ne yapacağım kız kendisini kullandırtacakVerdiğin cevap son derece doğru.
Arkadaşım tam da dediğiniz gibi düşünüyor işte acaba öyle de olabilir mi kiBen seni ozledim ama her şeyin yeri ve zamanı var derken ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim demek özledim ama yapmayalım demek olabilir.
teşekkür ederim, umarımCinsel birliktelikten sonra soğuması ciddi görünme kisvesi altında başka şeyler aradığını gösteriyor. Belki hayatında başka biri daha vardı ve cinsellik yasatmiyordu. Şimdi geri ihtiyaç duydu belli ki. Yeri ve zamanı var falan fıstık hep hoş boyama akıl karıştırma numaralarıböyle boş laflara hala kaniyorlar mi ya siz açıklama yapmışsınız elinizden geleni yapmışsınız gerisi ona kalmış umarım üzülmez.
Eger uyardigin halde devam ediyorsa sen artık hiç bişey yapamazsinama karşı tarafı ikna edemiyorum ne yapacağım kız kendisini kullandırtacak
evet maalesef öyle duruyorBen seni cinsel anlamda özledim. Ama bu cinselliğinde bi yeri ve zamanı var, kadın için! Evlendikten sonra olur. Demek istemiş.
Yani demem o ki sen kendi değerini zaten kendin belirledin, gel ben seni biraz daha kullanayım, harcayayım sonra da anneme gider helal süt emmiş, temiz! Birini bul deyip kıçına tekmeyi basarım. Malum sen yersiz ve zamansız bir ilişkisin. Demiş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?