• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni çok özledim ama herşeyin bir yeri ve zamanı var diyerek dönen eski sevgili ne demek istiyordur?

Çocuk isterse şimdi yüzükle gelsin ne farkeder?
Birlikte olduktan sonra soğuyup ayrılan biri nikah memuruyla gelse kaç yazar yahu bırak kız da ne hali varsa görsün yaşasın yine darbe alsın kendi tercihinin sonucuna katlansın.

Ben aynılarını söylediğimde sevmeden neden sevişmek istesin istediği kızı bulur o diyor

Gercekten saftirik bir arkadasin var
Ne demek.sevmeden neden sevissin?

Her erkek ya da kadin asik diye mi sevisiyor?
Hele ki erkekler?
Cani ister sevisir:KK66:

Ayrica..istedigi baska kizlari da bulup sevisiyordur zaten..nerden biliyor boyle olmadigi arkadasin?

Arkadasina gelip..dun gece su kizlaydim..mi diycek sanki;)

Gercekten saftirik bir arkadasin var
Ne demek.sevmeden neden sevissin?

Her erkek ya da kadin asik diye mi sevisiyor?
Hele ki erkekler?
Cani ister sevisir:KK66:

Ayrica..istedigi baska kizlari da bulup sevisiyordur zaten..nerden biliyor boyle olmadigi arkadasin?

Arkadasina gelip..dun gece su kizlaydim..mi diycek sanki:KK66:
Aynen ben elimden geleni yaptım buradaki yorumları da okudu artık hayat onun hayatı ve kendi tercihi..

Vallahi bu güvendi birlikte oldu olgusunu aşmadıkça ve şu gizemli takılan yaşam formları yerine net ve dürüst adamları tercih etmedikçe kızlarımız daha çok sürünür.
Net ol kardeşim, böyle böyle param yok işim yok vs derdin ne ise anlat, razıysan gelll benimle diye yap serenatınıda bitsin gitsin :KK66: nedir bu gizemli adam ayakları...
Artı Birlikte olmak bir güven göstergesi değildir. Birlikte olmadın diye güvenmiyorsun anlamına gelmez.
Erkek şahıs ağzını gere gere *bono govonmoyormoson yokso?* dediği anda saftirik kızımız *soçmolomo oşkom olbotto govonoyorom* diye oltaya geldiği için bu kandırıldımlar güvendimler bitmezz...

Vallahi bu güvendi birlikte oldu olgusunu aşmadıkça ve şu gizemli takılan yaşam formları yerine net ve dürüst adamları tercih etmedikçe kızlarımız daha çok sürünür.
Net ol kardeşim, böyle böyle param yok işim yok vs derdin ne ise anlat, razıysan gelll benimle diye yap serenatınıda bitsin gitsin :KK66: nedir bu gizemli adam ayakları...
Artı Birlikte olmak bir güven göstergesi değildir. Birlikte olmadın diye güvenmiyorsun anlamına gelmez.
Erkek şahıs ağzını gere gere *bono govonmoyormoson yokso?* dediği anda saftirik kızımız *soçmolomo oşkom olbotto govonoyorom* diye oltaya geldiği için bu kandırıldımlar güvendimler bitmezz...
Adamın maddi durumu filan fazlasıyla yerinde aslında problem evlenmek değil istese istediği an evlenirler de kızımızı evlenilecek birisi olarak görüyor mu ondan endişeliyim ben ama arkadaşım da bana aşık diyor kadın hisseder diyor filan..

Back
X