- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Passionatewoman
Merkür geriliyor ondan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen bence onların arasındaki konuşmaları bilemediğimiz için bir şey demek yanlış olur.teşekkür ederim, umarımya kıza bence resmen sen çok isteklisin ama biraz daha ilişkiye girmeyelim bile demek istemiş olabilir
Bir halt olmaz o adamdanBu soruyu çok yakın bir kız arkadaşım için soruyorum, çocukla 6,7 ay kadar çıkmışlardı, ciddi bir ilişkiydi evliliğe doğru gidiyordu sonra kız güvendi ve birlikte oldular, çocuk soğuk davranmaya başlayınca kız da ayrıldı. bu olayın üzerinden birkaç ay geçmiş şimdi eski sevgilisi kendisine geri döndü, sürekli arayıp soruyormuş özlediğini dile getiriyormuş ama herşeyin de bir yeri ve zamanı var demiş. Benim yorumum kızı kaybetmek istemediği ama onu yedekte tutmak istediği yönünde oldu, kız arkadaşım da bana alındı, o çocuğun onu sevdiğini ve unutamadığını ama hayatında maddiyat, askerlik gibi konuların aşılması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende size sormak istedim;
Amacı nedir, ne yapmak istiyor?
Bende aynı fikirdeyim ama kız diyor ki ben zaten hazırım, tam olarak dönse zaten birlikte oluruz ama derdi sevişmek olsa zamanı var demezdi filan diyor
maalesef kız da kaşınıyor zaten, buna demiş ki bana bu kadar yazıyorsun özledin mi yoksa demiş gülmüş filan onun üstüne bu da evet ama yeri ve zamanı var filan demişArkadaşınıza onu kullandığını hissettirmek istemiyor bu öküz o nedenle zamanı var diyerek ayak yapıyor.
Cinsellik için yanaşacak ama sonu yine hüsran olacak.
Direkt ben sapım bu aralar hadi sevişek dese kabul edilmeyeceğini az çok biliyordur bu nedenle damardan girmiş,sizin arkadaşın meyli var yalnız çok belli.
evet basit ve kolay ulaşılır elde edilir bir profil çizdiğinden, karşı taraf her türlü ben bununla olurum diyorBahanelerin arkasina siğinip giden bir erkek geri dönerse ve kiz da onu kolayca kabul ederse erkek tarafi ben naparaam yapayim kabul eder moduna geçer.
Genelde bu durum hepimizin başina gelebilir duygulariyla hareket eden bireyler oldugumuzdan olaylara bakarken mantikla bakmayi unuturuz mantiksal baktigimizda gercekler yuzumuze çarparevet basit ve kolay ulaşılır elde edilir bir profil çizdiğinden, karşı taraf her türlü ben bununla olurum diyor
ben bunları kıza söylediğimde, adamın maddi gücü yerinde çevresinde de birçok kız var neden bana geri dönsün eğer bana karşı bişey hissetmese diyor, alacağını zaten aldı uğraşmaz ki öylesi diyor.İşte onunla birlikte olmuş diye şu adamdan ne duysa inanacak umut bağlayacak kıvama gelmiş.
ya seviştiyseniz seviştiniz evlenmek zorunda değilsiniz.
bu adamın niyetine gelince tekrar yatıp kalkıp kaçacak.
bunu anlamak için çok zeki olmak gerekmiyor.
peki ben bu kızın gözlerini nasıl açacağım![]()
haklısınızsen uyarmışsın anlamamış ,
bundan sonrası seni ilgilendirmez
ne derdinizBende yedekte tuttuklarima öyle derdim![]()
![]()
ne derdiniz![]()
aahahhahah bekliyorlar mıydı pekiHerseyin vakti var ben suan okuyorum ve kendimi okula vermei istiyorum. Biliyorum zaten dogru kisi sensin ama suan degil ... diyordum vallah![]()
![]()
bide arkasindan: beni beklermisin? Diye sorardim
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanmiyorumaahahhahah bekliyorlar mıydı peki![]()
Bu soruyu çok yakın bir kız arkadaşım için soruyorum, çocukla 6,7 ay kadar çıkmışlardı, ciddi bir ilişkiydi evliliğe doğru gidiyordu sonra kız güvendi ve birlikte oldular, çocuk soğuk davranmaya başlayınca kız da ayrıldı. bu olayın üzerinden birkaç ay geçmiş şimdi eski sevgilisi kendisine geri döndü, sürekli arayıp soruyormuş özlediğini dile getiriyormuş ama herşeyin de bir yeri ve zamanı var demiş. Benim yorumum kızı kaybetmek istemediği ama onu yedekte tutmak istediği yönünde oldu, kız arkadaşım da bana alındı, o çocuğun onu sevdiğini ve unutamadığını ama hayatında maddiyat, askerlik gibi konuların aşılması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende size sormak istedim;
Amacı nedir, ne yapmak istiyor?