• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni çok özledim ama herşeyin bir yeri ve zamanı var diyerek dönen eski sevgili ne demek istiyordur?

Bu soruyu çok yakın bir kız arkadaşım için soruyorum, çocukla 6,7 ay kadar çıkmışlardı, ciddi bir ilişkiydi evliliğe doğru gidiyordu sonra kız güvendi ve birlikte oldular, çocuk soğuk davranmaya başlayınca kız da ayrıldı. bu olayın üzerinden birkaç ay geçmiş şimdi eski sevgilisi kendisine geri döndü, sürekli arayıp soruyormuş özlediğini dile getiriyormuş ama herşeyin de bir yeri ve zamanı var demiş. Benim yorumum kızı kaybetmek istemediği ama onu yedekte tutmak istediği yönünde oldu, kız arkadaşım da bana alındı, o çocuğun onu sevdiğini ve unutamadığını ama hayatında maddiyat, askerlik gibi konuların aşılması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende size sormak istedim;

Amacı nedir, ne yapmak istiyor?
Bir halt olmaz o adamdan

Bende aynı fikirdeyim ama kız diyor ki ben zaten hazırım, tam olarak dönse zaten birlikte oluruz ama derdi sevişmek olsa zamanı var demezdi filan diyor

Arkadaşınıza onu kullandığını hissettirmek istemiyor bu öküz o nedenle zamanı var diyerek ayak yapıyor.
Cinsellik için yanaşacak ama sonu yine hüsran olacak.
Direkt ben sapım bu aralar,hadi sevişek dese kabul edilmeyeceğini az çok biliyordur bu nedenle damardan girmiş,sizin arkadaşın meyli var yalnız çok belli.

Son düzenleme:
Arkadaşınıza onu kullandığını hissettirmek istemiyor bu öküz o nedenle zamanı var diyerek ayak yapıyor.
Cinsellik için yanaşacak ama sonu yine hüsran olacak.
Direkt ben sapım bu aralar hadi sevişek dese kabul edilmeyeceğini az çok biliyordur bu nedenle damardan girmiş,sizin arkadaşın meyli var yalnız çok belli.
maalesef kız da kaşınıyor zaten, buna demiş ki bana bu kadar yazıyorsun özledin mi yoksa demiş gülmüş filan onun üstüne bu da evet ama yeri ve zamanı var filan demiş

İşte onunla birlikte olmuş diye şu adamdan ne duysa inanacak umut bağlayacak kıvama gelmiş.
ya seviştiyseniz seviştiniz evlenmek zorunda değilsiniz.
bu adamın niyetine gelince tekrar yatıp kalkıp kaçacak.
bunu anlamak için çok zeki olmak gerekmiyor.

evet basit ve kolay ulaşılır elde edilir bir profil çizdiğinden, karşı taraf her türlü ben bununla olurum diyor
Genelde bu durum hepimizin başina gelebilir duygulariyla hareket eden bireyler oldugumuzdan olaylara bakarken mantikla bakmayi unuturuz mantiksal baktigimizda gercekler yuzumuze çarpar
Bu ilişki yokuş aşaği gidiyor hizla kiz tarafi fedakarlik yaptigi sürece daha fazla kaybediyor maalesef

İşte onunla birlikte olmuş diye şu adamdan ne duysa inanacak umut bağlayacak kıvama gelmiş.
ya seviştiyseniz seviştiniz evlenmek zorunda değilsiniz.
bu adamın niyetine gelince tekrar yatıp kalkıp kaçacak.
bunu anlamak için çok zeki olmak gerekmiyor.
ben bunları kıza söylediğimde, adamın maddi gücü yerinde çevresinde de birçok kız var neden bana geri dönsün eğer bana karşı bişey hissetmese diyor, alacağını zaten aldı uğraşmaz ki öylesi diyor.

Bu soruyu çok yakın bir kız arkadaşım için soruyorum, çocukla 6,7 ay kadar çıkmışlardı, ciddi bir ilişkiydi evliliğe doğru gidiyordu sonra kız güvendi ve birlikte oldular, çocuk soğuk davranmaya başlayınca kız da ayrıldı. bu olayın üzerinden birkaç ay geçmiş şimdi eski sevgilisi kendisine geri döndü, sürekli arayıp soruyormuş özlediğini dile getiriyormuş ama herşeyin de bir yeri ve zamanı var demiş. Benim yorumum kızı kaybetmek istemediği ama onu yedekte tutmak istediği yönünde oldu, kız arkadaşım da bana alındı, o çocuğun onu sevdiğini ve unutamadığını ama hayatında maddiyat, askerlik gibi konuların aşılması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende size sormak istedim;

Amacı nedir, ne yapmak istiyor?

ilk defa aynı fikirdeyiz:)
sevgililerken yeri zamanı uygunmuşta şimdi mi uygun değilmiş.

Back
X